Nejen trenýrky z trenyrkarna.cz

Ahojte! V dnešním článku bych vám chtěla představit e-shop trenyrkarna.cz, se kterým jsem pro účely tohoto článku navázala spolupráci. E-shop jsem do té doby neznala, ale když jsem jejich nabídku poprvé prozkoumala, hned jsem věděla, že si z jejich sortimentu určitě pár věcí vyberu. Trenýrkárna se zaměřuje zejména na pánské spodní prádlo (hlavně trenýrky), ale v nabídce nechybí i poměrně široký sortiment prádla dámského. Prodávají hodně českých značek jako Styx, Gina, Happy Socks nebo Molvy, najdete tam i luxusní značky jako Calvin Klein, Tommy Hilfiger apod. 

Jelikož už vlastním jedny trenýrky od značky Elka underwear (taktéž česká značka) a jsem s nimi moc spokojená, chtěla jsem si pořídit další. Využívám je jako trenýrky na spaní zejména v létě. Vybrala jsem si tyhle nádherné světle modré trenky s papoušky, které jsou ze 100% bavlněného saténu, tedy jsou maximálně příjemné na dotek. Elka dělá jak dámské, tak i pánské trenky, a většinu z nich nabízí v obou variantách. Můžete tedy s partnerem mít stejné párové trenky, což je ostatně náš případ s Tomem s těmi prvními od Elky :)


Dále jsem si na e-shopu vybrala pyžamo od české značky Gina v tyrkysové barvě. Je ze 100% bavlny a opět musím říct, že je na těle velmi příjemné. Já osobně si co se týče pyžam nepotrpím na nějaké sexy modely. Upřednostňuju pohodlí a funkčnost, proto ani nemohu nosit noční košilky, necítím se v nich komfortně a neustále se mi vyhrnují. Dost se ve spánku přetáčím a vrtím, takže mám zkrátka nejradši kraťásky / kalhoty a tílko / tričko.


Objednávku jsem ještě doplnila setem bavlněných kalhotek (bílé a tělové) od značky Molvy a bezešvými bambusovými kalhotkami v černé barvě opět od značky Gina. O spodním prádle z bambusové viskózy už jsem slyšela několikrát, a tak jsem nějaký kousek chtěla konečně vyzkoušet. Kromě toho, že jsou kalhotky jemné a prodyšné, díky materiálu mají i antibakteriální a antistatické vlastnosti. A ještě ke všemu jsou udržitelné, protože bambus je rychle obnovitelným přírodním zdrojem. 

Co se týče samotné objednávky, byla jsem velmi mile překvapená rychlostí a hlavně kvalitou zákaznického servisu. Slečna z Trenýrkárny mi volala, aby si ověřila jednotlivé položky v mé objednávce, a tak jsme společně zjistily, že jsem si objednala špatnou velikost jedněch kalhotek. Větší velikost bohužel neměli, a tak mi nabídla alternativu, kterou byly právě bambusové Gina kalhotky. Balíček jsem si nechala poslat na poštu do Balíkovny, objednávala jsem ve čtvrtek, v pátek mi volali a objednávku odeslali, v pondělí ráno jsem ji měla na poště. Doprava je nad 999 Kč zdarma, jinak je zaslání do Balíkovny tím nejlevnějším způsobem dopravy za 45 Kč. Kdo jste z Prahy, můžete si věci vyzvednout v jedné z výdejen.

Myslím, že ze článku je dobře vidět, že jsem s trenyrkarna.cz moc spokojená. Děkuji za příjemnou spolupráci a myslím, že v budoucnu z e-shopu určitě zase objednám, tentokrát nejspíš pánské spodní prádlo jako dárek :) A jak jste na tom s objednáváním spodního prádla online vy? Kde objednáváte nebo raději dáváte přednost kamenným obchodům? Budu se moc těšit na vaše komentáře!

10 komentářů

  1. Já se většinou bojím spodní prádlo objednávat na internetu, protože ne vždycky mi fotky ukážou realitu. Ale nedávno jsem udělala výjimku, objednala si tanga Calvin Klein a přišly přesně tak, jak měly :) Trenýrky Elka se mi líbí už dlouho, tyhle nejsou výjimkou :) A moc se mi líbí i to pyžamo, triko a kraťasy mám na spaní nejradši <3

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám položky, které z internetu nerada nakupuju. Kromě spodního prádla jsou to mimo jiné i kalhoty nebo boty, to jsou prostě věci, co fakt musím vyzkoušet. Ale už několikrát jsem u všech těchto položek udělala výjimku a vyplatilo se to. Tak ráda slyším, že i u tebe :) Elka trenky fakt můžu doporučit, myslím, že tyhle (moje druhé) určitě nejsou poslední. A pyžamo je super pohodlné, také nejraději spím v tričku a šortkách. Díky moc za komentář!

      Vymazat
  2. Já mám doma dvoje trenky na spaní a hlavně je nosím přes léto, jsou pohodlné. :) Vybrala jsi skvělé věci i barvy jsou pěkné. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, také nosím trenky hlavně přes léto, pak už je čas na dlouhé kalhoty a pořádné zachumlání se do teplé peřiny :) Moc děkuju, Miško!

      Vymazat
  3. Ahoj a pěkný víkend přeji z Prahy ☺. Hned první proklik a super zjištění. Sadu tří CK kalhotek mám, nosím je moc ráda a jsou opravdu povedené. Celkově spodní prádlo CK vč. "lepších" setíků např. s krajkou či tak, se mi osvědčily. I pánské trenky jsou u nás v oblibě. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já od CK ještě nic nezkusila, ale vím, že to je velmi oblíbená značka spodního prádla. Tak třeba příště u další objednávky :) Díky za komentář a také zdravím!

      Vymazat
  4. Tuto stránku jsem již vnímala a sortiment se mi moc líbí :)
    somethingbykate .

    OdpovědětVymazat
  5. Tie sú ale super, všetko vyzerá tak veľmi pohodlne! :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Sabi a mohu potvrdit, u mě pohodlí vede a všechny ty objednané kousky jsou moc pohodlné :)

      Vymazat
  6. Mám ráda ty trenýrky a tričko mám je také na spaní a ty bílé bambusové taky v těch se dobře spí a jsou sexy

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)