Spotřebováno | květen, červen 2017

Batiste suchý šampon dark & deep brown

Suchý šampon od Batiste ve verzi pro brunetky buď milujete nebo nesnášíte. Spousta holek říká, že tím, jak je šampon (sprej) zbarvený do hněda, tak jim to dělá skvrny na rukou / nehtech / oblečení. Já s tím nemám nejmenší problém - z prstů mi to jde smýt mýdlem, na nehtech mi to nedělá žádnou neplechu a na oblečení ani povlečení už vůbec ne. Za mě skvělý suchý šampon, který mi jako brunetce nedělá bílé skvrny ve vlasech. A to, jak při umývání teče z vlasů hnědá voda, mi taky nevadí. Teď budu mít na zkoušku verzi Floral, tak uvidíme, která mi bude vyhovovat víc. Recenze k přečtení ZDE.

Rexona Maximum Protection Stress Control

Je potřeba k tomu něco dodávat? Zkrátka další spotřebované balení toho nejlepšího a nejúčinnějšího antiperspirantu pod sluncem. Tato verze Stress Control mi vyhovuje úplně nejvíc. Momentálně mám na zkoušku pánskou verzi, ale nepřijde mi účinnější než Stress Control, takže s klidným srdcem doporučuju tuhle! Recenzi na Rexonu i Dove antiperspiranty najdete TU.

Naomi Campbell Bohemian Garden EDT

Flakonek ve tvaru drápu a vevnitř květinová vůně, taková byla toaletka Bohemian Garden od Naomi Campbell. Nebyla to jedna z vůní, které jsem používala nejraději a nejčastěji, ale nebyla špatná. Znovu ji nepotřebuju, ale ráda jsem ji vyzkoušel. Recenze TADY.

Balea lak na vlasy pro objem vlasů

Taková moje stálice, teď mám už asi čtvrté balení. Tento lak na vlasy stojí 40 Kč a naprosto mi vyhovuje - poletující vlasy okolo obličeje mi zafixuje dobře, nijak ale neslepuje a z vlasů se dobře vyčesává. To, že má přispět k většímu objemu vlasů, je samozřejmě blbost, to vám žádný lak na vlasy neudělá :)

Isana sprchový gel maracuja & kokos

Sprcháč od privátní značky Rossmanna s vůní kokosu a marakuji, používala jsem ho hlavně na jaře a nebyl vůbec špatný. Byl spíš krémový než gelový, hezky tropicky voněl, dobře pěnil a dlouho vydržel. Za těch 30 Kč super produkt, dost možná i lepší než sprcháče od Balei, akorát Isana nemá takový výběr vůní.

Manufaktura sprchový gel a šampon 2v1 sedmikráska

Tento produkt jsem používala převážně jako sprchový gel, umýt vlasy jsem si s ním zkoušela všehovšudy dvakrát, ale jako nouzovka se určitě dal použít. Vůně nádherná, balení nádherné, sprcháč taky hezky pěnil, ale ubýval docela rychle. Manufaktura dělá sprchové gely jen ve 215 ml balení a stojí většinou přes stovku. Je to trochu dražší sprcháč, ale ideální jako dárek. Recenzi na sedmikráskovou řadu si přečtěte TADY.

Ziaja sprchový peeling cupuacu

Spotřebování tohoto peelingu jsem málem obrečela. Básnila jsem o něm už v recenzi TU, objevil se i v oblíbencích, naprosto jsem se do něj zamilovala. Hlavně do té úžasné máslovo-oříškové vůně, ale taky do vlastností tohoto peelingu - je tak akorát hrubý, obsahuje hodně oleje, takže se po jeho použití ani nemusíte mazat. Pokožka je po něm hebká, vyživená a provoněná. Až budu objednávat něco od Ziaji, tento peeling si asi koupím rovnou 2x! Měli by začít dělat tak litrové balení, ne jen 200ml. Tohle musíte vyzkoušet a pak pochopíte :)

La Roche-Posay péče na akné Effaclar

Moje první zkušenost s La Roche-Posay ve mně zanechala takové neutrální dojmy. Tato péče na akné byla takovým krémem na obličej, který se mohla nanášet jak ráno, tak večer podle potřeby. Dal se použít i místo denního krému pod makeup. Ale že by mi to nějak pomohlo ke zlepšení pleti, to jsem nezpozorovala. Používala jsem k tomu ještě čistící gel na pleť, ten ještě nemám spotřebovaný, ale mám z něj podobné dojmy. Od lékárenské kosmetiky bych čekala víc.

Xhekpon krém na ruce Manos

O značce Xhekpon jste si mohli přečíst ZDE, nedávno jsem dopotřebovala krém na ruce Manos, který měl pouze 40 ml, nebylo to plné balení. Krém byl hodně hutný, takže ho stačilo maličko, dobře se roztíral a ruce zanechával hodně vyživené. Chvíli trvalo, než se plně vsáknul, ale i tak mi přišlo, že ruce zanechával trochu lepkavé. Nebyla jsem s ním úplně spokojená, nepotřebuju ho znovu.

Rimmel řasenka Extra long lash

Jedna z mých nejoblíbenějších řasenek! Má silikonový úzký kartáček, mezi jehož štětinky se řasy krásně dostanou, takže jsou potom prodlouženě a zahuštěné. Dělala mi fakt krásné řasy a navíc stojí stovku, určitě se k ní jednou vrátím. Na recenzi můžete mrknout TU.

Nivea balzám na rty Caramel cream

Tento kalíškový balzám od Nivei mi doma ležel pěkných pár let a stejně pořád není dopotřebovaný. Už ho ale vyhazuju, protože už je beztak starý a navíc už mě omrzel. Kdysi jsem ho používala opravdu každý večer a milovala jsem jeho jemnou karamelovou vůni. Teď mám tolik balzámů, že jsem ho upozadila, karamelová vůně už dost vyčichla, tak letí do koše. Na mě to je moc velké balení, skoro 20 g balzámu nemám šanci spotřebovat, ani kdybych měla jen jeden balzám na rty. Ale rty vyživí hezky, o tom žádná!

Maybelline lak na nehty Colorama - odstín 214

A posledním produktem je starý lak na nehty, který už má také to nejlepší za sebou. Ulovila jsem ho kdysi ve slevě, milovala jsem jeho mentolovou barvu. Zůstala v něm asi půlka, ale už se nedá použít, zatuhl a ta konzistence už není fajn. Nicméně Colorama laky jsou obecně jedny z mých oblíbených, mají široký výběr odstínů a ne nehtech mi vždy dlouho vydrží. Hodně stará recenze se nachází TADY.

Máte s některým z produktů zkušenost? Nebo vás nějaký produkt zaujal na základě mé recenze? A co jste naposledy spotřebovali vy? Těším se na vaše komentáře, mějte se moc krásně :)

4 komentářů

  1. ten peeling od ziaji mě celkem doost zaujal :D

    OdpovědětVymazat
  2. Batiste je taková klasika. :) Jinak už konečně budu muset vyzkoušet tu Ziaju, stále na ní každý láká, takže si ji budu muset pořídit :) Nivea balzámek na rty jsem měla ovocný, ale jelikož jsem ho delší dobu nepoužívala, tak mi nějak změnil konzistenci, že už nevoněl, ale nějak smrděl a to jsem ho neměla dlouho.

    OdpovědětVymazat
  3. S tím máslem na rty od Nivei to mám stejně. Je sice parádní, používala jsem ho ráda, ale teď dávám přednost jiným balzámům. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)