L'Occitane černé mýdlo

Ahojte! Tak mám dnes za sebou další zkoušku, úspěšně, za což jsem moc ráda. Zároveň už jsem si v knihovně půjčila pár knížek k bakalářce, tak se na to co nejdřív vrhnu. Už v neděli jsem se tak trochu odměnila, když jsem totiž prohlížela e-shop Reservedu, těm slevám nešlo odolat O:-) Tak snad balíček brzy přijde a já budu mít nové dva topy a pyžamko. Jak jste na tom se zkouškami vy? Doufám, že úspěšně bojujete a snad už budete mít také brzo pokoj :)


Dnes si tu dáme opět jednu recenzi na nevšední produkt, a to harmonizující černé mýdlo od značky L'Occitane. Už jen ten název zní zvláštně, že? Když mi mýdlo přišlo, opět mě jako první zaujalo jeho balení, to tu píšu snad u každé recenze na produkt od L'Occitane - obaly a design prostě umí! Po otevření na mě "vybafla" intenzivní vůně oliv a černá barva mýdla.

 Mýdlo (nebo spíše mýdlová pasta, konzistence je opravdu pastovitá a tuhá) slibuje šetrné čištění pokožky a zbavení nečistot. Používá se tak, že si dopřejete horkou vanu nebo sprchu, čímž dojde k otevření pórů. Mýdlo nanesete na pokožku celého těla, pěkně promasírujete, aby se dostalo všude tam, kam má, a opláchnete.
 Musím říct, že i když mýdlová pasta ve skutečnosti není černá (to už je vidět na víčku), ale spíše žluto-zelená jako olivový olej, moc jsem se na její používání těšila. I její vůně je příjemná, obsahuje eukalyptový olej, takže voní po něm a po olivách. S přítelem jsme se shodli, že nám to připomíná vůni bonbónů Klokánky :) Když vylezu ze sprchy, cítím, že moje pokožka je zbavená všech nečistot, mám zkrátka takový jiný pocit než po použití klasického sprchového gelu. Malinko jsem se obávala, že by mýdlo mohlo pokožku vysušovat, ale tím, že funguje na olejové bázi, k ničemu takovému nedochází. Vůně na pokožce bohužel nevydrží, ale to se stává u sprchových produktů zřídkakdy.
 Co dodat? Sprchování mě s touto mýdlovou pastou baví ještě víc než normálně. Vyloženě si to užívám :)
Černé mýdlo najdete na e-shopu L'Occitane, konkrétně TADY za cenu 620 Kč. Teď jste se asi zhrozili, za sprchový produkt tolik peněz?! Ano, je to dost. U spousty produktů od L'Occitane je vysoká cena opodstatněná, ale u tohoto mýdla mi to přijde vážně nadsazené. Takže je jen na vás, kolik jste ochotni do sprchového produktu investovat. Já jsem ráda, že jsem něco takového nevšedního a zajímavého mohla vyzkoušet :)

Co vy a sprchové produkty? Zkoušeli jste něco neobvyklého? Mě by lákaly třeba ty modelíny od Lushe, to by byla určitě zábava používat :) Těším se na vaše komentáře!

5 komentářů

  1. Vypadá to moc zajímavě, určitě se na něj podívám :)
    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to moc zajímavě, jen je škoda, že vážně není černé :-) .. Já tuto značku tak nějak zatím obcházím, jelikož mi přijde vážně docela drahá.. Každopádně mám ráda produkty s olivovým olejem, vyhovovala mi i řecká tuhá mýdla na pleť za pár korun od biooo.cz. Mám ráda, když vážně cítím, že jsem si obličej umyla do hloubky a ne jen tak na povrchu.. Hlavně ráno je potom vidět pořádný rozdíl :-) .. Jediné, co by mě na tomto produktu asi nebavilo je balení. Nemám ráda ve vaně a už vůbec ne ve sprše, když musím víčko šroubovat.. Přijde mi to hodně nepraktické, protože když to otevřu, naberu do ruky, tak mám zapatlaný ruce, ale kdybych to nechala otevřený, tak tam zase nastříkám vodu.. :/ :) .. No jo, to jsou problémy :-D .. Musím ti ale pochválit jednu věc, které jsem si všimla hned na první pohled - a to je styl nafocení produktu - moc povedené!!

    Měj se hezky a držím palce na zbytek zkoušek!
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, většina produktů je vážně dost drahých, u L'Occitane je nejlepší vychytat nějakou sadu menších balení, aby si to člověk vyzkoušel a zjistil, jestli mu to za ty peníze stojí. A s tím balením ti taky rozumím, já tyhle šroubovací věci proto nemám pořád na vaně a beru si je jenom párkrát za týden s sebou do koupelny a po použití je pěkně osuším :)
      Moc děkuju za pochvalu, já si na tom nafocením dávám dost záležet, tak jsem ráda, že to je vidět!
      Taky se měj moc hezky :)

      Vymazat
  3. Já už mám školu naštěstí za sebou. Jinak mýdlo vypadá skvěle a máš pravdu, když jsem si přečetla cenu, tak jsem se opravdu zhrozila. Nic podobného jsem ještě nezkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je zajímavé, klidně bych to zkusila. Možná mýdlo aspoň očicham az půjdu kolem L'Occ. Výrobků s vůní klokanků moc není

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)