Spotřebováno - březen + duben 2014

Ahojte! Včera bylo v Brně úplně nádherně, tak jsme s Tomem stihli nafotit můj outfit, brzo se tu objeví. Test z makra z minulého týdne dopadl nad všechna má očekávání, takže jsem happy! Jinak už plánuju oslavu mých dvacetin, která bude příští středu - hrozně se těším na všechny kamarády, až to oslavíme :)
V dnešním videu vám ukážu spotřebované věci za březen a duben, bohužel se mi kousek videa nenatočil, ale na FB jste mi psali, abych ho stejně nahrála. A pozor - dokonce je to moje první video v HD rozlišení, tak snad se bude líbit. S těmi videi jsem se nějak rozjela, příští týden čekejte další, tentokrát TAG, už tu dlouho žádný nebyl :)


6 komentářů

  1. Lak na vlasy mám taky ale nic moc :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. panebože ty tvoje křivý zuby lezou až z obrazovky to je hrůza! Udělej s tím něco!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně mi můžeš přispět na fixní rovnátka :D Já na to bohužel nemám tolik peněz... A pokud ti to tak vadí, není nic jednoduššího než se na moje videa nedívat.

      Vymazat
  3. Sakra kde furt kupuješ ten odličovač z Kauflandu??:D já ho měla asi jednou, hrozně mi vyhovoval, a od té doby ho nemůžu v žádném Kauflandu sehnat.. ani u nás, ani v Olomouci :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi mám štěstí, protože když jsem říkala tátovi, aby mi ho tam koupil, tak se ptal i 2 prodavaček a nenašli ho. A pak když jsem tam šla já, tak ho normálně měli :D Schválně se mrknu v Brně, jestli ho tam mají v Kauflandu!

      Vymazat
  4. tenhle lak na vlasy jsem měla ve vzorečku snad ze SenzaBoxu a hodila bych ho proti zdi! byl šílenej :D balzámek od YR mám také, vždycky jsem si je kupovala, když byly k těm žvýkačkám, přesně jak píšeš :D teď jsem byla přímo v YR a koupila jsem si vanilkový - je boží! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)