New in #65

Ahoj! Přemýšlela jsem, že dnešní článek zpracuju formou haulu, ale zima natáčení moc nepřeje, musím to stíhat dopoledne, a to ne vždy vyjde. Stejně nových věcí nemám zas tak moc, tak jsem se rozhodla pro psanou formu s fotkami :) Jdeme na to, mám tu jak kosmetiku, tak oblečení.

Ještě před Vánoci se ke mně dostal balíček od Vivantisu, ve kterém zasílali k testování produkty od značky Weleda. Tu jsem doposud nezkoušela, tak se na testování těším! Do konce ledna tu čekejte recenzi na tento rakytníkový sprchový gel a měsíčkový balzám.
Z e-shopu parfemy-elnino.cz mi k Vánocům přišlo krásné PFko a taky parfémovaný olej od přírodní značky Frais Monde. Vůně vanilka, což já naprosto miluju, takže to se mi trefili do vkusu. A musím vám říct, že to je pecka, zamilovala jsem se na první čichnutí i použití - opět čekejte brzy recenzi :)


Do třetice tu mám tři novinky od Rimmelu, které zasílali tento týden. Dostala jsem oboustrannou tužku na oči (na jedné straně stíny, na druhé kajalová tužka), novou řasenku Volume Colourist a novou rtěnku The only one. Všechno jsem zatím použila jednou, ale vypadá to, že tyto novinky budou mými favority. Zejména ta tužka, ta je!
Poslední kosmetickou věcí je štětec na korektor od Makeup Revolution, který jsem si kupovala v Rossmannu. Do schránky mi totiž přišla 10% sleva na všechno, která platí až do konce března, takže to určitě nebyl poslední nákup. Štětec mě tak vyšel na 90 Kč. Říkala jsem si, že to zkusím, doposud jsem korektor roztírala prsty. Zatím ho zkouším týden a líbí se mi to, jen to čištění každý den se mi zrovna dvakrát nezamlouvá :D
A jelikož jsem k Vánocům dostala aromalampu, hned v lednu jsem běžela očuchat vosky od Yankee Candle, abych si nějaký vybrala. Musím říct, že většina mně i Tomovi dost smrděla, jen tento s parfemací Garden sweet pea (květy ze zahrádky) nám hezky voněl. Už jsem ho párkrát pálila a náš malý pokoj provoní do 5 minut, pecka za 59 Kč :)
Kdo mě sleduje na Facebooku, už ví, že jsem si objednávala věci z e-shopu Reserved. Prohlížela jsem si, co hezkého tam mají ve slevě, a zaujaly mě tyto tři kousky: tmavě červená halenka, která je zkrácená a z té zkrácené části je pak našitá průhledná šifonová "sukénka" (199Kč), žlutý asymetrický top, který má po stranách prodloužené cípy (149Kč) a nejlepší pyžámko s modrými kostkovanými kalhoty a šedým volným tričkem s nápisem "I feel as snug as a bug in my bed" (tedy Cítím se hrozně dobře a pohodlně ve své posteli) za 249Kč - neberte to, když bylo zlevněné ze 700!
E-shop Reservedu funguje teprve chvilku, což je i důvod, proč se mi nemohly přičíst body na klubovou kartu. To mě dost štve, ale tak já mám Reserved dost ráda a nakupuju tam, takže body brzo přibudou :) Skvělé je, že si objednávku můžete nechat zdarma doručit na jakoukoliv prodejnu v ČR. Zásilka přijde zabalená v obří krabici a ještě daná v tašce. Já jsem s nákupem moc spokojená! A co vy a Reserved, líbí se vám tam oblečení?

Jak se vám mé nákupy líbí? A co jste si pořídili ve slevách vy? Máte nějaký parádní úlovek? Těším se na vaše komentáře :)

10 komentářů

  1. Sprchový gel od Weledy mám a je naprosto boží! Je teda mandlový, ta vůně je dokonalá! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tiež som mala tento Weleda sprchový krém. A je teda užasný. Musim si ho ešte kupit. Weledu mám čim dalej radšej,, má same skvele veci.

    OdpovědětVymazat
  3. Vosky YC ja miluji me zase skoro vsechny voni. :-) ja v reversedu nakupuji obcas nekdy se mi podari, ze tam maji pekne veci. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Tvoje ulovky se mi libi a z Reservedu mam 2 leginy a 2 mikiny takze obcas tam zajdu kdyz jsou slevy :) Jinak ja se byla podivat vcera v Gatu a tam teda meli spoustu keasnych veci a slevy byly fakt obri tak za zkousky se tam pujdu odmenit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tvoje nákupy se mi líbí. Já v poslední době ráda nakupuji oblečení F&F. Skoro pokaždé když tam zajdu, tak bych si pár věcí vybrala.

    OdpovědětVymazat
  6. Koukám spousta nových věcí, však si musíme dělat radost :) Já si teď také koupila hromadu kosmetiky, takže taky nachystám článek :D A jinak se ve slevách chystám asi jen do Zary, jelikož jsem dostala poukázku a pak na jídlo do Marks & Spencera :D

    OdpovědětVymazat
  7. Rimmel, Weleda, Yankee Candle... Skvelý nákup. Hneď som dostala chuť nakupovať ♥

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  8. Měsíčkový krém Weleda je u nás univerzální krém. Novinky Rimmel vypadají skvěle

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem zvědavá na tu recenzi těch welda věcí...už po nich pokukuji dlouho ale ještě jsem nevyzkoušela :-) Jinak teda, je drsný že ti ty vosky smrděly...já nevím který vzít dřív :-) Jinak ten co jsi vybrala mám také doma a ta vůně je krásná!

    OdpovědětVymazat
  10. těším se na recenze :) ten vosk YC voní úžasně, mám v autě kolíček YC s touto vůní a vždycky když otevřu dveře, voní to tam jak jarní zahrada :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)