15/7/2015

Ahojte! Tohle je první přednastavený článek na dobu, kdy budu na Colours of Ostrava. Jak jsem slíbila, další várka random fotek na sebe nenechala dlouho čekat, tak pojďme rovnou na to :)


Prvotní nadšení z květované čelenky, objednávala jsem jen na zkoušku na ebayi za dvacet korun, ale jsem nadšená. Čelenka mi sedne a snad mi i sluší, beru si ji s sebou na Colours :) / Začátek července, výročí 5 a půl let s miláčkem :*

 Francouzský toast obalovaný ve vajíčku se skořicí a vevnitř řecký jogurt a jahody - slast! / Tomuto u nás v Kroměříži říkají malá zmrzlina, vždycky to jím tak půl hodiny a je to prostě nejlepší točená, za 17Kč není co řešit <3
 Už se smějou a jsou nachystaní na COO :P / Když je v práci hoooodně práce a složky se na mě valí ze všech stran mého obrovského pracovního stolu...
 Kavárna Morgal byla moc příjemná, Star Wars večer ve Fratelli nakonec taky, dostali jsme výborný welcome drink a dali si nějaký ty Darth Vadery. P.S.: Star Wars nemám ráda, resp. jsem viděla první díl a stačilo mi :D
 Královská víkendová snídaně, croissant, vafle a spousta ovoce, ještě jogurt a nějaké to letní čtení. / Po dlouhé době jsem pekla bábovku, klasickou oříškovou, která nám v rodině chutná nejvíc. Taky se po ní zaprášilo :)
 A s jídlem pokračujeme, jak jinak, dělala jsem limetkové palačinky s inspirací v receptu od Anetky (zdravím!) a byly výtečné! / Tomášek měl minulou sobotu promoce, a to si žádá velmi slavnostní oběd. Tak tedy, steak z panenky v parmazánové krustě, pepřová omáčka s hříbky a gratinované tagliatelle. Velká mňamka.
Ukradeno z Tomova mobilu, po dlouhé době společná selfie :) / Ukradeno z Tomova instagramu (už ho sledujete? @tomas_pekar), tohle byl jeho oběd po promocích - argentinský rumpsteak, steakové hranolky a fazolové lusky. A kde že jsme byli? V La Strada, docela vyhlášené brněnské pizzerce, kde ale dělají spoustu jídel. Mají pobočku i ve Zlíně, co tak vím, tak třeba i někde u vás ve městě?

12 komentářů

  1. Tohle mi nedělej, Dazz!!! Teď mám chuť úplně na všechno!!! :3
    Mimochodem ta čelenka je fakt moc krásná :)
    http://janetsonrisa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to jídlo bych si dala taky! :))) Sluší vám to spolu.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Čelenka je super a sluší ti. Za tu cenu je skoro zadarmo. :-) Mňam, tolik výborného jídla. To mi připomnělo, že mám na stole nachystanou večeři. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Ta květinová čelenka je krásná, také bych ji hned brala! Gratuluji k 5,5 letům, to je krásné, moc vám to spolu sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, 5,5 roku to už je nějaká doba! Přeji, ať Vám to vydrží ještě hodně dlouho :). Přítel má stylové brýle :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  6. Sluší Vám to s Tomem :) Limetkový palačinky? MMm :)
    A taky si myslím, že Ti čelenka sluší

    OdpovědětVymazat
  7. hezký fotky a toho jídla mnam:))

    OdpovědětVymazat
  8. Aničko, předně moc gratuluju k výročí i když je takové půlkové :) Čelenka ti moc sluší a moc si Colours užijte (i setkání s holkama z Cup of style)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Tá zmrzlinka, mňam! A ste spolu strašne zlatí. Čelenka je krásna, pristane ti. ;.)

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    ....

    OdpovědětVymazat
  10. super fotky :) venček je krásny a všetko jedlo vyzerá úžasne ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)