LUMENE Moisturizing body lotion Berry refresh

Ahojte! Tak tu máme zase pátek, přijde mi, že tento týden nějak rychle utekl. Tak nějak celkově to utíká hrozně rychle, ve škole jsme se bavili, že už máme jenom 6 týdnů do zkouškového. To je hrůza, přitom mi připadá, že jarní semestr teprve před chvílí začal, uf! Včera jsme se s Tomem dívali na film Kult hákového kříže, mě to teda moc nezaujalo, ale konec byl vážně překvapivý. Viděl jste to někdo?


V minulé recenzi jsem vám představila pletový krém od Lumene. Od této značky se ke mně dostalo i tělové mléko, o tom si tedy něco povíme dnes.
 Hned po otevření mě příjemně překvapila svěží, jemná a nevtíravá vůně, jedná se o vůni ostružiníku morušky (v angličtině arctic cloudberry). Balení tělového mléka je klasické, 200ml tuba s uzávěrem naspod, vyvedená v moderní oranžovo-tmavě modré kombinaci. Jo, tohle se mi vážně líbí!
Nejlepší na tom ale je, že mléko dodržuje přesně do puntíku to, co je na něm napsané - je svěží a lehké, krásně rychle se vstřebává do pokožky (aneb namažu si jednu nohu a než skončím s namazáním druhé nohy, je ta první už krásně suchá a hydratovaná, takže si hned můžu obléct pyžamo), zanechává pocit pružnosti a sametové hebkosti, navíc povzbuzující vůně osvěží a dodá energii. Musím se přiznat, že se mlékem stejně nemažu denně, ale donutila jsem se alespon k tomu mazat si každý večer lokty. Já jsem totiž vždycky měla problém s vysušenými lokty a žádný krém na to nepomáhal, až Excipial z lékarny. Každopádně musím říct, že tento krém od Lumene mi ty lokty taky nádherně zhydratoval, takže na nějaký krém z lékarny se můžu vyprdnout. A za to má u mě další plusové body!
Zbývá dodat pár slov ke konzistenci - je spíše do mléka než do másla, ale krém není nijak tekutý, nesjede vám z ruky/nohy, než ho stačíte rozmazat. Takže všechno v pořádku. Cena Lumene hydratačního tělového mléka je 199Kč na stránkách krasa.cz, kde seženete i jiné vůně tohoto mléka - borůvka, brusinka. Opět, cena je trochu vyšší, ale já díky vyzkoušení dvou produktů značky Lumene poznala, že se opravdu vyplatí připlatit si.

Já děkuji krasa.cz za možnost vyzkoušení a mléku uděluji krásných 9 bodů z 10 možných.
A na vás opět směřuje otázka, jestli s tímto mlékem máte zkušenosti a pokud ne, jestli vás moje recenze zaujala? :)

11 komentářů

  1. přesně tento jsem měla až mi dojde ten co mám teď hodlám si ho na to teplejší počasí zase pořídit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to jaro je ideální tou svou lehkou texturou, to máš pravdu :) Na zimu třeba hutnějšího a výživnějšího krému.

      Vymazat
  2. very nice review!!

    xx

    http://spoonfulofdiamonds.com
    http://www.facebook.com/SpoonfulOfDiamonds

    OdpovědětVymazat
  3. ten se zdá na jarní období ideální, nejspíš si ho pořídím! :)
    Mimochodem na první pohled mě zaujaly úplně boží (ňuňuňuňu) kočičky v pozadí :D :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na jarní období to bude vážně ideálka ;)
      Kočičky jsou ze svetříku, brzo ho ukážu v nějakém outfitu, asi jsem se do něj zabouchla :D

      Vymazat
  4. Tělové mléko neznám, ale podle recenze bude nejspíš super :) Kouknu se na něj určitě! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Dazz :) Chtěla bych se tě zeptat na něco, co se netýká článku, ale moc by mi to pomohlo :) Tys loni dělala TSP, viď? Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho ses na ně připravovala, popř. jestli vůbec... já je budu dělat letos a absolvovala jsem na ně přípravný kurz a mám docela pocit, že mi i stačil, tak bych ráda slyšela i názor někoho jiného :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano, dělala jsem TSP. Já se na ně připravovala tak nějak průběžně už od ledna mám ten dojem, vždycky jsem si přes týden udělala pár testů z minulých let :) Pak jsem taky chodila na přípravné kurzy ve škole a ty mi hodně pomohly, hlavně s kritickým a analytickým myšlením, na to bych jinak sama nepřišla na ten princip. Jinak jsem v těch zkušebních mívala vždycky okolo 90 percentil a pak načisto jsem měla necelých 84, takže určitě si s přípravným kurzem vystačíš ;)

      Vymazat
  6. S timto kremem zkusenost nemam, ale mela jsem pletovy krem ze zakladni rady basic blue a i ten naaadherne vonel a byl lehoucky. A navic cena na internetu je prizniva. Mne ho dovezla mamka z finska, ale zvazuji, ze za tech 130 Kc bych si ho koupila klidne na leto znova :-) tahle znacka je mi sympaticka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi je tato značka moc sympatická, věřím, že i základní řada bude skvělá a stejně v drogerce dáš za ta tělová mléka taky přes stovku, takže se to za těch 130Kč určitě vyplatí ;)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)