Vařím s Knorr #2 - bohatá šťáva

Ahojte! Upršený víkend, během kterého se mi chtělo pořád spát, je za námi. Já se snad dostatečně naučila na zítřejší zkoušku, upekla jsem svůj první rebarborový koláč, po dlouhé době skypovala s mýma kočkama z Rennes a domluvila si výlet do Prahy, a taky jsem byla na pivečku s kamarádkou. Byl to moc fajn víkend a za chvíli už zase jedu do Brna. A jak jste se měli vy? :)

V dnešním videu vám ukážu docela jednoduchý recept na dobrý oběd - šťavnatou krkovičku se špenátem a opékanými brambory. Vyzkoušela jsem si tak novou šťávu na tmavá masa od Knorru, poslali mi balík i s dalšími ingerdiencemi, a já se tak zapojila do jejich výzvy už podruhé. Předchozí video najdete TU. Opět mě to moc bavilo a výsledek byl super. Snad se vám bude trochu netradiční video líbit :)

4 komentářů

  1. Mňam :) už vím co si asi v týdnu udělám na oběd :)

    Blond LADY

    OdpovědětSmazat
  2. To byla skvělá výzva. Ani jsem o ni nevěděla. Ale mňam, vypadá to velmi chutně, hned bych si dala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětSmazat
  3. vypadá to skvěle :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:) Budu moc ráda, když se zapojíš!:)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovědětSmazat
  4. Mňam tak teda rebarborový koláč a krkovičku bych si dala hned... :-)

    OdpovědětSmazat

Děkuju moc za každý komentář :)