Spotřebováno - září až prosinec 2014

Ahojte! Zdravím vás už z Česka, dorazila jsem příšerně ztrhaná (kvůli zavazadlům a chybějícím výtahům nebo aspoň jezdícím schodům v Paříži - ugh :/) a unavená, ale jakmile jsem padla do náručí Toma, hned bylo všechno ok. Dostala jsem masáž, pak jsme si zajeli do Olympie nakoupit zbytek dárků, já mám konečně nový diář a ještě jsme byli v nově otevřeném Starbucksu. Tak jsme se tomu bránili, ale kuponky na 1+1 zdarma nás svedly. Ale ještě, že jsme tam šli, zrovna jsme chytli nějakou přednášku o kávě, tak jsme ochutnali 4 druhy kávy a nakonec i dostali zrnkové kafe s sebou :) A ještě nás čeká večeře a řekla bych, že večer padnu do postele jako mrtvá. Doufám, že se máte krásně a odteď už se snad zase můžete těšit na pravidelné články :)

V dnešním videu vám ukážu, co všechno jsem spotřebovala ve Francii. Je toho tak akorát bych řekla, ještě jsem tam musela vyhodit tvářenku, protože mi spadla na zem a totálně se rozbila, cestu by nepřežila. A jak se tak dívám na ty moje vlasy - bože konečně v pondělí se dočkám mého standardního sestřihu!!! Jak já se těším :)

6 komentářů

  1. Jéé! Vítej doma! Na videjko se podívám zítra odpoledne, protože teďka musím jít spát, ráno brzy vstávám :-D Takže to posuzovat nemůžu.. Ale tobě tedy... dobrou noc, podle toho co píšeš, ji určitě uvítáš :-))

    Měj se :)
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu, potřebovala jsem spoustu spánku, abych se dala do pořádku, ale už jsem nejvíc spokojená :)

      Vymazat
  2. Tak super, že jsi dojela v pořádku a už seš s Tomem :). Pěkný video, s Rexonou jsem taky moc spokojená a za mě nejlepší výrobek proti pocení
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, môžem sa ťa spýtať, aký máš názor na Paríž? :) páči sa ti tam? Minule si písala, že ak sa nechodí len po turistických pamiatkach, tak vidno odvrátené stránky Paríža, tak by ma zaujímalo, čo máš presne na mysli :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Paříž se mi moc líbí, ale rozhodně bych tam nemohla žít. Je to na mě až moc velké město a ty odvrácené stránky. Bordel na ulicích, bezdomovci, kriminálníci, prostitutky. Tohle všechno jsem sama nezažila, ale spolužačka tam teď byla právě na Erasmu na stáži, takže tam žila 4 měsíce a to už to město poznáš sakra dobře, ze všech stránek :)

      Vymazat
  4. Moja drahá,Tesco Loves Baby je na zaparané rite a nie na špinavé festivalové ruky alebo oči nalíčené super Rimmelkou a super blogerkou !

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)