Balea blueberry handcream

Ahojte, dnešní den pro mě není ničím jiným než dnem testování nového Nikonka - ano, vyměnila jsem D40 za D3100, který už umí natáčet videa, a o to mi hlavně šlo. Jedno video jsem už i natočila, bude to 30 náhodných faktů :) Tak doufám, že se vám lepší kvalita videí bude líbit a oceníte ji! To tělo D40 budu co nejdřív prodávat, tak pokud byste někdo měl zájem, neváhejte mě kontaktovat. Jinak mi dnes přišel i nový brandnooz box, tak mám zase spoustu dobrého jídla na ochutnávání. Tentokrát video natáčet nebudu, jenom vám ukážu obsah v nějakém článku s random fotkami. A jak jste se měli vy? Jaké bylo vysvědčení, středoškoláci?


Dnes si posvítím na borůvkový krém na ruce, který mě teda nalákal hlavně na svou vůni. Z téhle řady mám nově i sprchový gel (krém), takže i když je to limitka, ještě byste ji měly v DMku sehnat. Já už jednou takovýto krém na ruce s pumpičkou měla, ten zase voněl po malinách. Přijde mi to jako super věc na doma, mám ho na nočním stolku a když potřebuju, tak si pumpnu krém do dlaní a namažu se.
Borůvková vůně mi přijde docela chemická, moc se s borůvkama nepotkala... Ale i tak to není hrozného a voní docela příjemně. Co se týče hydratace, tak není špatná, na to domácí namazání mi to vyhovuje. Ted přes zimu mám ruce pořád jako sušenky, tak se mažu o 106. U tohoto krému ocenuji, že se opravdu rychle vstřebává - já totiž nesnáším mastné krémy, které se vstřebávají pomalu a ještě po 5 minutách krém na rukou cítím a nemůžu pořádně nic dělat...
Krém má objem 300 ml, díky čemuž vydrží parádně dlouho, mám ho už určitě půl roku a ještě tak čtvrtina v něm pořád je. Stojí 50Kč, takže podle mě poměr cena/množství vychází skvěle :)
Je to takový lepší průměr, takže ode mě dostává 6 bodů z 10 možných. Na prdel jsem si z něho nesedla, ale ani to není žádný propadák, zkrátka příjemná záležitost :)

13 komentářů

  1. Tak to se moc těším na video, určitě to blog posune dál! Jinak krém nevypadá špatně, hlavně to pumpičkové balení je bezva :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám moc Tvé ráda recenze :))
    Je to zvláštní,ale většinou borůvkové v§ně bývají dost chemické...

    OdpovědětVymazat
  3. Mi vyhovují krémy od essence :)) Ale tento taky nevypadá špatně :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Mmm.. vypadá pěkně, už jsem jedno měla a také jsem z něj nebyla kdoví jak unešená, ale samozřejmě to není nic špatného :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak za mě je tenhle krém naprostá katastrofa. Nejsem nijak extra vysušená, ale tohle se mi za prvé vůbec nevstřebává a za druhé vůbec nehydratuje. Vyhodila jsem ho. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až tak, jo? To je teda pěkně naprd. Já jsem vysušená docela dost a nemám s ním nijak velký problém, ale samozřejmě jsou daleko lepší krémy, proto má taky jenom 6 bodů.

      Vymazat
  6. Vypadá celkem dobře, ale já si "mažu" ruce večer při tom, když si mažu obličej :D Takže buď konopnou mastí, která je hodně mastná a nebo obyčejnou Niveou. S většinou krémů si můj obličej moc nerozumí a strašně se vysušuje, měla bych si obličej namáčet v oleji asi :D Od Baley jsem měla krém na ruce a nehty s heřmánkem, ta vůně taky nic moc ale byl celkem fajn, rychle se vsákl, ale to byl spíš takový kabelkový :)
    Aháá, konečně to chápu, já jsem si říkala, že tvá videa nemají nějakou extra kvalitu na to, že je natáčíš zrcadlovkou a kde je problém - a ono to zrcadlovkou nebylo :D Tak to se těším na to nová :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to zrcadlovkou určitě nebylo, to bylo tátovým kompaktem :D Bohužel ta D40 videa natáčet neumí, ted už to bude lepší!
      Prej namáčet v oleji, tos mě dostala :D Já si obličej nemažu, ani tělo, jsem na to hrozně líná - takže jsem ráda za to tělové mléko do sprchy, jinak se k tomu nedonutím..

      Vymazat
  7. já plánuju právě přejít na canon eos 50D, připadá mi profesionálnější, ale tak co si budeme nalhávat zatím na něj nemám :D každopádně gratuluju je to radost!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že si na něj brzy našetříš a taky ti bude dělat radost :)

      Vymazat
  8. Nikon nikdy nezklame. :-)
    A co se týče toho krému, tak to vidím na návštěvu DM v co nejbližší době. :D

    OdpovědětVymazat
  9. ja som si ho kúpila tento týždeň, totálne vodový, na vôňu som sa tešila, že bude ako sprchovy gél a samá chemia, asi 5x sa musím natrieť aby som čosi cítila na rukách okrem tej vôňe..zbytočne vyhodené 2€ :/

    OdpovědětVymazat
  10. mega balení! to ani nevím jestli bych ho vůbec vypotřebovala :D ale to dávkování je šikovný :) zajímala by mě vůně, jestli ho ještě v DMku ještě potkám, tak ho "očuchám" :))

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)