L'Occitane bain moussant lavande

Ahojte! Dnes nejdu do práce, takže se chystáme k vodě, snad konečně chytnu trochu toho bronzu, protože jsem pořád jak ředitelka vápenky :D Ale já se prostě od určité doby dobře neopaluju, nevím, čím to je, když jsem byla malá, vždycky jsem byla hnedka hnědá a teď? Děs. Máte to někdo taky tak? Jinak jsme včera zase zkoušeli novou brněnskou kavárnu - Morgal, je to tam fajn, do žebříčku nej se asi nedostane, ale mají skvělou zahrádku. Jaké máte plány na víkend?


V dnešní recenzi vám představím pěnu do koupele od L'Occitane s vůní levandule. Vybírala jsem si ji ještě někdy v dubnu a moc se na ni těšila, od té doby jsem ji vyzkoušela ale jenom dvakrát, přece jen počasí horkým koupelím zrovna nepřeje :) Ale i tak vám už mohu sepsat své dojmy. Opět musím vychválit do nebes to balení, lahev je z nějakého lehkého kovu, vypadá to sakra dobře. Ano, sice je to těžší, ale to mi vůbec nevadí, pěna mi stejně stojí na vaně a nikam ji nepřevážím. Balení je 500ml, takže mám pocit, že mi vystačí na pěkně dlouho. Přeci jen si vanu nedopřávám zas tak často.

 Co se týče vůně, ta je úžasná, ale bohužel jen tehdy, když si přičichnete k lahvičce. V momentě, kdy pěnu nalijete do vany, vůně se skoro úplně ztratí a při koupeli není cítit. To mi přijde jako velká škoda, od L'Occitane bych toho čekala víc. Stejně tak si musím postěžovat na pěnivost - na obalu se píše, že stačí malé množství, pod čímž si představuju tak dva až tři uzávěry. Pro vytvoření bohaté pěny jich ale je potřeba tak pět. Na druhou stranu, pěna se ve vaně drží po celou dobu, a to já jsem schopná se koupat i přes půl hodiny, když si vezmu s sebou knížku, to je hned :) A taky krásně hydratuje pokožku, po koupeli s touto pěnou nemám na prstech "harvánky" a cítím se skvěle.
Na pěně je super i to, že se dá doplnit, koupíte si náhradní náplň a jednoduše ji přelijete do téhle úžasné kovové lahve. Zbývá dodat, že pěnu seženete na stránkách L'Occitane TADY nebo v jejich kamenných obchůdcích (v Brně na Masarykově, ve Vaňkovce a v Olympii), stojí 565 Kč. No, musím říct, že tahle věc od L'Occitane za ty peníze zrovna moc nestojí. Jiné jejich výrobky mám moc ráda, ale tuhle pěnu hodnotím pouze 6 body z 10 možných.

A co vy a levandule, máte tu vůni rádi? Nebo byste si vybrali jinou, třeba verbenu? Ta by byla teď na léto určitě skvělá :)

6 komentářů

  1. Andulko vypadá úžasně! Ale teda taky by mě štvalo, že to neni 100%, L'Occitane mám zafixováno jako značku která ''nechybuje'' :D...
    Haha, ředitelka vápenky mě pobavila, jsem na tom stejně :D

    OdpovědětVymazat
  2. Za tu cenu bych si pěnu do koupele nekoupila. :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych si určitě vybrala jinou vůni, ale také si myslím, že za tu cenu nestojí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych si pěnu za takovou cenu asi nepořídila, ale levandulovou vůni mám ráda. Momentálně používám sprchový levandulový olej od Saloos :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  5. Za ty peníze bych toho tedy taky čekala víc a já spíš na tyto vůně nejsem :)

    OdpovědětVymazat
  6. Miluji levandule! :3 Ale ta cena mi přijde až příliš :(
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)