Rimmel Colour Rush nailpolishes (Rita Ora)

Ahojte! Po včerejším neuvěřitelně vyhraném zápase se Slováky se cítím skvěle (slovenským čtenářkám se omlouvám, snad nejste moc naštvaní), nemoc už jsem snad definitivně porazila, takže se můžu plnými silami vrhnout do učení. Jupí :D Ve čtvrtek mě čeká poslední průběžný test z makra (zrovna ani jedno téma zcela nechápu, je to dost náročné) a v pátek zápočet z angličtiny. Tak na mě myslete, ale já se samozřejmě do té doby ještě ozvu - těšte se na přítelův outfit a recenzi na sprchový gel :) Ale dnes to bude o lacích od Rimmelu!


Kolekce Colour Rush, která vznikla spoluprací s Ritou Orou, obsahuje 8 barevných odstínů. Jsou rozděleny do 4 COOL a 4 HOT odstínů, ke mně se dostal odstín #613 Midnight Rendezvous a #513 Let's get nude. Odstíny se mi trefily do vkusu, nude se nikdy neztratí a tmavě fialovou mám ve sbírce jenom se shimmerem, shodou okolností také od Rimmelu.

 Pár slov k samotným lakům: Já jsem u Rimmelu zvyklá na skvělé široké štětečky, se kterými se lakuje jedna básen, ovšem tyto laky mají ty štětečky nějak divně ustřižené a pokroucené. Myslela jsem si, že mám jenom divné kusy, ovšem Petra LovelyHair přesně o tomto problému mluvila ve videu, takže opravdu nejsem sama. Nicméně se to dá překousnout a nehty si s tím nalakuju v pořádku.
Další věc: jsem u Rimmelu zvyklá na hodně solidní výdrž, okolo 5 dnů, někdy i více. Jenže tyto laky se mi prostě hned druhý nebo maximálně třetí den ošoupou a zejména u toho tmavě fialového to vypadá hrozně, takže musí jít dolů... Výdrží mě tedy zklamaly na plné čáře a bohužel se to odráží i na jejich hodnocení...
Odlakovávají se sice lehce, ale svými vlastnostmi a v podstatě ani odstíny, které nejsou zas TAK výjimečné, mě rozhodně nepřesvědčily. Zůstanu věrná klasickým Rimmel lakům.

Za mě tedy 4 body z 10 možných, prostě mi to nesedlo. Určitě mi dejte vědět, jestli nějaký lak z této kolekce vlastníte a jak jste s ním spokojení vy, třeba jsem jediná, komu to nevyhovuje :)

19 komentářů

  1. Užitečná recenze, díky :) Oba odstíny jsou nádherné, ale uznávám že mě úzký štěteček odrazuje- mám strašně ráda hodně široké, které nanáší krásně rovnoměrně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné odstíny :) asi šáhnu po tom modrém :)
    http://blogblondateholky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. já mám ten světlounce růžový a tento nude, a ten růžový je skvělý, vůbec nedělá šmouhy, ale tento nude mi je ve dvou vrstvách dělá. klasické Rimmel laky mám ale moc ráda, právě kvůli těm štětečkům :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi ten nude docela pruhuje i ve dvou vrstvách. Přesně tak, zůstaneme u klasických raději ;)

      Vymazat
  4. Mě tyto laky absolutně nezaujaly :/

    OdpovědětVymazat
  5. Oba vypadají fantasticky :) Více bych ale využila právě ten nude :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Na laky z téhle kolekce jsem se koukla jenom jednou v DMku a zdá se mi, že tam mají asi polovinu odstínů, které jsem viděla jinde na blozích a tak. Tyhle odstíny se mi moc líbí, zvláště ta nude barva :) ale nechci riskovat, že bych taky měla ten "vadný" štěteček :D

    OdpovědětVymazat
  7. zkoušela jsem ten bílý, ségra si ho koupila.. ale vůbec mi nevyhovoval, byl moc hustý, špatně se nanášel, pruhoval a dělal vyloženě díry.. A přesně tak, ty odstíny nejsou žádný zázrak, že bych je potřebovala mít doma :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To s tebou souhlasím, mně sice nepřipadají nijak husté a díry mi nedělají, ale ten nude docela pruhuje..

      Vymazat
  8. Ten fialový mám a jsem na něj zvědavá, ten nude mě bohužel taky moc nenadchnul.

    OdpovědětVymazat
  9. Poslední dobou se mi moc líbí nude laky, vypadají na nehtech parádně :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mě tato řada vůbec nenadchla :( odstíny mi přijdou úplně obyčejné, ničím nevynikají :(

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/himalaya-herbals-krasa-z-himalaji.html

    OdpovědětVymazat
  11. Jee tak to hodně štěstí :) škoda těch laků, protože ten nude se mi vážně moc líbí (aspoň na tvých nehtech) :)

    http://berrytheblue.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Ten druhy je super. Pletova je taky krasna barva, ale tento moc nekryje.

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám doma odstíny Lose your lingerie a Breakfast in bed a oba jsou super. Se štetečky žádný problém nemám, žádné trčící chloupky ani tvar, s kterým by se nedalo lakovat. A výdrž mají stejnou jako jiné Rimmel laky, co mám doma. Tak nevím, asi jsem zrovna narazila na nějaké lepší kusy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš štěstí teda :) Já mám ten fialový ted třetí den a zatím je ošoupaný teda minimálně, přitom jsem použila stejný podlak a nadlak jako vždy a předtím se mi to ošoupalo hned. Tak já nevím :D

      Vymazat
  14. Já kolem nich brousím, ale ještě jsem nekoupila, přeci jen, jak píšeš, ty odstíny nejsou zas tak výjimečné :) A upřímně, před touhle kolekcí laků jsem Ritu Oru vůbec neznala :D

    OdpovědětVymazat
  15. Už sa tak moc skvelo necítiš že ? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale no tak :D Byla docela škoda, že jsme to nedotáhli do konce, vedli jsme 3:1 a pak se to obrátilo no. Každopádně to byl krásnej hokej a rozhodně mě to nijak nenaštvalo :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)