Oblíbenci - říjen 2015

Ahoj, dnes jen v krátkosti, protože za chvíli ještě musím jít do školy a čeká mě prezentace před třídou (ok, naše třída = 6 lidí i se mnou, a i když natáčím videa, stejně mám při mluvení před lidma pořád trému). Zítra mě čeká autogramiáda knížky holek z ACOS a v sobotu už Vídeň, na všechno se moc těším. V neděli bych se ale konečně měla vrhnout na bakalářku - říkám si to pořád, jenže nikdy k tomu nedojde, mám jiné věci do školy, chodím do práce a všechno to stíhat prostě nejde. Tak jen doufám, že zkouškové sfouknu velice brzo a budu mít aspoň měsíc "volna" na psaní.
Aha, prý že v krátkosti a zase jsem se rozepsala. No nic, dnes tu mám pro vás video s měsíčními oblíbenci, jak jste zvyklí. Tak si ho užijte a dejte mi vědět, co za písničku / seriál / film nebo knížku jste si oblíbili vy?

P.S.: Omlouvám se za absenci úvodní fotky, ještě to doladím v průběhu dneška nebo zítřka!

7 komentářů

  1. Díky za tip na krém na ruce Ani :) Sice jich mám teď dost v zásobě asi 3-4 ale přes tu zimu je vždycky spotřebuju rychle.Rimmel řasenka mi taky voní. Já teď používám tu, co jsem vyhrála od Tebe a lidi mi řasy hrozně chválí, už mi řekli, že si mysleli, že mám ty řasy nalepený :D.
    Ten film zní zajímavě
    Písničku, seriál ani film neznám právě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám přes zimu enormní spotřebu krémů. Jé, tak to jsem moc ráda, že ti tak vyhovuje a dělá takový efekt :)

      Vymazat
  2. já teď úplně miluju pátou řadu American Horror Story - hraje tam Gaga a ta role jí je jako ušitá na míru :) písničku Kamikaze od MO jsem si také pouštěla a vůbec poprvé mě nezaujala, teď se mi pomalinku dostává pod kůži.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na AHS jsem nikdy nezkoušela koukat, těch seriálů je tolik, že není možný je zhlédnout za celý život všechny! :D Jojo, to stejné i Tom, na poprvé se na ten song tvářil hrozně a teď? Začne si to zničehonic zpívat a hrozně se mu to dostalo pod kůži :D

      Vymazat
  3. Ani, bylo mi ctí vystát s tebou tu lehce přeskočenou frontu na autogramiádě. Svetr je fakt boží a moc ti sluší ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já ti za to moc děkuju, Evi, díky tobě to hezky uběhlo, super jsme pokecaly :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)