Dazzlicious talk | proč nevychází často články

Ahoj! Už na svém Facebooku jsem nastínila, že přišlo období, kdy budou články vycházet velice sporadicky. Vysvětlení najdete v mém nejnovějším videu, ve zkratce jsem od října nastoupila na půl úvazku do nové práce, do toho mám pořád ponechanou stáž na své fakultě, snažím se udělat si řidičák a ve volných chvílích sepisuju diplomku. Vzala jsem si toho na sebe fakt hodně a už po dvou týdnech tohoto šíleného tempa mě dostihla lehká střevní virózka, se kterou se moje tělo ale naštěstí vypořádalo bravurně a dnes už mi je zase dobře :) Musím si naordinovat více odpočinku, o tom jsem ostatně kdysi psala ve svém článku na téma time management, že ve všech těch aktivitách se na odpočinek rozhodně nesmí zapomínat.

V říjnu pro vás chystám ještě článek s random fotkami, poslední článek s fotkami z Francie (a to z nejlepšího výletu na poloostrov Quiberon), recenzi slaměnkového séra od L'Occitane a video se spotřebovanými produkty za poslední dva měsíce. Když stihnu ještě něco navíc, budu ráda, ale raději nic neslibuju. Blog je bohužel první věc, která teď musela jít stranou, ale věřím, že si na ten svůj nový životní rytmus brzy zvyknu. Článek jednou za tři dny tedy rozhodně vycházet nebude minimálně do února, ale snad aspoň jeden týdně zvládnu :)

Toť ode mě vše, sledujte mě na Instagramu a Facebooku, tam budu bývat přeci jen častěji než na blogu a Youtube. Díky za pochopení a za to, že vás můj obsah pořád baví! Mějte se krásně, užívejte víkend.

0 komentářů

Děkuju moc za každý komentář :)