Spotřebováno | březen, duben 2021

Ahojte! Dnes se spolu opět podíváme na to, které produkty jsem spotřebovala za uplynulé 2 měsíce a jak mi (ne)vyhovovaly. Tentokrát toho není zas tolik, tak pojďme rovnou na to!

Tetesept Porce díků

Tyto krystalky do koupele jsem od Teteseptu chtěla zkusit už dlouho. Proto když jsem v DMku viděla variantu Porce díků ve slevě, neváhala jsem. Vůně je taková hodně jemná, pudrová, a koupel krystalky zbarvily do červena. Koupelnu to provonělo hezky, ale ne až tak intenzivně jako podobný produkt od Balei, který má teda i pronikavější vůni jako takovou. Já mám cokoliv do koupele ráda, takže ani Porce díků nebyla výjimkou a ráda si ji koupím znovu.

L'Occitane sprchový olej Mandle

Moje druhé balení tohoto mandlového sprchového oleje a opět velká spokojenost. Na zimu je to skvělá alternativa sprchového gelu, která krásně vyživí pokožku. A ta mandlová vůně, která na pokožce zůstává... Miluju :) A klidně si koupím znovu, olej mi i dlouho vydrží (většinou na dvě zimy, přes léto ho nepoužívám).

Lush Angels on Bare Skin čerstvá čisticí roláda

Čerstvý produkt z Lushe jsem měla snad poprvé a trochu jsem se bála, abych ho se svou rychlostí (mám tendenci si tyhle dražší věci šetřit) stihla spotřebovat a nezkazil se. Samozřejmě datum "spotřebujte do" jsem prošvihla (říjen 2020), ale i do začátku března roláda v pohodě vydržela, pořád si držela stejnou vůni a konzistenci. Roláda fungovala na tom principu, že stačilo uždibnout / odrolovat malý kousek do dlaně, smíchat s kapkou vody a vzniklou pastou si vyčistit pleť. Roláda obsahovala kvítky levandule, heřmánek, růži a kaolin a byla mi doporučena na problematickou pleť.

Používala jsem ji pravidelně každý večer, chvilku mi trvalo, než jsem vychytala to ředění s vodou, ale pak už jsem to měla v malíku. Cítit z ní byla hlavně levandule, takže pokud máte levandulovou vůni rádi, tohle bude něco pro vás. Řekla bych, že svou měrou přispěla ke zlepšení stavu mé pleti, i když z velké části to připisuju kosmetice The Ordinary, na kterou chystám v květnu velkou recenzi. Nicméně roládu bych si klidně koupila znovu, byla super.

Ziaja Cupuacu cukrový peeling

Podobně jako u sprchového gelu, i u tohoto cukrového peelingu to bylo moje druhé balení. Do řady Cupuacu od Ziaji jsem se zamilovala už dávno a jsem ráda, že už se nějakou dobu prodává normálně v DMku. Jejich cukrové peelingy jsou skvělé a tento miluju úplně nejvíc, hlavně na zimu. Ta kombinace bambuckého másla, brazilských ořechů a makadamiových olejů nejenom úžasně voní (jednou čichnete, zamilujete se a pochopíte), ale hlavně parádně vyživuje. Po použití peelingu vám zůstane nádherně hladká a vyživená pokožka, která bude smyslně ještě dlouho vonět. Tento peeling je moje srdcovka a na další zimu si ho určitě koupím znovu <3

Human+kind krém na ruce

Tenhle krém na ruce je extrémně starý, měla jsem ho ještě v nějakém Lady boxu nebo Senza boxu nebo jak se tehdy tyhle boxy s překvapením jmenovaly :D Human+kind jednu dobu jako značka docela frčela, teď jsem o ní už snad nikde neslyšela. Každopádně je přírodní. Tento krém na ruce je kromě nich určený i na lokty a chodidla - zcela upřímně, podle mě jakýkoliv krém na ruce lze použít i tímto způsobem, jenom to skoro nikdo nepíše na obalu. Na mě měl až moc výraznou bylinkovou vůni, která mi nesedla, navíc byl i dost řídký. Tohle určitě znovu nepotřebuju!

The Ordinary niancinamide 10 % + zinek 1 %

Už druhé spotřebované balení, a tentokrát hned to větší v 60ml verzi. Po spotřebování toho prvního 30ml jsem věděla, že tento všemi opěvovaný produkt vyhovuje i mně, a že si rovnou pořídím to větší balení. Odteď ho už vždy budu mít v zásobě! Vydržel mi zhruba 5 měsíců denního používání. Jak už jsem psala, na produkty The Ordinary chystám velkou recenzi, kde vám i o tomto zázraku povím víc.

Karl Lagerfeld For Her EdP

Na tomto vzorečku parfémované vody se mi líbí, že ten mini flakonek kopíruje ten originální a je v takové rozkošné velikosti :) Je to kombinace ovocné a květinové vůně, takže pro mě skoro jistá záruka, že mi bude sedět. A taky že ano. Dokázala bych si ji představit v plném balení.

Yves Rocher Elixir Jeunesse krém na obličej

Nepsala jsem náhodou minule, že spotřebovaný čisticí gel je posledním produktem z řady Elixir Jeunesse? No, tak to jsem zapomněla na tento krém, který jsem měla na víkendy u rodičů a konečně jsem ho taky spotřebovala! Voněl úplně stejně božsky jako všechny produkty z této řady, byl docela hutný, ale rychle se vpíjel a vstřebával. Měl SPF 30, což se dost hodilo. Za mě moc příjemný krém na obličej, cením i to, že byl v tubičce a ne v mističce, takže jsem do něj nemusela sahat. Není to vyloženě nějak objev nebo oblíbenec, ale dokážu si ho představit mít znovu.

A to je pro dnešek vše! Určitě mi dejte vědět, jestli s některým z produktů máte zkoušenost. Jinak díky za přečtení článku a budu se těšit zase příště. Mějte se krásně! :)

8 komentářů

  1. Už dlouho chci něco vyzkoušet od TheOrdinary, tak snad mi pomůže taky. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, tak to ti ta moje chystaná recenze přijde vhod, Míši :)

      Vymazat
  2. Ahoj, milá ANi, na recenzi produktů The Ordinary se už mooooooooooooooooc těším. ☺♥ Krásný večer přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, super, to jsem ráda! Dnes jsem to zrovna fotila a v týdnu snad sepíšu a publikuju, tak už brzy se dočkáš :) Krásný večer i tobě!

      Vymazat
  3. Zajímavé produkty, moc ráda bych také vyzkoušela sérum od The Ordinary, tak snad se brzy odhodlám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že všechny zajímá The Ordinary a já se vůbec nedivím :) Recenze bude snad v následujícím týdnu publikovaná!

      Vymazat
  4. Aničko moc pěkné recenze. Já bych ráda zkusila cukrový peeling, peeling od Ziaji jsem ještě žádný neměla, spíše krémy a to z kakaové řady, kterou miluji.
    Niacinamid se Zinkem také mám, občas mi připadá, že nic nedělá a občas jsem s ním spokojená :) Ale určitě také půjdu do druhého balení.

    Somethinghibgbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Kači! A myslím, že mají právě i kakaový peeling, pokud se nepletu. Ale tento cupuacu je naprosto boží <3
      Já jsem s ním spokojená moc, však uvidíš brzy v té mé chystané recenzi všech produktů The Ordinary, co používám :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)