New in #62

Ahojte! Dnes ani nevím, co bych vám takto na úvod napsala, tak raději přejdu rovnou ke článku. Poslední dobou zrovna moc nenakupuju, odolávám slevám, říkám si, že přeci nic nepotřebuju. A nejvíc peněz utrácím za jídlo :D Ale přeci jen tu něco málo mám, taky mi přišly nějaké balíčky s věcmi na spolupráci, tak jdeme na to!

 Toaletka Avon - dárek od mamky k svátku, hydratační maska Avène - výzva blogerky.cz, set na odstranění akné Acne Invisible - acneinvisible.cz (těšte se na videorecenzi a taky soutěž pro vás!), stojánek na svíčku - dárek od Verči, BB cream a řasenka - Rimmel

 Rtěnka a lak na nehty Essence, zlatý náhrdelník - dárky od Verči, miniaturka šamponu - přibaleno k masce od Avène, aspoň si ho vezmu na dovolenou; linky - Rimmel (ve výprodeji, stály mě 49Kč, nekup to), sprchový gel - dárek od mamky k svátku
 Müsli - Mixit (od Tomáška ke svátku), odličovací tamponky - Cien (normálně bych vám je neukazovala, ale jsou nějaké inovované, vždycky byly v Lidlu od značky Isere a najednou tam jsou od Cienu, tak uvidíme, jaké budou, stojí stejně, 22Kč), áčková sukně do pasu - Sinsay (ve slevách, 89Kč, jako fakt <3)
Štětec na pudr Makeup Revolution, lipbutter Astor a odlakovač od Dermacolu - parfemy-elnino.cz, černá pouzdrová sukně do pasu s délkou těsně nad kolena - Reserved (ve slevách, 149Kč, konečně mám klasickou černou delší pouzdrovku, do práce ji vynosím hodně často, jupí!)

Jak vidíte, jsou to spíše kosmetické nákupy, takže se můžete těšit na spoustu recenzí :) Ještě mi nějaké balíčky mají přijít a rýsují se i fashion spolupráce, tak uvidíme, jak to všechno dopadne, snad se vám to bude líbit! A co jste si nakoupily teď v létě vy? Máte nějaké super úlovky ze slev?

11 komentářů

  1. Já mám tyhle články moc ráda, docela mě zajímají tipy na nákupy. Ten lipbutter od Astoru bych chtěla vyzkoušet, jednou jsem si jej půjčila od sestry a byl velmi příjemný. Líbí se mi i ten náhrdelník, takové já můžu :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  2. Ten náhrdelník je parádni, Aničko. Už jsem chválila ;) A se sukněmi jsem to jako malá měla stejně a teď je nosím raději než kalhoty. V zimě mě to vyloženě nebaví :D

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Takove sukne mam rada, takze super. Uz se tesim na plno recenzi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. super článek :-*
    mám šílenou chuť na mixit ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Těším se na tu videorecenzi na to Acne invisible :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  6. Ani, ty tamponky z Lidlu jsem si koupila taky a teda naposledy. Přijdou mi strašně tvrdé, při odličování mi nejsou vůbec příjemný. Hydratační masku od Avene jsem díky výzvě získala taky a hned včera jsem si dělala relax večer a hned po prvním použití mám pleť jemnější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Veru, mám stejný názor :/ Taky je mám naposledy a zůstanu u těch velikých 100% bavlněných! Masku jsem zatím použila jen jednou a v těch vedrech jsem to ani nechtěla mít na obličeji dlouho, tak jsem to brzo smyla... Musím ji vyzkoušet znovu, teď když už je venku líp :)

      Vymazat
  7. Ten odlakovač jsem si taky koupila, slyšela jsem na něho jen chválu, tak jsem zvědavá :-).

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovědětVymazat
  8. Ten parfém z Avonu mám taky a používám ho ráda na zimní období :)
    Aussie Review

    OdpovědětVymazat
  9. jo, za jídlo mám měsíčně také asi největší útratu - jsme holt gurmáni :D jsem hodně zvědavá na Tvé dojmy z Acne Invisible.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)