Makeup with green eye-liner

Ahoj! Na FB stránce jsem vám slíbila líčení, tak ho máte mít. V neděli jsem se nudila a nalíčila se - zelená linka těmi novými linkami od Essence, zelenkavé stíny a řasenka, jednoduché líčení, možná se vám ani nebude líbit :) Jinak jsem dnes natáčela video o mé sbírce laků, je strašně dlouhé, rozkecala jsem se. Tak možná ho dám na 2 části, nejspíš ano.




 Když ladím k nehtům, proč to nevyfotit :D
 Nejprve jsem nanesla korektor pod oči na zakrytí kruhů pod očima, což stejně moc nepomůže, ach jo. Bází na víčka, aby stíny a linka lépe držely. Nakreslila jsem linku od vnitřního k vnějšímu koutku, protáhla ji do vlaštovčího ocásku. Taky jsem nakreslila slabou spodní linku.
Na celou plochu víčka jsem nanesla zelené oční stíny Essence, pod obočí potom světlý stín na rozjasnění, taky rozjasnovač, obočí jsem zvýraznila tužkou na obočí Essence, nakonec jsem nalíčila řasy řasenkou od Miss Sporty. A hotovo! Ještě můžete dát bílou tužku na oči jako vnitřní spodní linku na ještě větší rozjasnění, ale já ji nemám.

Líbil se vám tento článek? Chtěli byste takových víc? Já si s tím líčením ráda hraju, ale není to nic světoborného, třeba jako vytváří MissBeautyAddict, nad její šikovností a kreativitou úplně žasnu!
A já jdu na první den levelu 2, co jsem to video projížděla, budu ráda, když si potom sednu, bude to neskutečně těžké!!

17 komentářů

  1. vypadá to skvěle, líbí se mi ta linka a na video jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nudu závidím :)) ale líčení je moc hezké !

    OdpovědětVymazat
  3. takéto clanky by si mohla robiť castejšie, vyzerá to krásne :)

    OdpovědětVymazat
  4. moc nejde poznat, že je zelená :D ale sluší ti to i když je jak černá :D ale poslední dobou si zelenou linku dám taky :) pouze ale jen na horní víčko, linky si na spodní nekreslím, a když, tak jen asi 2-5 milimetrů od vnějšího koutku a rozetřeno do ztracena, at to není take usekle. a slabounke. ale nekdy ani to ne.. nelíbí se mi linky na spodním, vypadá to pak jak emo :D

    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jn je tmavá zelená, nejde to moc poznat, zvláště s mým fotopřístrojem :D Tak mě se to taky na spodním nelíbí, ale nejde to pořádně ani vidět ta moje, jinak si spodní kreslím jenom dovnitř, ven ne :)

      Vymazat
  5. tú linku si dala dosť dobre:)

    OdpovědětVymazat
  6. moc se mi to libi
    maš krásné oči

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné!! Taky bych chtěla umět udělat tak pěkný linky.. ;)

    http://aprincesna.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Veľmi ti to pristane, ja linky vôbec nepoužívam, mám pocit, že sa mi to nehodí :) na video sa teším :)

    OdpovědětVymazat
  9. to nevypadá jak zelená:/ myslím si že i ta fialová by tak nevypadala..:D Jinak to máš pěkný!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt že ne no, je hodně tmavá, až do černa. Jen zblízka to poznáš :D Jo ta fialová by taky byla do černa beztak. Díky!

      Vymazat
  10. hezké líčení!:) a ty nehty:) páni!

    OdpovědětVymazat
  11. já si prostě nějak musím vybrat, no :D není zač ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)