Jak se vyvíjel můj styl - video

Dostalo se nám vřelého objetí od angličtinářky, která z nás měla hroznou radost, pak jsme si v češtině zahráli na korektory, když jsme měli opravovat text z Hobita - chyběly tam háčky, interpunkce, některá slova měla špatný tvar, tak snad jsme to opravili dobře. Zítra mě čeká písemka z derivací, odpoledne jsem to propočítávala a celkem mě to baví, snad to dopadne :) Zítra si jdu vyzvednout balíček, kde bude něco ohledně spolupráce a taky by mi měl přijít ten objektiv!!! Moc se těšííím :) Jo a taky jsem se dnes odměnila nádherným svetříkem v sekáči ♥

Video je obohaceno fotkami, tak můžete mrknout aspon na ně, ukazuju je hlavně ze začátku :) Přivítám jakékoliv komentáře - neměla jsem svůj den, často říkám "prostě, a tak", a to jsem z tama hodně slov vystříhala. Ale snad se vám i tak bude líbit :)

21 komentářů

  1. jsi strašně moc sympatická! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobré video, chtěla bych vidět ty krátké vlasy :D Mám akorát takový problém, tvé videa, aspoň já, mám strašně potichu. Musím mít hlasitost na max, ostatní videa řvou na celý pokoj a ty tvé jsou potichoučku :D Máte to tak všichni? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já to tak mám taky. někdy musím mít ucho na repráku abych slyšela o čem je řeč.

      Vymazat
    2. Já vážně netuším, co bych s tím měla udělat. Vím, že to tak má více lidí, píše mi to minimálně jeden člověk u každého videa. Já s tím problém nemám, mám hlasitost na půlku a slyším to skvěle. Zeptám se spolužáka, co tomuhle rozumí, snad mi něco poradí :)

      Vymazat
  3. Super video. Působíš strašně sympaticky. :) A ty fotky na doplnění jsou super!

    stylewithoutlimits.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. jéé no ty modýlky z Tvého dětství..,to je jak bych viděla sebe :D jsem ročník 93, takže jsem se moc nelišila :D a dostaly mě i ty boty, cos měla když jsi nastoupila na gympl :D kdo ty boty neměl, jak by ani nežil:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou modely, co? :D Ne fakt, tys je měla taky ty boty? Božeee :D To bylo tehdy něco jako momentálně s Crocsama :D

      Vymazat
    2. Já byla jedna z mála, co ty boty neměla a ani je nechtěla. :D Ale vspousta lidí kolem mě je měla... Každý si prošel nějakým obdobím :)

      Vymazat
  5. Četla jsem na tvém formspring, že na Palackého berou bez přijímaček...mohla by jsi mi prosím říct ten obor přesně....děkuju. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, ted jsem to hledala na jejich stránkách a našla jsem jenom, že nemusíš dělat oborové testy pokud máš např. certifikát z jazyka. Ale ten jejich SPF test obecných předpokladů dělat musíš asi vždycky. Mě o tom bez příjmaček říkala spolužačka, že to nějak zjistila na Gaudeamu, ale asi to teda nebude pravda :D No, stejně se tam asi nakonec nebudu hlásit, protože do Olomouce vážně nechci.

      Vymazat
  6. To je úplně milé video. :D Jsem se u něho i nasmála. Já jsem se narodila 1992, a když jsi ukazovala ty fotky, tak jako bych viděla sebe. :D Taky jsem nosila takové šílené kombinace. :D A hřib jsem taky měla. :D:D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuju moc! Jojo, myslím, že jsme jako děcka vypadali všichni přibližně stejně :D

      Vymazat
  7. Jé fajn video :D ta první fotka je roztomilá :)
    Jak si říkala tu ofinu..říkala jsi AFINU nebo OFINU ? já jsem někde na nějakém blogu četla ''měla jsem afinu..'' tak já nevim jestli sem blbá nebo jestli to vyslovuju blbě? :D Mohla bych taky se o´po tobě ''opičit'' a natočit videodpověd na tvé video a pojmou to jako TAG? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Říkala jsem afinu, já to říkám pokaždé jinak, ale afina je rozhodně nespisovně, ofina je správně :)
      A rozhodně video udělej a pak to vlož jako video response, budu jenom ráda :)

      Vymazat
  8. Moc pěkné video, jsi milá! :) A ty fotky? Nemají chybu! :D

    OdpovědětVymazat
  9. promiň, ale podle mě se oblékáš pořád strašně... viz poslední "outfit"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poslední outfit se nepovedl, ale jinak se rozhodně neoblíkám "strašně" :)

      Vymazat
  10. taktiež som nosila šatičky len na fotenie ako maličká.. :D a nosila som vlasy na hríbik :) :D

    OdpovědětVymazat
  11. hřib :D:D
    haha rozkošná si úplne!
    a tiež som mala etnies skejty a také to obdobie :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My tak říkáme jedné holce, kdybys viděla její vlasy, tak tě slovo hřib napadne hned :D Tak přens takový vlasy jsem měla jako malá.
      Jo to skejtové období měl asi každý, každý v jiné míře, ale měl :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)