Motorbikes and steel animals

Hola! Jak užíváte sobotu? Já ráno uklízela, na oběd jsme byli pozvaní k babičce, když měla včera narozeniny a pak jsme s mamkou šly ještě za druhou babičkou, zrovna hlídali malýho Petulku (dítě sestřenky), tak jsem si s ním hrála, je úžasnej :) Jinak včera jsem otřesně zaspala do práce, kdo sledujete moji FB stránku, tak už to víte. No vtipné to bylo, nachystat se za 5 minut :D Večer jsme šli s Tomem na večeři a pak si sednout s přáteli do hospody, když měl ty narozeniny (což mi připomíná - dala jsem mu peněženku, už ji potřeboval a bonboniéru, ale nestihla jsem to vyfotit, pardon!). Fajn víkend zatím :)
Hola! How are you enjoying Saturday? I cleaned up in the morning, we were invited for lunch to grandma's since she had her birthday yesterday and we went to another grandma's with mum, they were just looking after little Peter (a child of my cousin) so I played with him, he's amazing :) I horribly overslept for work yesterday! You who follow my FB page know it already, it was really funny, get ready in 5 minutes :D We went for dinner with Tom in the evening and then we went to the pub to sit with our friends since he had his birthday (which reminds me - I gave him a wallet, he really needed it and a chocolate box, but I didn't manage to take a picture of it, sorry!). It's a fine weekend :)






Fotky z výstav ve Zlíně - ty motorky byly ve Zlatém jablku a ta kovová zvířata v Malenovicích v Centru Zlín. Oboje se mi moc líbilo, super nápad :)
Pictures from expositions in Zlín - the motobikes were in Golden Apple and the steel animals in Malenovice in Centro Zlín. I liked both a lot, great idea :)

9 komentářů

  1. Ten lev vypadá zajímavě :D
    Jinak zaspání je hrozná věc ://

    OdpovědětVymazat
  2. Já si sobotu užívám doma úklidem... :D Za 5min? Ty jo :D to musel být zmatek, nesnášim spěch a čas už vůbec ne... Jinak ta zrcadlovka mě vyšla na 12 990kč, mají ji i levnější, ale je to made in China (což mi nikdo raději z vlastních zkušeností nedoporučoval). Jsem s nim spokojená, je to Nikon D3100 :)

    OdpovědětVymazat
  3. Neskutečnej zmatek, nasadila jsem si čočky, uplácala vlasy do culíku, nasadila čelenku, naházela věci do tašky, oblekla se, dala šminky do tašky, šla na záchod, vyčistila zuby, vzala jabko do ruky a vyletěla z domu :D No hrůza, to už nechci zažít!
    Dee: Děkuju, to než našetřím ty vogo! Ale ta radost pak z toho, to bude :) A děkuju i za follow :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som tiež upratovala :D ... v tom počasí sa ani nič poriadne nedá robiť :/ ..

    A hej na blogu si sa ma pýtala , ako dlho sme spolu s priateľom .) Presne rok, mesiac a 2 dni :)

    OdpovědětVymazat
  5. ty tvý kozačky si pamatuju :) myslím že byly z NY žejo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hááá, ten lev je bezvadnej! :D
    To už je nejlepší čas pořídit si domů aspoň jednu sovičku. :) Já bych kupovala, kupovala, ale zase si chci někdy koupit raději i triko nebo tak. :D :) Ale určitě nějaké do mé sbírky ještě přibudou zase. Mám i Italskou. :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)