After Christmas "to-order" list

Ježiši. Nechápu lidi, co nakupují dárky tento týden. Stačilo mi dnes jít do Tesca plus ještě ta šílená fronta na poště, mám toho dost. Já už mám naštěstí všechno nakoupené a zabalené, tak můžu být v klidu. Zbývá mi napéct dva druhy cukroví, slepit linecké, ozdobit perníčky, nazdobit stromeček a příští pondělí může přijít. S posledním koupeným dárkem už si zase můžu začít kupovat věci pro sebe! A co že to chci?

1. Elegantní rukavice - Už jsem vám ukazovala, že jsem si jedny koupila v sekáči, ale chce to ještě černé a nejlépe se cvočky (i když nemusí být, já si je pak ocvočkuju sama).
2. Barevné kontaktní čočky - Kdo mě sledujete dlouho, víte, že už jsem kdysi měla zelené a milovala jsem je. Tentokrát zkusím fialové a neskutečně se toho děsím a zároven se na to těším. Dnes jsem si je objednala ze stránky vasecocky.cz, mají tam na ně zrovna dobrou slevu, tak proč to nevyužít :)
3. Paletka očních stínů - Další věc, kterou chci už pěkně dlouho. Už mám jednu vyhlédlou na ebayi, takže po novém roce objednávám.
4. Výrazný náhrdelník - Dnes jsem si jeden koupila ve slevě v Takku, ale to je teprve první vlaštovka, mám v plánu si objednat minimálně další dva, moc se mi to líbí :)
5. Náramek s hroty - To není zas takový must-have, každopádně by se mi líbilo ho mít. Celkově chci víc zlatých serepetiček!
6. Klasická rudá rtěnka - Doufám, že mi ji někdo nadělí, když ne, nějakou si pořídím. Zatím v těch rtěnkám moc zběhlá nejsem, ale když už si nějakou dám, vždycky sklidí úspěch.
7. 50mm objektiv Nikkor - A tohle je můj největší sen, mé největší přání. Už obhlížím paladix.cz, zatím tam nabídky nejdou pod 4500Kč, přitom nový objektiv seženu jen o pětikilčo dráž. Tak snad něco objevím nebo usmlouvám a bude konečně můj!

26 komentářů

  1. Na poště je to teď fakt hrůza, čekala jsem tam 15 min. a pak jsem to vzdala:D kolik stojí na ebay nějaká ta paletka?:) taky už dlouho nějakou chci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám vybranou za necelých $12 i s poštou :) Jo já tam taky čekala 15min a pak na mě konečně přišla řada, vzdávat jsem to nechtěla :D

      Vymazat
    2. no já jsem si radši zašla na jinou pobočku úplně:D tý jo, no to si musím taky objednat!:)

      Vymazat
    3. Nedala bys mi prosím na tu paletu odkaz?:) Vůbec ji nemůžu najít:/ teda jestli tam vůbec ještě je:(

      Vymazat
    4. http://www.ebay.com/itm/Pro-96-Warm-Color-Eyeshadow-Palette-Eye-Shadow-Makeup-/120735875611?pt=US_Makeup_Eyes&hash=item1c1c6b421b

      Vymazat
  2. to jsou skvělé věci, líbí se mi snad všechno!
    musíme si ty objektivy sehnat já to mám lepší můj nestojí víc než 3000 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš skvělé, kdybych to tak měla, tak už ho mám! Ale 4500Kč už je toršku moc, dala bych za to momentálně poslední peníze, je třeba zas něco vydělat pořádně :)

      Vymazat
  3. skvelé veci chceš,s objektívom držím palce a som veľmi zvedavá na šošovky

    OdpovědětVymazat
  4. rudou si na tobě nedokážu představit, ale budu ti ji závidět. já vypadám s červenou jako klaun. sluší mi jen ty odstíny do fialové, modrofialové, růžovofialové. prostě ty chladné. a štve mě to :D
    a paletku bych taky brala, kdyby mi ji nekdo nadělil, ale sama bych si ji nekoupila, protože ze sta stínů bych stejně využila asi 5 a to ty tělové neviditelné :D ztráta peněz. a náhrdelníky nesnáším. jinakparádní výběr, tedy je pravda, že dotáku moc nerozumím žejo :D no jo, a na ty fialové oči jsem teda zvědavá :D to chci vidět! já plánuji koupit zelené nebo modré, má sice zelenohnědé, ale chtěla bych zkusit jen tu zelenou. zvlášt pokud po maturitě hrotnu ty zrzavé vlasy, tak zelená je jasná volba. modrou bych chtěla ke svým tmavým :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to tak vidím, že to všechno nevyužiju, ale prostě chci mít velkou paletku na experimenty s líčením :) Na ty fialové jsem taky moc zvědavá, ty rozhodně k zrz si pořid zelené, jo!

      Vymazat
  5. Veľmi podarený výber :) niečo z toho by som určite brala :)

    OdpovědětVymazat
  6. mě se moc líbí ten náhrdelník, v českých obchodech je hrozný výběr nebo jsou většinou předražené :)

    OdpovědětVymazat
  7. krásný wishlist, mně teda chybí ještě dva dárky, ale jsou to jen maličkosti pro spolužáky ;) ta rtěnka má skvělou barvu a velká paletka s očními stíny je praktická, nemusíš jich mít potom milion a hledat konkrétní odstín

    OdpovědětVymazat
  8. Já snad velikou paletku stínů objevím už pod stromečkem :).

    OdpovědětVymazat
  9. Rukavice jsou krásné.
    Ten samý zlatý náramek mám a velké náhrdelníky jsou parádní. Sama jich mám několik a ten černý z H&M si chci pořídit, univerzální kousek, který oživí jednoduchý outfit. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Rukavice, rtěnku a objektiv bych brala taky!

    OdpovědětVymazat
  11. Přemýšlela jsem o té paletě "milionu" stínů a došla jsem k závěru že mi opravdu stačí jen těch mých 40 barev, protože mám problém využít i je. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe, budu jich mít "jenom" 96 :D Já nemám fakt vůbec žádnou paletku, jenom pár mono stínů. Tak jsem si říkala, že když už, tak pořádně velkou!

      Vymazat
  12. líbí líbí :)

    na mém blogu právě probíhá vánoční giveaway o výrobek od Lush:)
    http://www.lifestylejam.com/natalie/article/68/christmas-giveaway

    OdpovědětVymazat
  13. dnes na poště asi 100 let. bájo! :D

    OdpovědětVymazat
  14. Ty rukavice na obrázku jsou úžasné, hned bych takové brala:)

    OdpovědětVymazat
  15. taky bych chtěla nějakou pěknou červenou rtěnku, nosim je teď furt))

    OdpovědětVymazat
  16. Ruda rtenka je klasika, jsem zvědavá, kolik se ti jich pod stromeckem sejde:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nakonec ani jedna, asi se všichni báli vybírat nějakou barvu :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)