Cappuccino mood

Ahoj! Dnes vám ukážu outfit, který jsem si oblekla a nastylovala v hlavní roli s náhrdelníkem ze stránky Happiness Boutique. Outfit se nese ve světlých barvách, a to krémově bílé, béžové a jemně hnědé. Celé mi to evokuje můj oblíbený kávový nápoj - cappuccino, a tak jsem článek pojmenovala právě Cappuccino mood.


Pokud Happiness boutique neznáte, tak je to berlínský e-shop s bižuterií, najdete tam spoustu náhrdelníků, náušnic, náramků a prstýnků. Skvělé je, že poštovné mají zdarma a taky nabízí systém odměn pro zákazníky, tzn. když si u nich nakoupíte, přičtou se vám na účet body, body můžete získat i napsáním recenze na produkt nebo přidáním fotek na sociálních médiích, atd.
 Navíc vám objednávka přijde překrásně zabalená, ve velké bytelné krabičce, vyložená molitanem. Vypadá to skvěle a zanechá to ve vás první pozitivní dojem, nemyslíte? Kdyby vás e-shop zaujal a chtěli jste si něco objednat, zadáním kódu "dazzlicious" získáte 10% slevu. Kód je platný do 2. června, tak si pospěšte :) Já bych si vybrala spoustu věcí!


Jako rtěnku jsem zvolila svou novou lásku - NYX soft matte lipcream v odstínu Prague.

Trenčkot - H&M (secondhand), kalhoty - H&M e-shop, rolák - F&F, boty - F&F, kabelka - Sinsay, náhrdelník - Happiness boutique, prstýnky - H&M, náramek - Reserved, náramek I'm aware I'm a wolf - by Wolfgang
Jak se vám můj outfit líbí? Světlé barvy se teprve učím nosit, tak budu ráda za každý názor. Nicméně se v nich cítím dobře, tak snad to tak působí i na vás :) Za fotky děkuji mému šikovnému Tomovi!

8 komentářů

  1. Takovéto barvičky mi v šatníku chybí a sama vnímám, že je to škoda! Outfit je nádherný a úplně ti sedne :) Na ten e-shop se určitě kouknu, však jsem ti už psala, že náhrdelník je božskej :))

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné Ani, jste s Tomem šikulové ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit i ten náhrdelník vypadá skvěle! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Tuto barvu miluji, škoda, že ke mě blondýně se až tak moc nehodí :) Super outfit!

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  5. Tvoje články proste milujem, konečne blog, ktorý ma vážne baví! :)

    |SYDNEY SLEEK|

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, mockrát děkuji za takový milý komentář, to mě moc těší :)

      Vymazat
  6. Tyhle svetly barvy v kombinaci s vyraznou rtenkou jsou na tobe fakt top :)!!! Jen vic takovych modelu. A pochvala Tomovi, hezke fotky. MK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow tak to moc děkuju, a já se bála, jak to přijmete! Díky i za Toma :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)