L'Occitane mandlový krém na nohy

Ahojte! Dnes mám úspěšný den, dozvěděla jsem se výsledky ze včerejší zkoušky a zápočtu z minulého týdne a oboje dobře dopadlo :) Tak už jen jedna zkouška příští čtvrtek, nějak dořešit zadání bakalářky a je to. Dnes jsme se byli mrknout v kavárně Šestá větev na akci, kterou pořádal obchod Freshlabels.cz ve spolupráci s botami Toms. Boty jste si mohli zakoupit a nechat si je pomalovat originálním designem od artistky Lény. No, být po výplatě, docela dost o tom přemýšlím nejen já, ale i Tom, přece jen Tomsky jsou dost unisexová záležitost. A co vy, jak se máte, jak se vám daří? :)


Začíná léto a to značí jediné - budeme daleko častěji vystavovat nohy a chodidla, která si tak zaslouží větší pozornost než kdy jindy. Proto jsem si na vyzkoušení vybrala krém na nohy L'Occitane, který pochází z jejich mandlové řady, a je obohacený o esenciální mátový olej a mentol. Po těchto dvou složkách je dost intenzivně cítit, ale právě ty způsobují ten příjemný pocit, který po nanesení krému mám.

 Krém slibuje vyživenou a zjemněnou pokožku, sametově hebkou a pudrově jemnou, má chladivé a povzbuzující účinky. Pomáhá udržovat pokožce její přirozený hydrolipidický film. Musím říct, že všechno splňuje do posledního puntíku. Já jej tedy používám pouze na chodidla, na celé nohy mi to přijde škoda a navíc díky té vůni mi sedí jedině k chodidlům. Ta mi po celém dni pěkně zchladí a osvěží, krém vůbec nelepí, do pokožky se rychle vsákne a zanechá pokožku opravdu vyživenou a hebounkou.
 Konzistence je taková vodovější, díky čemuž by se mohlo zdát, že krém není moc výživný, ale je tomu právě naopak. Jeho vůně i dlouho vydrží, samozřejmě si k nohám nečuchám, ale na rukou mi krém ulpí a cítím ho ještě několik hodin, přes noc už ale nevydrží. Opět musím vyzdvihnout úžasně balení, které je u L'Occitane nepsaným pravidlem a já to miluju! Krém má 75 ml.
Seženete TADY za cenu 455 Kč, což je cena vysoká, ale je to na vašem posouzení. Já krému dávám 8 bodů z 10 možných, dost jsem si ho oblíbila.

Co vy a krémy na nohy, jaký používáte? A staráte se přes jaro a léto o nožky víc, dopřáváte jim i koupele a tak? Těším se na vaše komentáře!

10 komentářů

  1. Já používám krém na nohy od Oriflamu a jsem dost spokojená. Mám noční krém a ráno mám nohy hezky jemné a hydratované. Tento krém je na můj vkus moc drahý. Mám doma od YR tabletu do koupele na unavené nohy, ale ještě jsem nezkoušela, tak jsem zvědavá jaká bude. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tableta do koupele, to zní skvěle! Já mám takovou olejovou lázeň na nohy od Balei, už jsem ji jednou zkusila a supr :) Máme doma takovou tu masážní vaničku na nohy, moc ráda si ji tak jednou za měsíc dopřeju :)

      Vymazat
  2. Vypada velice lakave, ale bohuzel ta cena neni pro me moc lakava. Ja kremy na nohy nepouzivam, jen jednou tydne peeling a to je vse. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. já se moc o svoje paty docela starám :( ale mám je jak hroší kůži :/ v létě se za ně dost stydím :(


    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  4. Už jen to balení je nádherné, navíc ta vůně. Produkty této značky mám moc ráda.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. já používám ty jejich klasické krémy na ruce/nohy, ty jsou vážně hodně hutné, hůře se vsakují, ale vyživují na jedničku :) z téhle řady bych si chtěla pořídit sprchový olej, který si každý chválí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani jednou jsem nezkoušela, ale z mandlové řady mám sprchový peeling a ten mám moc oblíbený :)

      Vymazat
  6. Děláš krásné fotky :).

    www.FashionHouseCZ.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju, to potěší, snažím se to vždycky nafotit co nejlépe :)

      Vymazat
  7. Tak to vyzerá super, musím sa po tom poobzerať v obchode. :)

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    ....

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)