Week'nd comfy

Ahojte! Zrovna jsem se vrátila z pošty, kde jsem si vyzvedla balíček s kardiganem ze SheIn. Má trochu dlouhé a široké rukávy, ale já je stejně většinou ohrnuju, tak co. Jinak jsem moc spokojená, je teplý, jak jsem si představovala, tak super :) Brzy tu s ním uvidíte outfit. Ale dnes vám ukážu jiný outfit, takový hodně pohodový, který volím většinou přes víkend, když se mi nechce nic vymýšlet a chci se cítit pohodlně. Poslední dobou jste tu viděli spíš elegantní outfity, za což tak trochu může i práce a to, že se mi styl neustále vyvíjí. Ale pořád mám dny, kdy sáhnu po něčem takovém, jako vidíte na dnešních fotkách. Doufám, že se vám to bude líbit :)





 Za fotky děkuju Káti, jsem ráda, že jsme se sešly u nás v Žabinách a navzájem si vyfotily outfity. I když s zrcadlovkou fotila poprvé, myslím, že se fotky vyvedly, co říkáte?
 Módu těchto vaků jsem sledovala spíš tak zpovzdálí, říkala jsem si, že se mi to k některým outfitům i docela líbí, ale že to je spíš pro mladší. Pak jsme jeli na Colours a já se tam každý den vláčela s malou crossbody kabelkou, která ale nebyla vůbec praktická, když jsem si navečer chtěla vzít bundu nebo si schovat prázdný kelímek od piva. Pak jsme s kamarádkou narazili na prostor Jacka Danielse, kde prodávali tyhle vaky s logem Jacka za 50 Kč. Tak jsme si vak koupily obě a pak s ním zbývající dny chodily po areálu. Byla by škoda vak nevyužít i normálně, takže si ho občas vezmu i do školy nebo takhle přes víkend k pohodovému outfitu. Jak se vám to líbí?
P.S.: Klasického Jacka nepiju, ale ten medový mi chutná moooc! To jen tak, kdybyste si třeba říkali, že nosím něco s jejich logem, když bych to třeba vůbec nepila :)
Parka - H&M, svetr - Next (sh), kalhoty - H&M, chelsea boty - F&F (už jsou pěkně staré, chtělo by to nové), batůžek / vak - Jack Daniel's, hodinky - brasty.cz, náramek - Sinsay

10 komentářů

  1. Takový styl mi k Tobě moc pasuje. Ty hodinky jsou úžasný:)

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Anničko, já myslím, že super jednoduchej, pohodlnej :).
    Já se často vyšňořím do školy tak, že se necítím vůbec pohodlně a pak je celej den naprd:D
    Hodinky jsou nádherný :) a s focením outfitů navzájem určitě pokračujte, prospívá to :))

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný fotky! Kačka je šikovná :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, jsem moc ráda, že se fotky líbí :)) Také mám ráda pohodový styl, ale ráda ho střídám s elegantním - to se občas musí :D Moc se mi líbí ten tvůj svetřík :)

    OdpovědětVymazat
  5. zvyčajne sa nad hodinkami nepozastavujem a často ich prehliadam, ale tie tvoje sú naozaj krásne :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Tento outfit se mi hodne libi, slusi ti to.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. já už delší dobu přemýšlím o vaku na záda, tak si snad časem nějaký pořdím, protože na festivaly je to nejpraktičtější věc:)
    http://chuckina-fashiondiary.blogspot.nl/2015/10/birthday-bioderma-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. Ani, tento styl Ti sluší :) Navíc seš zde fakt kočka,pěkné vlasy

    OdpovědětVymazat
  9. Sluší ti to! A máš nádherné vlasy! Fakt dokonalá!
    www.catherineribbon.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný ouffit, přesně takové pohodlné mám nejraději :-).

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)