Spotřebováno | březen, duben 2020

Ahojte! Jsem ostuda, v květnu jsem ještě nenapsala žádný článek, a to přitom mám za sebou dva prodloužené víkendy. Ten druhý jsme si s Tomem protáhli ještě o den dovolené. Nicméně jak je venku hezky, tak si spíš užíváme výletů po Brně a okolí, než abych ještě po práci nebo o víkendu seděla za počítačem O:-) No ale dnes se mi konečně podařilo upravit fotky a sepsat vám nový článek! Tentokrát kosmetický, opět po 2 měsících se spotřebovanými produkty. Tak pojďme na to :)

Manufaktura Pivní šampón

V tomto díle spotřebovanců se objeví dokonce dva produkty na vlasy! Jedním z nich je šampón z obnovené pivní řady od české značky Manufaktura. Používala jsem ho moc ráda, celá řada má skvělou, unisexovou vůni. Moc hezky napěnil, stačilo ho do dlaně nalít málo, vlasy nevysušoval a nemastily se mi po něm rychleji. Společně s balzámem, který ještě mám, super dvojka :) Recenzi na celou pivní řadu si rozklikněte tady.

Sephora maska na ruce

Konečně jsem vyzkoušela nějakou masku ze Sephory! Sáhla jsem po makadamiové na ruce. Pytlíček obsahuje dvě igelitové rukavice napuštěné péčí, obě mají slupovací pásek, díky kterému si je zabezpečíte okolo zápěstí. Na obalu píšou, že se mají nechat na rukou 15 minut, já je nechala o něco déle. Zbylý produkt stačí vmasírovat do rukou a je to. Ruce byly potom krásně hydratované a hebké, to ano. Ale za 125 Kč nebo kolik tyhle masky stojí, to je docela drahá sranda. Žádný dlouhodobější efekt jsem nezaznamenala... Chci zkusit ještě masku na nohy, tu měli tehdy vyprodanou, ale jinak asi nepotřebuju zkoušet další.

Avon Techniques balzám pro hustotu a objem vlasů

Bezoplachovou péči na vlasy mám nejradši. Nerada trávím ve sprše víc času, kdy ještě musím čekat na to, až budu moct masku / balzám z vlasů smýt. Tahle od Avonu byla super, moc hezky voněla (a vůně ve vlasech pár hodin vydržela), nijak je nemastila a díky ní mi přes zimu tolik neelektrizovaly a lépe se rozčesávaly. Větší hustoty / objemu vlasů jsem si nevšimla, ale tak s tím já problém nemám :D Klidně bych si pořídila znovu, fajn produkt.

Yves Rocher Sébo Végétal krém na obličej

Tohle byl snad poslední krém na obličej, který jsem od YR měla v zásobě! Je z řady Sébo Végétal pro mastnou a pórovitou pleť a je spíše gelový než krémový. Opět jsem s ním byla spokojená, stejně jako s jinými YR krémy na obličej.

L'Occitane malinový scrub na rty (vzoreček)

Tenhle scrub kupoval Tom své sestře k Vánocům, k nákupu dostal nějaké vzorečky, mimo jiné i vzoreček toho stejného malinového scrubu. Tak jsem si ho zabavila a vyzkoušela taky. Vůně luxus, chuť taky fajn (ne že bych scrub chtěla sníst, ale tomu se prostě nelze ubránit, že člověk něco málo ze rtů ochutná :D), účinky dobré - odstranění nerovností ze rtů, hydratace a příprava na rtěnku. Až budeme zase moct nosit rtěnky a nebudeme pusu schovávat pod rouškou, tak se nějaký scrub bude hodit. Vždycky jsem přemýšlela o nějakém z Lushe, tento z L'Occitanu je teda cenově o něco výš (275 Kč Lush vs. 440 Kč L'Occitane), ale zase se v Brně lépe shání. Tak uvidím :)

Missha Perfect Cover BB krém

Tohle BBčko je moje stálice, koukám, že první recenzi jsem na něj psala v roce 2012! Už mám v koupelně nové balení, tentokrát jsem zainvestovala rovnou do toho většího 50ml s pumpičkou. Odstín si kupuju vždy 21. A moc mi vyhovuje, pro nás Sněhurky bledulky můžu asijská BBčka jedině doporučit.

