Miss Sporty nail expert manicure

Ahoj, tak už vás zdravím zase z domu, víkend s rodinou jsem si moc užila, počasí nám přálo, zkrátka bylo to moc super. Dokonce jsem stihla i něco nakoupit, a to konkrétně Nike tenisky, které využiju v práci (přece jenom plátěné tenisky za 300,- nejsou to pravé ořechové pro půl dne na nohou) a časem snad i na běhání, a taky Bobble láhev, po které jsem nedávno dost náhle zatoužila. Z víkendu mám i nějaké fotky, tak je čekejte zítra. A jaký byl váš víkend? :)


V dnešní recenzi bude řeč o tomto vyživujícím laku na nehty od Miss Sporty, který jsem si koupila po překvapivém zjištění, že moje nehty bez péče nejsou už tak pevné, jako vždy bývaly. Začaly se mi třepit a lámat, tak jsem si říkala, že asi konečně potřebují nějakou tu péči. Zkusila jsem do začátku něco z levnější kategorie a neprohloupila jsem :)

 Tento vyživující lak má 8 ml, je dvousložkový, takže jej před použitím musíte protřepat, aby se složky vzájemně promísily. Jak vidíte, tak je zbarvený do modra. Konzistence není úplně klasická laková, je spíše tekutější. Se štětečkem nemám problémy, je dost široký, takže pěkně pokryje plochu mých nehtů.
 Před protřepáním.
Po protřepání.
 Lak používám už asi čtvrt roku před každým lakováním a výsledky jdou vidět, nehty už mám zase zpátky pevné, dlouhé a třepí se minimálně. Nehet se mi zlomí velice zřídkakdy, spíš nehty musím často pilovat, protože se mi zdá, že mi i rychleji rostou. Takže kdo máte problémy s lámavými nehty, zkuste tohoto levného pomocníka, stojí okolo 60 Kč. Mně pomohl, tak třeba pomůže i vám :)

9 bodů z 10 možných (určitě jsou na trhu lepší zpevnovače, tak si nechávám rezervu).

14 komentářů

  1. Super, já používám už dlouho zpevňovač od Four Seasons, ale mám pocit, že už to není to, co to bývalo, je čas na změnu :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak to vypadá hodně zajímavě :) určitě něco takovýho musím vyzkoušet !

    OdpovědětVymazat
  3. Toho jsem si v drogerii nikdy nevšimla :). Příště ale skončí v mém košíku :D!

    OdpovědětVymazat
  4. Mám taky takový jen od nějaké neznámé značky a zpevňuje nehty skvěle, bez něj bych už asi žádné neměla. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mám z téhle řady od M. Sporty podkladový lak a zároveň i vrchní a také ho miluju a mám už snad 3. balení. Lak s ním vydrží dlouho a nehty nežloutnou! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, to jsem zapomněla dodat, že nehty nežloutnou, a to já si je lakuju fakt hodně často :)

      Vymazat
  6. Super, hlavně u m.sporty to seženu za normální cenu:)

    OdpovědětVymazat
  7. A nechty su potom leskle, ako s normalnym priesvitnym lakom? Dakujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, přesně tak, jako kdybys je měla přelakované průhledným lakem :)

      Vymazat
  8. Máš super svoje nehtíky, to je můj sen ! :)

    OdpovědětVymazat
  9. já jsem na tu péči o nehty hroznej lempl :/ mám doma olejíčky, pečující laky a stejně se nedonutím je používat pravidelně, hlavně, že bych to potřebovala jak prase drbání :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tím, že to používám i jako base coat, se donutím. Ale na olejíčky a tak mě taky neužije, to je to samý jak s tělovýma mlíkama, k tomu se nedonutím už vůbec :D

      Vymazat
  10. Presne tento som si včera kúpila :) už som vyskúšala aj ten ružový a zelený ale keď som včera zbadala ten modrý neodolala som :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)