8/11/2015

Ahojte! Tento víkend byl úplně nádherný, bylo teplo skoro jako na jaře, tak jsem se dnes byla projít a rovnou si i zabruslit :) Jinak jsem dělala věci do školy, hlavně prezentaci o Švýcarsku, tak jsem se dozvěděla docela dost zajímavostí a sakra, lidi, já tam chci vycestovat a nejspíš i žít <3 Což mi tak připomíná, že jsem se vás včera na FB ptala, jaké video byste ode mě chtěli vidět a padl návrh na nějaké kecací video o tom, co je u mě nového, takový life update. Tak mi dejte vědět, jestli byste takové video chtěli vidět a popřípadě co bych v něm měla zmínit, jestli máte nějaké otázky třeba? Mějte krásný zbytek neděle a užijte si dnešní random!


b jako brno / Na Stojáka aneb nejlepší pivo v Brně s nejlepší atmosférou na Jakubáku :)
 Café Momenta, jedna z oblíbených kaváren / radůstky z brasty.cz
 Pokud pojedete na výlet do Kromeříže, rozhodně doporučuju restauraci Dal Conte a tyhle spaghetti scoglio <3 / Deštivé počasí na začátku října a gumáky...
 Oblíbená kombinace s pruhovaným svetrem a plísnovými džínami / Nejspíš poslední jahody v ovesné kaši :(
 Burgery v Pivní opici, za tu cenu super! / Miluju bruslení, taky to na těch mých "korčulách" jde vidět a potřebujou sakra nabrousit :D
 Nové pouzdro, se kterým mi to studium půjde určitě lehce (kéž by). Je z ebay za pár korun :) / Mega výborný citronový cheesecake z Charakter bakery & coffee shop na Foodparku.
 Podzimní selfíčko :) / Jeden z burgerů z Pivních dveří v rámci Zomato foodie meet-upu - chilli burger.
 Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem v Potrefené huse v Praze, dobrota! / Konečně pumpkin spiced latté ze Starbucks, taky moc dobré, ale perníčkové je asi lepší :)
Krabice plná překvapení od L'Occitane, ještě uvidíte v new in článku, co bylo uvnitř. A do pár týdnů samozřejmě budou recenze, těšte se. / V pátek po práci jsem si udělala radost, zatím jsem pročetla fashion část a jako dobré. Čekala jsem, že to bude knížka spíš o fotkách, ale už jsem se dozvěděla nějaké nové věci a nechala se inspirovat. Ovšem už jsem i našla pár chybějících čárek a překlepů, asi by to chtělo lepší korekturu... To ale nic nemění na tom, že knížka se holkám povedla, já v podstatě kvůli Lucce bloguju, tak jsem jejich úsilí takto podpořila a jak už jsem tady psala, chystám se v pátek na jejich autogramiádu :)

Jak se vám fotky líbí? A už mě sledujete na instagramu? Jsem tam jako @dazzlicious_cz :)

6 komentářů

  1. To roztomilé pouzdro jsem už obdivovala :D:)) Holky z ACOS bych chtěla moc vidět, ale knížku nemám..

    OdpovědětVymazat
  2. Ta jeji knizka musi byt super! :) skvele fotky.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Na Stojáka je super!! a knižku Niki a Lucky si tiež chcem kúpiť :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Nad knížkou přemýšlím, prolistuju příští týden při nákupu dárků a uvidím :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne fotky :) Nejako mi vyhladlo :D

    OdpovědětVymazat
  6. Taky přemýšlím, že bych si knížku koupila nebo si ji budu přát na Vánoce :D
    Jak vidím ty dobroty, já bych jedla :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)