June favourites

Ehm, ano, opravdu je už 20.července a já teprve publikuji oblíbence za červen. Video mám natočené už dlouho, ale nějak jsem se pořád nemohla dostat k tomu ho upravit, až včera. Ještě k tomu všemu jsem ho natáčela na třikrát, na konci videa uvidíte, proč :D Tak snad se vám přes ty všechny komplikace bude líbit a za pár dní se těšte na oblíbence za červenec a tentokrát i na spotřebováno.


7 komentářů

  1. a já si myslela, že je to mobil :D buchta pobavila ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, nám takhle pípá trouba a když jsem byla uprostřed myšlenky, tak jsem ji chtěla doříct :D

      Vymazat
  2. Absolutně nechápu, proč by měla být Lolita ehm... pohoršující četbou. Jak říkáš, je to klasika a byla dokonce součástí mojí maturitní četby. Mám pocit, že v dnešním světě se dějí i mnohem horší věci než v této knize!Ano jsou tam pasáže vhodné pro silnější povahy, ale mě kniha tak chytla a chtěla jsem vědět, jak ten příběh dopadne že za 4 dny nebylo co řešit a život jde dál... Je to součást vzdělání...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :) Taky jsem ji měla dočtenou za krátkou dobu, chytlo mě to.

      Vymazat
  3. Pekné video ! :3 Niektoré produkty mám taktiež ! :)

    GIVEAWAY WITH OASAP.com !! → http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/07/oasap-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. jo! 2BrokeGirls, Ani, neustále máme stejné favority, co se seriálů týče :D Max uplně žeru! strašně se těším na podzim až budou další díly :)) taky mě teď vůbec nebaví koukat na filmy i když mě kamarádi neustále nutí na něco koukat. Lolita se mi taky líbila, ale je to těžký a hlavně opravdu psychicky náročný čtení :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)