New in #64

Ahojte, dnes je venku opět krásně, taková škoda, že ještě musím jít odpoledne do školy! To nějak přežiju, jinak mě tento týden čeká spousta super událostí. Zítra se jdu podívat do nově otevřeného Nespresso butiku v Brně a navíc je Svatý Martin, tak se možná stavím i pro vínko na Svoboďák. A kdo mě sleduje na FB, tak už ví, že v sobotu jedu do Vídně do Primarku díky webu zajezdynanakupy.cz, tak čekejte určitě haul a nějaké shrnutí toho dne :) Doufám, že ještě dnes stihnu sestříhat video s oblíbenci, ať ho tu máte co nejdřív, jsem ve skluzu. Ale dnes to bude new in článek, opět toho není moc, ale přeci jen...


Cardigan - shein.com, už jste viděli v outfitu TADY, stejně tak jako boty - Deichmann (849 Kč), které jsou úžasně teplé a na noze vypadají fakt dobře. Tím, že jsou šněrovací, mi to při odchodu z domu vždycky trvá o něco déle, ale odpouštím jim to a jsem ráda, že jsem je sehnala v mojí 40 (že to trvalo) :)

 Oba topy jsou původně z H&M a oba jsem ulovila na Blešáku na Flédě, vínové tričko za 30 Kč a puntíkatou halenku za 50 Kč - neber to :)
 Přišel mi k testování nový epilátor od Braunu z řady Silk Épil, který můžete používat i ve vodě. Tohle mi bodlo, už déle jsem si říkala, že je načase vyzkoušet něco víc než žiletku, a nejvíc se mi zamlouvaly tyhle "vodní" epilátory, třeba to tak nebude bolet. Zatím jsem ho zkoušela jednou a přežila jsem jak já, tak moje nožky (dokonce se to obešlo i bez osypání, což se mi stalo třeba po použití voskových pásků). Tak uvidíme, asi budeme kámoši! Cena se pohybuje okolo 1999 - 2899 Kč. O knížce holek z ACOS už jsem psala v předchozím článku, tak kdyžtak mrkněte tam. V Knihách Dobrovský stojí 249 Kč a po slevě na ISICa mě vyšla na 224 Kč.
A konečně obsah toho nádherného balíčku od L'Occitane, eau de toilette a krém na ruce s parfemací jasmínu, slaměnky a neroli, tělové mléko a krém na ruce s parfemací grapefruitu a rebarbory a pak 2 produkty dle mého výběru - rychlý peeling na ruce s bambuckým máslem a tzv. černé mýdlo s obsahem olivového oleje. Tyhle dvě věci jsem vybírala tak, aby byly zajímavé jako pro mě, tak pro vás, já jsem se ani s jednou doposud nesetkala, tak už se těším na testování a na následné recenze!

Dejte mi vědět, co se vám z mých novinek nejvíce zamlouvá a co jste si naposledy koupili vy. Těším se na vaše komentáře, mějte se krásně a díky, že tu se mnou a pro mě jste :)*

12 komentářů

  1. Mě nejvíce Ani zaujal boxík od Loccitane a vínové tričko :)
    O knížce holek z A cup of style taky přemýšlím

    OdpovědětVymazat
  2. Knížku ACOS si plánuju co nejdříve pořídit, tak jsem zvědavá :)

    www.lettertomywardrobe.blgospot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Boxík od Loccitaine vypadá skvěle, kniha je určitě super a ještě nikdy jsem nezkoušela epilátor. Nejraději mám žiletky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Balíček L'Occitane vypadá úžasně. :) A boty jsou taky super.

    OdpovědětVymazat
  5. Me nejvic zaujal ten boxik. :))) jinak cardigan se mi hodne libi. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý boty, takové přesně potřebuji!

    OdpovědětVymazat
  7. Tie boty mám aj ja.. =D Od augusta

    OdpovědětVymazat
  8. Spousta zajímavých věcí. Zaujala mě především knížka od Cupofstyle, ani jsem nevěděla že holky něco vydaly.

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělé novinky :) Ten svetr je boží, knížku už jsem koupila tak. Nějak mi to nedalo...

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Pro knížku od holek z Cup of style si určitě musím taky skočit a slevička se hodí :-D!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)