Ziaja Cupuaçu | sprchový peeling, multifunkční olej

V posledním new in článku jste mohli vidět, že mi přišel velký balík s produkty od značky Ziaja, se kterou sem tam spolupracuji. Vybrala jsem si několik produktů, které mě na eshopu zaujaly, a dnes tu jsem s recenzí na první dva z nich. Oba jsou z řady Cupuaçu a oba se staly mými velkými oblíbenci!

Řada Cupuaçu

Jedná se o cukrový sprchový peeling Cupuaçu a multifunkční olej Cupuaçu na obličej, tělo i vlasy. A čím že se řada Cupuaçu vyznačuje? Produkty z této řady obsahují máslo cupuaçu (kakaovník vělkokvětý) a máslo karité, která zajišťují efekt měkké pokožky a na jejím povrchu tvoří saténový film. Společně s olejem z brazilských ořechů a makadamiovým olejem redukují drsnost a suchost pokožky.

Peeling - složky, vůně

Cukrový peeling obsahuje navíc ještě cukr a přírodní skořápky ořechů, které pokožku aktivují během masírování, jemně odstraňují a vyhlazují její svrchní vrstvu. Už z těch ingrediencí jste museli uhádnout, že peeling nádherně voní. Po kakau, ořeších a cítím tam i vanilku. Ta vůně mi něco připomíná, i Tomovi, jen jsme pořád nedošli na to, co to je zač. Každopádně je to nádherná podmanivá sladká vůně, ideální do tohoto počasí.

Peeling - účinky

Peeling je tak akorát hrubý, není ho potřeba tolik, pokožku nádherně masíruje a obrušuje. Pokožka se tak při peelingování prokrvuje a zároveň zůstává extrémně vyživená díky obsahu másel a olejů. Už při smývání peelingu cítím, jak je má pokožka spokojená a hydratovaná. I několik hodin po sprše stále nemám vysušenou kůži a ta vůně kakaa? Ta taky na těle vydrží pěkně dlouho. Tohle je produkt, který prostě musíte vyzkoušet. Pak teprve pochopíte, proč jsem do něj tak moc zamilovaná. Balení 200 ml seženete TADY a stojí 149 Kč. Pff, brala bych aspoň litrové balení!

Olej na obličej, tělo i vlasy

Krystalický suchý olej se dá použít na obličej, na celé tělo i na vlasy. Opět nádherně voní jako jeho cukrový kámoš. Olej má praktický rozprašovač, který se hodí právě na nastříkání do vlasů, ale i na celé tělo. U aplikace na obličej si olej nastříkám do dlaně a do pleti ho vmasírovávám prsty. Přeci jen nechci, aby se mi dostal do očí. Rovnou se přiznám, že na celé tělo jsem olej doposud nepoužila a asi to ani dělat nebudu. K hydrataci těla mi stačí tělová mléka a másla, olej by na mě byl asi až moc výživný. Každopádně na obličej ho používám docela často místo večerního krému. Moje normální až suchá pleť (v zimě spíše suchá) tuto extra hydrataci uvítá a ráno se probudím se spokojeným obličejem - pleť je hebounká a hladká :) Na vlasy jsem ho také zatím nezkoušela, přiznám se, že jsem na nějakou extra péči líná a většinou používám akorát šampon. Určitě to ale časem zkusím a dám vám pak vědět ve spotřebováno. Olej obsahuje 100 ml a seženete jej TU za cenu 149 Kč.

Co na tyto dva produkty od Ziaji říkáte? Znali jste je předtím, víte, jak tato řada voní? Pokud ne, tak opravdu vřele doporučuju zajít si do obchůdku Ziaja nebo do drogerie, kde mají široký sortiment produktů Ziaja, a očichat si to. Je to vskutku famózní vůně :) Budu se těšit na vaše komentáře, mějte fajn zbytek víkendu!

3 komentářů

  1. Tuto řadu jsem doposud neznala, musí být super! Až budu mít možnost, musím produkty aspoň očichat :)
    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Podle popisu to vypadá docela dobře. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Řada musí dokonale vonět! :)) Jinak ten peeling se mi líbí :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)