Jarní dekorace s Party Lite

Ahoj, vítejte u dalšího dubnového článku. Tentokrát se chci věnovat jarním dekoracím a hlavně svíčkám. Vím, že i díky blogům a YouTube se dost rozmohl trend pálit svíčky, začalo to s Yankee Candle a postupně se objevovaly další značky, přibývalo videí ve stylu "spotřebováno" nebo-li "vypáleno" a levné svíčky z Ikei ustupovaly do pozadí. Ne, to možná zas přeháním, ale tak nějak v kostce bych to shrnula. Já si z návštěvy Ikei odnesla svíčku téměř pokaždé, mám nejradši tu červenou jahodovou. Ale kromě toho jsem svíčky nikdy moc neřešila. Bavilo mě pálit je přes podzim a zimu, to přeci jen ten sychravý čas zpříjemní. Ale nikdy jsem do svíčky nepotřebovala vrazit několik set.
Pár let zpátky začala babička dělat distributorku svíček Party Lite, a tak se u nás doma občas nějaké objevily. Líbilo se mi, jak jsou barevné, jejich knot mi přišel kvalitní a vždycky dohořely až do dna. Měli jsme i vonné tyčinky, ty dokázaly místnost krásně provonět. Před nějakou dobou jsem si všimla, že kouzlu Party Lite propadla i jedna z mých kamarádek, a ta mě nedávno kontaktovala, jestli bych si nechtěla nějaké svíčky od ní vybrat a něco málo o nich napsat na blogu. Tím, že jsem značku už znala a měla s ní dobré zkušenosti, tak jsem neváhala tuhle spolupráci přijmout. S Kristi jsme poseděly v kavárně, já se dozvěděla spoustu informací a očichala si všechny možné vůně. Nakonec jsem si na doma vybrala jednoknotý soudeček s vůní růže a 12 malých čajovek z řady Fresh home. Na fotkách je vidíte s dřevěným zajíčkem a sušeným eukalyptem, přijde mi to jako krásné jarní / velikonoční dekorace :)
No a v čem jsou teda svíčky Party Lite tak super? Jsou vyráběné z přírodního vosku a parafínu, knoty jsou 100% bavlněné a hoří až do konce. Jedná se o americkou značku, která vyrábí čajovky, votivky, vosky do aromalamp, vonné tyčinky, jednoknoté a velké tříknoté soudečky, aromalampy a různé další dekorace. Prodej probíhá podobně jako u Avonu nebo Mary Kay přes katalog, ale pokud radši věci napřed vidíte a pak až kupujete, není problém se zúčastnit osobně některého z vonných sedánků, které Kristi a další distributorky pořádají. Dá se domluvit i individuální sedánek, jako jsem to měla já :) Pokud byste měli zájem (píšu měli, protože klienty jsou rozhodně i muži), mrkněte na Facebook nebo Instagram.

Na závěr vám ještě napíšu pár slov o svíčkách, které mám. Ten soudeček je z řady Signature vůní a vydrží hořet 40-60 hodin. Je to svíčka vhodná spíše na delší hoření, doporučuje se minimální doba 2 hodiny, aby se stihlo pořádně vytvořit jezírko. Nám byt krásně provoněla asi po půl hodině, hodině, ale i když byla zapálená ty cca 2hod, tak se intenzita vůně nezvyšovala a nebo to až nepříjemné. Tříknoté soudky jsou vhodné na rychlé provonění, jezírko se díky víc knotům vytvoří rychleji a tady jsou naopak 2 hodiny maximální doba hoření. Čajové svíčky, jak už jsem psala, jsou z řady Fresh home, což je kolekce, která je určená k neutralizaci nežádoucích pachů. Takže pokud nechcete, aby vám šly do bytu pachy z kuchyně nebo máte domácí mazlíčky, je tato kolekce něco pro vás. Vyrábí se několik vůní, které skoro nejsou cítit, ale jejich hlavní síla je v tom, že pohltí nežádoucí pachy. Vyrábí se opět několik typů produktů, mimo jiné i granulky do elektrické aromalampy nebo i aromatický sprej. Já jsem ráda, že mám čajovky, můžu si jich dát pár do kuchyně a pár do pokoje, pachy se tak pohltí všude.

Co vy a svíčky, také je rádi pálíte? Jaké jsou vaše oblíbené? Znáte značku Party Lite? Budu se moc těšit na vaše komentáře, mějte se krásně a užívejte teď už snad teplého jara :)

5 komentářů

Děkuju moc za každý komentář :)