New in #63

Ahojte, na blogu je teď trochu prázdno, nepřidávám tak často, jak bych chtěla. Ne vždy je na to čas a ne vždy je o čem blogovat, snad to chápete :) Požadavků do školy přibývá, třeba tento víkend strávím skoro čistě studijně, ale samozřejmě si to člověk musí umět nějak zpříjemnit. Což mi připomíná, že jsem promeškala několik dílů Big Bang Theory, viděla jsem jen první díl nové série! Je tu někdo, kdo ještě pořád TBBT sleduje, od samého začátku? No ale to jsem odbočila, zpátky k dnešnímu článku - neuvidíte v něm moc fotek, protože poslední dobou zrovna často nenakupuju. Ale jak mě znáte, když už si něco koupím, tak to je většinou za skvělou cenu :) Tak pojďme na to!


Po nějakých šedých plísňových kalhotech jsem se ohlížela už nějakou dobu. Když jsem viděla tyhle v H&M a zkusila si je v mojí velikosti, padly mi jako ulité. Jsou to super skinny a mají vysoký pas, což je dokonalá kombinace. Napoprvé jsem si je nekoupila, týden jsem nad nimi přemýšlela a pak jsem usoudila, že je musím mít. Stály 599 Kč a od té doby je skoro nesundávám, je to má druhá kůže <3 / Tato tmavě zelená (petrolejová) halenka, která má vzadu všitý zlatý zip a dole je na gumičku, mi padla do oka v sekáči. Původně je z Vero Mody a mě stála 45 Kč. Vepředu je hezky nařasená a nějaký top v této barvě jsem si přála, takže nebylo co řešit. Už jste ji mohli vidět v tomto outfitu.

 U sekáčů ještě zůstaneme, po dlouhé době se mi zadařilo něco ulovit i v Brně (většinou na to nemám štěstí a nakupuju jen v jednom oblíbeném kroměřížském sekáči). Svetrů na zimu není nikdy dost a tento královsky modrý se mi zalíbil svým jednoduchým střihem. Vzadu je o trochu delší než vepředu, původně je z H&M, stál mě 99 Kč a zatím čeká na vyprání, ale řekla bych, že jej budu nosit často. / Bude se hodit i ke košili, která je taky původem z H&M a má na sobě tenký modrý proužek. Zapínání nemá až ke krku, což mi ze začátku trochu vadilo, jsem zvyklá na límečky kolem krku. Ale co, stála 65 Kč, tak jsem si ji vzala. Nejvíc ji vynosím do práce, kde už mi byla pochválena a teď si tak uvědomuju, že je ve firemních barvách O:-)
Přesuneme se ke kosmetice a jednomu doplňku - už jste měli možnost zhlédnout unboxingové video balíčku z brasty.cz, kde se nacházely tyhle nádherné hodinky od Timexu a jako dáreček jsem tam našla violku vůně Karleidoscope od Karla Lagerfelda. Hodinky teď nosím skoro každý den, opravdu se mi moc líbí. Vybrala jsem si je v rámci spolupráce, jinak na e-shopu stály 1220 Kč. / Minulý týden jsem udělala velkou objednávku na dekorativka.cz, kde mám jakožto blogerka na vše 5% slevu, tak se ke mně připojily i kamarádky. Já si vybrala klasiku - balzám na rty od Carmexu, který už jsem prostě musela zkusit a zjistit, co na něm všichni mají. Stál 94 Kč. Určitě čekejte do konce roku recenzi, stejně tak na korektor Fit Me od Maybelline. Po přečtení několika recenzí jsem si vybrala odstín 15, tedy nejsvětlější a vypadá to, že mi sedne krásně. Jakmile dopotřebuju korektor od Rimmelu Match Perfection, tak Fit Me nastoupí do služby :) Vyšel mě na 114 Kč. / A nakonec můj nákup v Rossmannu - došel mi krém na ruce a u Barči jsem viděla tento s vůní granátového jablka. Je od značky Alterra, takže přírodní, a stál 45 Kč. Už ho používám nějakou dobu, chcete recenzi? No a protože mi došel gel na obočí od Rimmelu, chtěla jsem zkusit něco nového, tak jsem sáhla po gelu Make me brow od Essence. Přesvědčila mě cena (75 Kč) a kartáček, u ostatních gelů byl klasický velký kartáček jako u řasenky, ale já chtěla něco preciznějšího. Už ho taky používám pár týdnů a zatím jsem docela spokojená, takže opět je to na vás - chcete tady vidět recenzi?

Uf, to bych neřekla, že se tak dokážu rozepsat jen o nákupech. Doufám, že se vám aspoň něco zalíbilo a schválně mi napište, co jste si naposledy koupili vy. Já pořád vyhlížím balíček ze SheIn, kde bude (snad) úžasný kardigan s geometrickým vzorem. Tak ten potom uvidíte v outfitu. A ještě bych dost nutně potřebovala nové boty na zimu, zalíbily se mi jedny v Deichmannu, ale neměli moji velikost. Tak snad brzy nějaké seženu :) Těším se na vaše komentáře!

14 komentářů

  1. tak ta halenka je skvostná! tahle petrolejová je na podzim jako dělaná :) Fit Me! je dobrý korektor, s tím můžu jedině souhlasit. jinak hodinky jsou krásný a stylový doplněk.

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé kousky! :)) Také miluju výhodné nákupy :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý úlovky ze sekáče, svetry potřebuju taky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky koukám na TBBT, ale koukám online a poslední díl nikde nemůžu najít :(
    Ta zelená halenka je skvělá! Už dlouho jsem nebyla v sekáči, což je divný, dřív jsem tam byla až moc často, asi to budu muset napravit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ani, paráda. Tomu říkám hodně muziky za málo peněz. Ty kalhoty ti moc sluší ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Recenze chceme! :D Big Bang taky sleduji od začátku, už je to straaaašně dlouho, budu se muset někdy podívat na první sérii, kdy to bylo ještě všechno úplně jiné. Nákupy hezké, ty sekáčové jsou perfektní! Podobný modrý svetr mám ze Stradivariusu, má ještě aplikace na ramenou a skoro ho nesundám.

    OdpovědětVymazat
  7. Gel na obočí jsem si také pořídila a jsem s ním spokojená. Jak říkáš, je fajn, že má malý kartáček.
    Hanďa

    OdpovědětVymazat
  8. Ta kosile vypada moc pekne. Douamf, ze ji brzy ukazes v outfitu. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta halenka je super a džíny vypadají taky parádně :-), jinak koukám další šikovná brněnská bloggerka!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  10. Hezké nákupy, hodinky jsou moc krásné a na Carmex mám taky zálusk :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  11. Hrozně moc se mi líbí ten modrý svetřík! Našla jsi skvělé kousky! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Perfektný článok si veľká inšpirácia! :)

    Diary of sydneysleek

    OdpovědětVymazat
  13. Ta košile by se mi teď hodila do školy :D na právech chodí všichni hrozně "suit up" a tak by se mi pár košil hodilo :D
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)