Ziaja cucumber tonikum

Ahojte! Včera mi nějak nevyšel čas na článek, vstávala jsem ve 12 (to je tak, když po cestě z práce potkáte kamarády a ti vás ještě vytáhnou na pivo), pak jsem vařila a nakupovala věci na dnešek. Jedu totiž na chatu kousek od Šumperku, bratr od kamarádčina přítele slaví narozeniny, tak se bude grilovat, vodárkovat a pít - ideálka, už se moc těším. Doma nám pro jistotu nejde internet, takže momentálně sedím v kavárně a poprvé pořádně využívám výhody netbooku :) Užijte si víkend!


Tento zelenáč mi doma na poličce stojí už delší dobu. V haul videu jsem mluvila o tom, že po pár prvních použitích mi pupínky nezmizely, naopak se objevily, ale nakonec se ukázalo, že to bylo neumytými štětci (jsem hrozná, pořád na to zapomínám). Tak jsem vesele toto tonikum používala dál a teď vám napíšu, co si o něm myslím.

 Nejprve jeho vůně, to je přece to první, co vás udeří do nosu. Vůni okurek v kosmetických produktech miluju, to už jsem psala u odličovacího mléka od Balei. Takže vůně tohoto tonika je pro mě úžasná :) Není cítit po alkoholu, protože ani žádný neobsahuje. Nedráždí mi oči, ani jako uživatelce kontaktních čoček, což je rozhodně pozitivní.
 Používám ho jako třetí krok mé každo-večerní péče. Napřed si mlékem odlíčím oči, pak celou pleť a nakonec přejedu celou pleť ještě tímto tonikem. Je to velice příjemná tečka, která pleť hydratuje a osvěží ji. Víte, že nemám problémy s pupínky nebo akné, objeví se mi pouze sem tam. No a pokud zrovna nemám špinavé štětce, tak toto tonikum mou pleť nezhoršuje, ale ani nijak nezlepšuje.

Dávkování je klasické, nic, co by mě štvalo, prostě občas na tamponek vyteče víc, občas méně tonika :D A to je asi všechno, nakonec vám prozradím úžasnou cenu 60Kč, za kterou tonikum seženete ZDE.
Za mě 9 bodů z 10 možných.

Vlastníte někdo tohoto zelenáče? Nebo vás má recenze přesvědčila k tomu si ho pořídit? Dejte mi vědět v komentářích :)

8 komentářů

  1. Vypadá dobře, okurkovou vůni taky zbožňuju, až budu v Praze musim skočit do Ziaji a okouknout ho naživo :)

    OdpovědětVymazat
  2. prajem dobrú zábavu na chate:) .. uhorková mi tiež vonia, aj ked najviac mi vonia prírodná uhorková šťava z uhoriek kt. si sem tam potieram tvár ak máme uhorky:D .. je to skvelé:)

    OdpovědětVymazat
  3. Zijaja vypadá jako kvalitní značka, ale bohužel jsem si všimla u svého krému na ruce od Zijaji, že obsahuje parabeny. a tolik jsem jich ještě nikdy v žádném krému neobjevila. to mě dost odradilo a zajímalo by mě, jak je to s jejich ostatními výrobky.

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju okurky a toto tonikum take. jen me zajima, kde je v Praze obchod ZIAJA? me ho vozi kamoska z Polska totiz a jeste k tomu krem na ruce s kozim mlekem, je bozskej

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ulice Růžová 10, podle toho se jmenuje i jejich e-shop :)

      Vymazat
  5. Já mám jen peeling na pleť, ale jako nějaký zázrak mi to nepřijde,taková klasika. :)

    OdpovědětVymazat
  6. moja obľúbená uhorková vôňa, toto tonikum mám osvedčené aj ja, je najlepšie :)

    lapkindressbox.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. tohle tonikum jsem se chystala zrovna kupovat.. :))

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)