Fotky z Lomo Fisheye 2

Ahoj! Schválně, kdo z vás si ještě pamatuje na to, jak jsem kdysi dávno (asi i víc než 3 roky zpátky) vyhrála na ještě tehdejším votočvohoz foťáček Lomo fisheye? Nikdo? No, já se vám nedivím. Tehdy jsem si celá nadšená koupila film, ale fotky jsem si chtěla hodně šetřit. Přeci jen, film na 36 fotek, to se nemůže hned vyplýtvat. Nakonec to dopadlo tak, že jsem film a fotky vyvolala až teď. Už jsem se třásla strachy, že na filmu nic nebude vidět, ale nakonec mi vyšlo hezkých 28 fotek, se kterými se chci podělit.
Jsou to fotky převážně z našich cest s Tomem, takže takový přehled našich výletů a dovolených :) Tím, že Lomo má fisheye objektiv, a navíc to jsou fotky z klasického kinofilmu, dostaly takový super vintage nádech. Tohle jen tak na nějakém blogu neuvidíte, proto jsem si říkala, že by to mohl být zajímavý článek. Tak jdeme na to!


Nejčerstvější fotky z výletu do Olomouce a krásné Horní náměstí.
 Sv. Václav v Olomouci a ještě letní Vila Tugendhat.
 Římské Koloseum zevnitř a náměstí sv. Marka v Benátkách.
 Římské Koloseum zvenku (moje nejoblíbenější fotka) a Vila Vilekula podruhé.
 Forum Romanum a Vatikán.
 Ještě jednou Koloseum a ještě jednou Vatikán.
 Il Duomo ve Florencii a Tom na London Eye.
 Já na London Eye (to se trochu nepovedlo s tou vypouklou hlavou :D) a pohled na Londýn, který se neomrzí <3
 Vítězný oblouk, Pont des Arts s naším zámečkem, který ale není uprostřed fotky, jak měl být. Poznámka pro příště - to fisheye kukátko zabírá pohled jinak než samotný objektiv, musíš mířit výš :D St. Paul's a Westminster Abbey.
 Notre Dame a velmi vintage oranžové pruhy po stranách.
Eiffelovka <3

A poslední tři fotky na výšku, náměstí v Bruggách se známou věží, kam by američtí turisté neměli lozit (kdo viděl V Bruggách se teď hrozně směje), Big Ben a Trafalgar Square.

Jak se vám fotky líbí? Taky byste rádi měli takový foťáček? A fotili byste s ním častěji než já? Když už teď vím, jak super fotky z toho vzniknou, snad se dalšího podobného článku dočkáte dříve :)

6 komentářů

  1. Ačkoli na takové dekorace tolik nejsem, tak zrovna tyhle fotky si umím skvěle představit pověšené na zdi na provázky pomocí dřevěných kolíčků :-) Myslím, že jsi film využila výborně! Fotky jsou vážně parádní a moje favoritka je ta pod Eiffelovkou - tam vám to moc sluší! :-) Přiznám se, že jsem o foťáčku vůbec neslyšela, ale rozhodně bych ho ležet v šuplíku nenechala :-)

    Měj se hezky! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty fotky jsou moc krásný, mně osobně se líbí hodně a i mně samotné by se takové fotky líbily :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou boží!!!!

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Fisheye fotky mám hrozně ráda! Jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám rada obyčajné fotky, ale tieto fotky sú naozaj krásne :)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvelé fotky a sú veľmi zaujímavé pod takýmto pohľadom ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)