Nespresso & KVIFF 2016

Ahoj! Dnes tu mám pro vás netradiční článek, kterým bych vás chtěla nalákat na filmový festival v Karlových Varech a hlavně vám ukázat novinku letošního ročníku - Nespresso kavárnu, kde si můžete vychutnat kávu a odpočinout si, nebo si vzít take-away ke sledování filmů. Na konci článku vás čeká milá soutěž, snad vás potěším :)

I letos se na začátku července Karlovy Vary promění v ráj všech filmových nadšenců, od 1. do 9. července 2016 zde totiž bude probíhat již 51. ročník tradičního Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. A i letos budou moci jeho návštěvníci mezi jednotlivými snímky načerpat novou energii díky lahodné kávě Nespresso, a to opět na několika místech. Jejím hlavním “stánkem” však bude moderní pop-up kavárna ležící v těsné blízkosti hotelu Thermal, při jejímž navrhování se tvůrci inspirovali luxusní designovou restaurací Nespresso z filmového festivalu v Cannes.

Patrová kavárna o rozloze 150 m2 nabídne spoustu prostoru a možností, jak si užít svoji chvilku klidu s šálkem kávy. V jejím přízemí se mohou zákazníci posadit a odpočinout si v pauze mezi projekcemi, ostřílení filmoví fanoušci si zde mohou objednat kávu s sebou a vychutnat si ji cestou z Thermalu na další promítací místa. VIP lounge v horním patře Nespresso Café pak bude vyhrazena pro setkávání výjimečných hostů festivalu a zástupce médií.

Příspěvky s kávou Nespresso mohou návštěvníci filmového festivalu sdílet na sociálních sítích s hashtagem #nespressokviff. Více informací ze světa oficiální kávy festivalu je k nalezení na webových stránkách www.nespresso.com/kviff



Ve spolupráci s Nespressem jsme si pro vás připravili soutěž, a to o sadu šálků Pixie, kterou můžete znát z mých fotek (2 hrníčky na espresso a 2 na lungo). Jediné, co pro to, abyste vyhráli, musíte udělat, je lajkovat Nespresso na Facebooku a napsat mi do komentářů, jestli se letos na festival ve Varech chystáte nebo jestli jste tam už někdy byli. Opět mi připište kontaktní e-mail a já potom z komentářů vyberu jeden, který získá sadu hrníčků. Doufám, že se vám soutěž líbí, přeci jen je to změna od všech těch kosmetických soutěží a kdo nemá rád kafe :)   
Článek je přednastavený, jsem v zahraničí.

12 komentářů

  1. Ta kavárna vypadá luxusně! Jinak ráda si zasoutěžím, kávu miluju :)
    Facebook sleduji, ráda se pokochám :D:))

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Do Varů jedu! Už asi počtvrté, těším se na tu neopakovatelnou atmosféru :) A na kávu se do Nespressa rozhodně stavím ;)

    leata@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. :) do Varů jedu letos poprvé na filmový festival, takže se strašně těším. Navíc jedu za kamarádkou, která tam bydlí, takže to budu mít i s průvodcem po nejlepších místech. Jsem zvědavá na atmosféru, protože Vary znám jen jako lázeňské město.

    OdpovědětVymazat
  4. Do Varů na festival se nechystám, ale jednou bych se tam ráda podívala v rámci svého poznávání České republiky.
    zuzi.jany@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Nespresso zboznujem, vdaka nemu som vymenila presladene latte na espresso 😊 vary som planovala skoro kazdy rok ale bohuzial mi to zatiak nevyslo :(
    Toto leto si uzivam slniecko v spanielsku 😊

    7bluedots.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se taky díky Nespressu naučila pít holé espresso! Latté jsem nikdy nemusela, zato cappuccino jo. Pořád si ho občas dám, když jdeme do kavárny, ale doma z kávovaru piju už jen espresso :) Užívej Španělsko!

      Vymazat
  6. Určitě se do Varů na KVIFF chystám. Už zítra. Jezdím poslední roky pravidelně načerpat atmosféru a pobavit se o filmech, které potom přes rok ne tak často znovu uvidím. Samozřejmě potkat jednou za rok mnoho známých a nových přátel. Je to osvěžující.

    fremycz(zavinac)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. ahojky.Do Varů se bohužel nechystám, musím být v práci a je to na druhém konci republiky. Ale doufám, že se tam někdy v budoucnu podívám.
    dorcab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Kavárna vypadá báječně. Škoda, že se na festival nechystám. Mám to trochu z ruky :D Ale jednou bych se tam chtěla dostat. Určitě je to zážitek na celý život. Já se teď o víkendu chystám na festival Fingers Up, tak doufám, že tam bude nějaký super stánek s výbornou kávou.

    stefkova.ma@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já to mám taky přes celou republiku a hrozně mě to mrzí, ale snad jednou to vyjde! Tak na FingersUp se potkáme, určitě mě oslov, když mě v areálu potkáš ;) Těším se na tento festival!

      Vymazat
  9. Tak to rozhodně zkusím štěstí. Protože přítel kávu miluje a zvášť všechny tyhle hrníčky a doplňky ke kávování. :-) Já nikdy nebyla ani ve Varech, natož na festivau, ale rozhodně to jednou v plánu mám!
    shimka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)