Alverde refreshing hairspray

Ahojte, zrovna si užívám na svahu a lyžuju o stošest. Včera jsem si snad úspěšně zapsala všechny předměty a hlavně seminární skupiny a doufám, že mi z toho vyšel nějaký normální rozvrh, ne jak minulý semestr, prosííím :) Někteří z vás už mají jarní prázdniny, tak snad se máte dobře a užíváte si to. Vyrazili jste taky někam lyžovat nebo na snb?


V dnešní recenzi vám chci představit fajn pomocníka pro smradlavé vlasy - tento sprej od Alverde. Já si ho koupila po velice pochvalné a přesvědčivé recenzi u Plum a koupě rozhodně nelituju. Tento růžový kámoš vám dá vlasy do pořádku pro propařené noci, kdy vám nasmrádly cigaretovým kouřem nebo jinými pachy (mě občas smrdí lehce pizzou, když pracuju celý den).
 Jak si můžete přečíst na obalu, obsahuje slézové a bezové květy, jejichž vůně je ve spreji opravdu hodně cítit. Docela mi to připomíná vůni hašlerek. Někomu by ta vůně mohla být dost nepříjemná a už se mi stalo, že když mi ráno nebylo zrovna nejlíp, tak tahle vůně ten stav jenom zhoršila :D Ovšem tady přichází velké ALE. Když sprej stříkáte, tak vůni cítíte. Ale potom ve vlasech už cítit není. Jakmile pojme pachy, tak už žádné hašlerky neucítíte! Takže se nemusíte bát, že by vám vlasy místo cigaret smrděly touto vůní, opravdu z nich cítit není. A to je podle mě moc dobře.
Sprej se aplikuje pomocí rozprašovače, což je asi jediný a nejlepší způsob, jak takovýto typ vlasového přípravku aplikovat. Stříkám ho z uctivé vzdálenosti, asi těch 30 cm, jak je napsáno na obalu. Jak vidíte na poslední fotce, je to opravdu taková průhledná vodička ve spreji, žádná zvláštní konzistence ani barva.
Na závěr chci říct, že pachy ve vlasech překryje slušně, ale ne úplně. Takže si stejně vlasy co nejdřív umyju. Ale pokud na to není čas, suchý šampon a tento osvěžující sprej jsou nepřekonatelné kombo a kolikrát mi pomohli oddálit čas vstávání. Nemusela jsem si umýt vlasy a mohla jsem spát ještě půl hodinky navíc :) Ještě vám prozradím, že tento sprej stojí 63 Kč a jeho objem je 75 ml. Seženete ho v DMku, protože Alverde je privátní značkou této drogerie. Je to věc, která vám vydrží dost dlouho, tedy pokud nejste party animals a nechodíte pařit několikrát za týden ;)
Já mu dávám slušných 8 bodů z 10 možných. Kdyby ty pachy překrýval úplně a ta vůně byla jiná, měl by desítku :)

Co na to říkáte? Slyšeli jste o tom někdy, máte sprej dokonce doma? Určitě mi napište, co si o tom myslíte!

15 komentářů

  1. Taky ho mám a tedy když ho stříkám do vlasů tak musim zadržovat dech protože mi příšerně smrdí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu. Mně to zezačátku vůbec nevadilo ta parfemace, až postupně s užíváním, divný :D

      Vymazat
  2. Tak to vypadá dobře :) asi se po něm poohlídnu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hih - já tu jeho vůni naopak miluju - a stříkám si ho do vlasů třeba večer před nějakou akcí - kdy přilítnu ze školy/práce a nestihla bych si už umýt a upravit vlasy - takový jakoby refresh - i když bych neřekla, že to nějak extra funguje. Je pravda, že to trošku stáhne pach - ale stejně je lepší si ty vlasy prostě umýt, protože to nevycucne ten smrad úplně.

    Lil

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, mám stejný názor, trošku to stáhne, ale ne úplně a stejně si ty vlasy jdu co nejdříve umýt :) A mně ta vůně právě ze začátku vůbec nevadila, až s častějším používáním, nechápu to :D

      Vymazat
  4. Tenhle si nejspíš budu muset pořídit:D vlasy si nemyji až tak často a když jdu třeba s přítelem na pizzu nebo si někam sednout hned smrdím:D takže se po něm kouknu:)

    OdpovědětVymazat
  5. to je super pomôcka teda,vďaka za tip :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kdysi jsem se na něj byla mrknout v DMku a vypadal docela dobře, ale já moc do společnosti nechodím, takže by mi doma ležel úplně zbytečně :) Ale je to určitě skvělý pomocník!

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jej mám, koupila jsem si jej pro jistotu do zásoby hned dvakrát :D
    použila jsem ho naposledy na Silvestra a prostě paráda, mohla jsem jít spát s neumytými vlasy, aniž bych se jich štítila :D

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/spotrebovano-leden-2014.html

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za tip, nějaký takový přípravek jsem hledala :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. To už je několikátá pozitivní recenze kterou čtu :), ale poslední dobou mám to štěstí, že po propařené noci mi vlasy nesmrdí, asi jak je mám hodně přelakované a pak lak vyčešu, tak se smrad vytratí, nebo fakt netuším :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cheche, tak to teda musím zkusit, jestli to bude fungovat i u mě, bylo by to fajn :D

      Vymazat
  10. Alverde je strašně super, mám ráda výrobky od nich, ale tohle jsme zatím nezkusila :(

    OdpovědětVymazat
  11. tak to je super věcička na sobotní rána!

    OdpovědětVymazat
  12. už několikrát jsem na něj v DMku koukala, fakt šikovná věcička :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)