NYX pomáda na obočí

Vyhazuju skoro plné balení, bohužel už vyschlo, nepoužívala jsem ho. Daleko víc mi vyhovuje gel na obočí, co se nanáší malým kartáčkem přímo z tuby. U tohoto bylo potřeba mít štěteček zvlášť, a i když jsem si na hřbet ruky dala vždy extra malé množství, stejně to vždycky bylo moc a musela jsem to pak z ruky smývat. Jinak byla pomáda super, když už jsem ji použila, obočí jsem měla pak výrazné a precizní a vydrželo tak celý den.

Rimmel Scandal'Eyes tekuté linky na oči

Tyhle linky na oči byly fajn! Na to, že v době uvedení na trh se na ně sypaly spíše hejty kvůli tyčince zakončené kuličkou, mně to z nějakého důvody vyhovovalo. Linku jsem si s nimi nakreslila rozhodně lépe než se štětečkem nebo tužkou na oči. Vypotřebovala jsem je skoro celé, ale už je mám dlouho a vyschly. Měla jsem je ráda, teď už ale linky na očích nenosím :)

NYX Proof It báze pod oční stíny

Moc fajn báze pod oční stíny, hezky lepkavá, zintenzivnila barvu stínu a prodloužila jeho výdrž na očním víčku. Je spotřebovaná celá a klidně bych si ji koupila znovu, ale opět už u mě takový typ produktu není potřeba, stíny na očích nenosím.

Maybelline Color Tattoo oční stíny

Tohle byl jednu dobu hit, odstín On and on bronze měla snad každá druhá holka. A není se čemu divit, pořád se mi líbí :) Akorát už stíny na oči vůbec nepoužívám a bohužel tyhle už vyschly. Jinak můžu jen a jen doporučit, Color Tattoo jsou super.

A to bude pro tentokrát všechno! Ani toho nebylo zas tolik za tyhle dva měsíce :) Dejte mi klasicky vědět, jestli máte s některým z produktů zkušenost. A jestli používáte scruby na rty - který mi doporučíte? Budu se na vaše komentáře moc těšit. Mějte se krásně a zase příště ahoj.

9 komentářů

  1. Color tattoo byl vážně šílený boom kdysi :D všichni o nic mluvili, jak jsou skvěle pigmentované atd. Tehdy jsem si stříbrné metalické pořídila na makeup na maturitní ples a musím říct, že pigmentace i výdrž byla skvělá, ale tyhle krémové stíny mi už příliš nevyhovují. :/ trendy se mění a podle mě s tím i odešla popularita těchto stínů. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, to byly doby! Ty stříbrné ještě mám, ty ještě nevyschly :D Ale nejspíš půjdou taky brzy do koše, jak říkáš, trendy se mění a teď už to vůbec neletí. Nebo se mění i preference, asi vyházím všechny stíny, stejně už to vůbec nenosím :D

      Vymazat
  2. Samé super veci. :) Ten Manufaktura šampón vyzerá dosť dobre.

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Krémy od YR mám taky moc ráda ♥ Jednu dobu jsem si kupovala denní krém z řady Hydra Vegetal. Nicméně někdy v lednu jsem v DMku objevila úplnou kopii od značky Balea asi za 60 Kč a ten používám doteď:D Mám už druhé balení a je opravdu super! Scrub na rty vůbec nepoužívám... Jednou jsem měla nějaký drogérkový a vím, že mi rty akorát rozedřel. Kdybych ale do něčeho šla, tak asi nějaký DIY recept třeba z kávy, medu a kokosového oleje:)

    Naty from NATYRALLY.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten z řady Hydra Végétal jsem měla asi nejradši. Super vědět, že Balea dělá věrnou kopii za 60 Kč :D A máš pravdu, že scrub na rty se dá velmi jednoduše vyrobit doma, taky bych asi šla do DIY než vyhazovat několik set za Lush nebo L'Occitane.

      Vymazat
  4. Masky na ruce a chodidla od Sephory jsou nepřekonatlé ☺♥.

    OdpovědětVymazat
  5. Pivní šampon jsem také měla a byl skvělý :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych chtěla také zkusit masky od Sephory, ale připadají mi dost drahé, raději volmím levnější varianty :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, jak říkáš, jsou dost drahé a podle této na ruce (jediné, co jsem vyzkoušela) za ty peníze zas tak nestojí... Určitě jsou lepší i leckteré levnější varianty :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)