21/6/2016

Ahoj! Random fotky tu nebyly pěkně dlouho, tak se mi jich zase nashromáždilo hned několik. Většinu jste klasicky viděli na instagramu, ale mám tu i některé, co jsem nezveřejnila :) Od posledního randomu se toho událo mnoho, tak se se mnou pojďte podívat.

Losos s bylinkami a pomerančovou kúrou, pečené brambory, grilovaná cuketka a cherry rajčátka. / Selfie na zastávce, jak cool :D Poprvé jsem měla na sobě NYX soft matte lipcream Prague <3
Miluju kvetoucí šeřík! / A taky západy slunce, tento byl magický, na prázdné silnici ve Stránicích...
Swatchování v Douglasu a nákup NYXích miláčků - uvidíte brzy recenze. / Moje ovesná s borůvkami a bílými hrozny bez pecek (jiné nejím), plus slaný karamel, jak jinak <3
Wolfgang night a DJ Nobody Listen / Salátek s kuřecími kousky, miluju, když je jídlo barevné a nají se i oči :)
Ještě ve víru učení na státnice, když už jsem mlela z posledních sil. / Už poněkolikáté bulky podle receptu od Kublanky na grilovačku s přítelovou rodinou. Dobrota!
Pozvánka od elnina na akci v Praze, už se těším! Plus produkty z bornprettystore.com, na které se tu objeví recenze už jako další článek, tedy za 2 dny. / Nečekaný balíček od elnina a Frais Monde, který mi přišel den před státnicemi a pozvedl mi náladu. Recenze se tu objeví co nejdříve :)
Víkend před státnicemi jsme stihli obejít tři food festivaly - Trhy jako Brno u Vaňkovky, kde zase zvítězily burgery z Burger Innu. Měli jsme ale i kančí burger z Bistra na Osmičce a teda taky super! Pak jsme zamířili do Lužánek na Street Food Rocks a já si dala kornout belgických hranolek s domácí majonézou. Pak už jsem celý den nejedla, za 50Kč jsem byla nasycena do plna :D Cestou domů jsme omrkli i Slavnosti moře na Slovanském náměstí, ale jen jsme to prošli. Na ryby moc nejsme, navíc jsme byli fakt plní a nelíbil se nám způsob placení náramky.
Selfíčko aneb jsme Bc.! Radost a úleva nesmírná :) / Další radost z kytičky od kolegyněk z práce.
Odměna za státnice - burgřík v Mikrofarmě a od Toma jsem dostala cupcakes z Cupcakekárny - slaný karamel a red velvet, moje dva nejoblíbenější, které doporučuju všemi deseti.
Odměna za státnice č. nevímkolik - výborné tagliolini se sépiovým inkoustem, mořskými plody (krevety, mušle, chobotnice, kalamáry), cherry rajčátky a parmazánem. Foodstyling i všechno na jedničku, doporučuju si zajít do Suzie's. / První ohně na přehradě a mimořádně povedená mobilová fotka.
Terasa nad Zlatým kohoutem na Velkém náměstí v Kroměříži, sluníčko ve tváři, vinný střik s malinami v ruce, Tom po boku. No co je víc? <3 / Nákup v Lidlu, když byl francouzský týden. Makronky už jsem měla podruhé, za tu cenu jsou fakt moc dobré. Klasický cidre z Normandie mi tady moc chybí, tak jsem si ho musela koupit. Na tohle žádný Kingswood ani Strongbow nemá, ta chuť je úplně někde jinde :) No a nové pantofle na doma už jsem potřebovala jako sůl. Tyhle by se daly nosit i ven, i když se mi ten trend nelíbí, Tom mě pořád popostrkuje k tomu, abych si je ven vzala. Tak uvidíme :)

To bylo tedy moje insta lately nebo life lately - pokud mě ještě nesledujete na instagramu, tak @dazzlicious_cz, jsem tam asi nejaktivnější. Mějte se krásně a zase u dalšího článku pa!

8 komentářů

  1. Clovek pak ma chut sr odmenovat porad ze :D fotky super, akorat me ted honi mlsnaa

    OdpovědětVymazat
  2. pekné fotky :) mám rada takéto typy článkov :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle posty jsou super, takové nahlédnutí do života. A ulevu po statnicich jsem mela taky, mela jsem fakt silenou radost :D a odmeny probehly taky :D!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne fotky, len som z nich ostala hladná :D narobila si mi chute :D


    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)