Simply black&white

Zdravím všechny mé milé čtenáře i náhodné návštěvníky, jsem docela zklamaná z dnešního hokeje, ne že bychom hráli špatně, ale měli jsme sakra smůlu. Takže nezbývá nic jiného než v úterý zabojovat, ještě uvidíme, proti komu... Mimochodem, jak jste prožili včerejšího Valentýna? Já příteli upekla cheesecake s jahodovým srdíčkem nahoře a od něj jsem dostala krásnou růžičku a bonboniéru, taky jsme si zašli ochutnat burger do poměrně nového podniku u nás, moc dobré to tam mají :) A zítra do práce a večer po šíleně dlouhé době do Brna. Věříte, že po tom měsíčním volnu se mi do toho semestrálního režimu vůbec nechce?








Svetr, tričko pod svetrem, černé skinny - Primark, boty - New Yorker, kabelka - secondhand, náhrdelník - bornprettystore.com, náramek - výhra v giveaway

Tento outfit je volený do pohodlna, na procházku po městě, nese se v černobílém duchu a doplnila jsem ho pouze náhrdelníkem z bps, který poslední dobou nosím často a ráda, je takový elegantní a líbívý, a náramkem s hroty, který jsem kdysi vyhrála v giveaway. Náhrdelník si můžete koupit TADY, zrovna ho mají v 50% slevě jenom za $4 a pokud při objednávce zadáte tento kod, získáte ještě 10% slevu :)


Jak se vám to líbí?

16 komentářů

  1. úžasná kvalita fotiek!:) tá predposledná je skvelá;)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, takové jaro kolem tebe :-) Hezké fotky.

    OdpovědětVymazat
  3. To je nádhera, jak už je jarní počasí a ty fotky hned lépe vypadají i jako kulisa :)
    Moc Ti to sluší, máš krásně upravené vlasy a hezky se směješ :)
    Ten svetřík je top!

    OdpovědětVymazat
  4. Skus si nechať dlhé vlasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nenechám, jsem takto spokojená. Dlouhé vlasy jsem měla předtím a ted jsem nejspokojenější, nehodlám to měnit. Všichni mi říkají, že mi to takhle sluší víc, že s dlouhými vlasy jsem tak nevynikla :)

      Vymazat
    2. To je škoda, mně by se taky líbily na Tobě dlouhé :)

      Vymazat
    3. Mně se na tobě nejvíc líbila ta podkova, když jsi ji měla poprvé ostříhanou, jak jsi to měla vepředu delší. To ti opravdu slušelo a vynikla jsi..:) Ale teď jsem se úplně leklo, co se ti stalo s vlasama, kam ti zmizely:D ale jestli se tak cítíš dobře, tak proč ne, je to asi jen o zvyku..:)

      Vymazat
    4. Ono jak foukal větr, tak to vypadá, že je mám kratší, než ve skutečnosti :D Ale jinak se v tomhle účesu cítím vážně dobře, at už jsou vepředu vlasy kratší nebo delší :) Mám vepředu ještě pozůstatek blond proužku, tak se ho chci co nejdříve zbavit, možná potom si to nechám vepředu trochu narůst.

      Vymazat
  5. Strašně ti to na fotkách sluší:)

    OdpovědětVymazat
  6. Strašně moc ti to sluší :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. ten svetrík je krásny!! :) celkovo ti to veľmi pristane

    OdpovědětVymazat
  8. Jj, z hokeje jsem taky zklamaná ... :( Ale v úterý to určitě klapne ... ;-) Jsi ostříhaná, viď, sluší ti to ... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, jsem, už to zase chtělo, roste mi to hrozně rychle! A dnes to musí klapnooout :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)