Ziaja antiperspirant bloker

Zdravím vás, dnes jsme si narychlo byli prohlédnout jeden byt v Brně, ale nebereme ho, takže hledáme dál, čas se krátí, ach jo! Jinak ani nemám nic víc nového, ted se celý můj život točí kolem hledání bytu zkrátka :D Včera zase bylo v práci hrozně moc lidí, ještě mě navštívily dvě kamarádky, do toho jsem řešila ty byty po telefonu, no sranda, nezastavila jsem se celou směnu! Co vy, nadcházející vysokoškolačky, už jste si našly bydlení? Nebo vás taky provází takové strasti jako mě?


Když jsem si naposledy vybírala výrobky Ziaja k otestování, překvapilo mě, že mají v nabídce i antiperspiranty. Už v té době jsem měla otestovaný Driclor, který mi docela pomohl, ale pořád to nebylo ono. Tak jsem zkusila tento bloker antiperspirant, který funguje na stejném principu, jako Driclor.
 Napřed se používá 2-3 dny po sobě vždycky na noc a následně se aplikuje 1-2× týdně, opět na noc. Jelikož obsahuje hliníkové soli, není zrovna zdravý, protože hliníkové soli jsou známé tím, že ucpou potní kanálky a mohou napomáhat vzniku rakoviny prsu. Přečetla jsem na tohla téma moc článků, abych věděla, že to není zas takový big-deal. Navíc když ho používám 1-2× týdně, někdy ani to ne, tak se opravdu nebojím :)
Antiperspirant má formu roll-onu, s čímž jsem velmi spokojená, je to asi nejpohodlnější aplikace. Jeho vůně je velice neutrální, já osobně z něj necítím nic aneb nesmrdí ani nevoní :) Musím říct, že ze začátku mě docela štípal v podpaží, ale postupem času to vymizelo. Taky si dávejte pozor, abyste jej aplikovali pouze na čistou pokožku a hlavně jej neaplikujte na oholené podpaží, to byste asi nepřežili. Já to teda raději nezkoušela, ale vím, že když jsem si kdysi aplikovala deodorant na čerstvě oholené podpaží, tak to docela solidně štípalo a svědilo. No a taky jej používejte opravdu jenom na noc, přes den by to asi nebylo moc příjemné.
A moje výsledky a verdikt? Jsem s ním spokojenější než s Driclorem, pomohl mi daleko víc. Já zas netrpím nějakým nadměrným pocením, ale ted v létě a ještě s mojí prací se potím víc než normálně. Proto bloker používám 1× týdně, abych pocení předešla, a ono to opravdu funguje! Za cenu 45Kč je to vskutku pohádkový pomocník, dovolím si ještě jedno srovnání s Driclorem, který stojí okolo 200Kč. Trochu rozdíl, nemyslíte? :)
Jako každý výrobek Ziaja, tento antiperspirant seženete na stránkách ruzova10.cz, konkrétně TADY. Nebo v nějaké prodejně se značkou Ziaja, seznam prodejen najdete TADY

Za mě 9 bodů z 10 možných (Přece jenom to počáteční štípání není příjemné a u někoho s citlivou pokožkou asi ani nebude snesitelné...)

11 komentářů

  1. Musim vyskúšať :)
    http://styl-in-my-live.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. doufám, že byt brzo najdete:) o tomhle antiperspirantu už jsem slyšela a budu ho muset konečně vyzkoušet:)

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá super, ale mám radšej spreje a našťastie sa nadmerne nepotím. Inak tie hliníkové soli.. myslím, že to nebolo preukázané (chcela by som nájsť vedecké články + štatistiku) a to, že upchávajú potné kanáliky je pravda.. ale to, čo sa nevypotí z pazúch, vypotí sa na inom mieste na tele... takže to zase také hrozné nie je :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, vypotí se to jinde na těle, já jsem třeba v práci za tento antiperspirant hrozně ráda, sice se potím na zádech, ale aspon nemám koláče na tričku :) A pocení na zádech není tak silné, takže nejde vidět :)

      Vymazat
  4. díky za tip :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. děkuji za tip! Driclor jsem nezkoušela, popravdě se mi za něj nechtělo dávat tolik peněz, ale tohle je levná varianta, která mě opravdu láká :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já raději používám antiperspirant každý den po koupeli, tedy i po holení..Takže s tímhle bych asi moc nekamarádila :D Ale jak říkáš, za tu cenu je to super kousek.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, na mém blogu je Giveaway o MaryKay best-seller řasenku Ultimate Black. Stačí splnit 3 základní jednoduché body a řasenka může být tvá. Nenech si to ujít.

    http://wooklook.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Vyzerá to super, ešte som ho v drogérii nevidela, ale pozriem sa lepšie :) Držím palce pri hľadaní bytu, nech konečne nájdete ten pravý ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona taky značka Ziaja není zdaleka ve všech drogeriích, na to pozor :)

      Vymazat
  9. Tak to musím vyzkoušet!

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)