Something new, something a little bit older

Zvláštní den. Dozvěděli  jsme se, že zítra nebude žádná exkurze do lihovaru, ale do čističky vod a navíc s nenáviděnou učitelkou. Poslala jsem dva balíčky s prodanými věcmi. A to nejhorší - jak jsem se vracela z pošty domů, viděla jsem na zemi ležet pána na zádech, nevykazoval známky života. Stála u něj žena a mluvila do telefonu, asi volala sanitku. Netuším, jestli opravdu zemřel nebo měl "jen" infarkt, ale silný zážitek, vidět něco takového. Táta mi řekl, že dokud neuvidím mrtvolu se spoustou krve kolem, tak to není nic. Trocha černého humoru :)
Dnes jen 2 fotky, udělala jsem si po dlouhé době radost, když je zítra to vysvědčení, a koupila si nový lak. Jinak víte, že šetřím, takže nic dražšího si nedovolím. A druhá fotka je s pyžámkem, které jsem si kupovala v Lidlu a zapomněla jsem vám ho ukázat. Ty kalhoty mají úplně příjemný materiál, miluju je!

 Barevně odpovídá spíš fotka napravo bez blesku, ale uvidíte ho i pak samostatně v postu, ne nehtech :)

16 komentářů

  1. ten lak je zajímavý a pyžamo se mi líbí taky by se mi hodilo nějaké zimnější :D
    černý humor mi nevadí a tenhle je prakticky pravdivý :)
    pohled to asi nebyl hezký to věřím..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já právě taky měla jenom dvě pyžama na zimnější teploty a z toho jedno už je hodně staré a vytahané a padá mi z boků :D Takže to už vážně byla nutnost a tohle za 230Kč? Nekup to!
      Já právě přemýšlela, jestli se zastavit, ale asi bych to nezvládla, tak jsem šla dál..

      Vymazat
  2. Toto pyžamo som si pozerala aj u nás, ale nekupila som si ho :)
    pekné laky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Takové pyžamo chci!! nějaké modré, vršek jednobarevný a sbodek vzorovaný.. ale vršek by mohl mít krátké rukávy.. :D

    Tyjo, takový zážitek nemám (a ťukám na dřevo), ale jednou jsem jela s našima autem a v příkopě tam bylo převrácený auto na střechu.. ale už se to řešilo, takže taťka se jen zeptal, jestli je něco potřeba, ale nebylo, takže ssme mohli pokračovat dál.. ale fuj, ještě teď mi běhá mráz po zádech!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ani ty dlouhé rukávy nevadí, zvláště ted při těch mrazech :D
      Jeěžiš, to muselo být taky dost drsné, auto na střeše.. Uf!

      Vymazat
  4. To pyžamo je parádní :) asi si (jednou:D) ušiju takový károvaný kalhoty, nejlíp z flanelu ;)
    ten zážitek ti teda vůbec nezávidím... ale je taky klidně možný, že to byl opilec, kterej omdlel. jednou nám učitelka na základce říkala, že jednoho takovýho našla u zastávky...
    a ten lak je pěknej, ale víc se mi líbí ta barva vlevo ;D
    ET

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ušij, jsou parádní, a myslím, že dokonce z flanelu, ale nejsem si jistá :D No já se právě koukala, jestli to nebyl opilec a nevypadal.. Ale je to možný. U zastávek jich je hodně, já jak byla v Ostravě, tak jsme jely s Verčou tramvají a taky tam jeden ležel, tak to řidič řešil..
      Hej ten lak, uvidíš ke konci týdne na nehtech asi :D

      Vymazat
  5. Už jsem jí to hned poslala! :D

    Ten lak je fakt pěknej :-)

    OdpovědětVymazat
  6. To, že šetrím, si hovorím aj ja stále a každý deň prídem domov s nejakou maličkosťou :P a pyžamo rozkošné :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já zase byla v sobotu součástí dopravní nehody, naštěstí jenom svěděk, ale vidět ty vyšokované lidi, kteří tak dlouho nevylézali z kouřícího se auta a těhotná paní brečela asi 2 hodiny, pak mrznout v té zimě kvůli tomu, že jsem musela policistům zodpovídat dotazy všehodruhu a dávat jim snad všecky mé doklady (byla jsem jediný svědek) taky nebyla zrovna fajn. docela se mě to psychicky dotklo. Když jsem to viděla, nevěděla jsem, co dělat a to jsem chěla být doktorkou a nejsem schopna ani vylézt z auta a kouknout se, jestli jsou ti lidi živí. Byl to šok, za pár vteřin už mě to napadlo.
    Laky vypadají fajně, ten vlevo je fialový nebo stříbrný? Jestli je to metalická stříbrná, tak ho chci vyzkoušet! :D vypadá suprově. Tmavá není pro mě. A pyžamo, tyjo, mám doma jednu noční košili, kterou jsem nevytáhla od dob stěhování (rok a třičtvrtě). Furt spím v nějakém volném triku a trenkách, pokud je zima, tepláky to jistí :d Ale chěla bych si pořídit nějaké pyžamo, není na škodu.

    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ou tak to je taky dost mazec! Já ještě nikdy svědkem nebyla, teda že bych musela vypovídat. Taky bych nevěděla, co dělat!
      On to je jeden lak, vlevo foceno s bleskem a vpravo bez :D Uvidíš pak ještě na nehtech, je to metalická stříbrná no. Chceš vyzkoušet? Ale, změna od francie ;) Hej já si nějak na ta pyžama zvykla, takže ve volném triku jsem nespala už hodně dlouho.

      Vymazat
  8. bože, ten zážitek ti opravdu nezávidím, se mnou by to asi seklo, jsem na tohle šíleně citlivá.
    jsem zvědavá, jak bude ten lak vypadat na nehtech :) a pyžámko moc pěkný, mám tenhle typ ráda.

    OdpovědětVymazat
  9. To mám moc radost, taky moc děkuji za komentář ;*. Uff..šetření, věčný boj .. :D A to pyžámko je krásně, hlavně to tričko, na kterém nevidím ty trapně dětské vzory, jako všude :) a kalhoty mám úplně stejném akorát ve fialové ( asi babička na Vánoce taky nakupovala v Lidlu? :D) ..jen já vždycky poránu cvičím ještě v pyžamu, takže se mi okamžitě roztrhlo mezi nohama :D
    Jinak ty laky jsou moc pěkné :), zajímalo by mě, jak vypadají na ruce :))

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)