Alcina event v Brně

Ahoj! Dva týdny zpátky jsem se po dlouhatánské době zúčastnila blogerského eventu v Brně. Ano, konečně se zase vyrojila akce v Brně, za což jsem pochopitelně byla nesmírně ráda. Domluvila jsem si na čtvrteční odpoledne volno v práci a těšila se na příjemně strávený čas. Akce se konala přímo v brněnském sídle Alciny, na okraji Brna, v Ivanovicích u Globusu.
Připravený program byl úplně super. Odpoledne jsme začaly obličejovou jógou, o které nám nejprve paní lektorka pověděla teoreticky a pak jsme si všechny vyzkoušely "ranní" cvičení o pár cvicích, které se doporučuje dělat každé ráno. Bylo to fakt hodně vtipné, ty naše výrazy musely být k popukání, nicméně nezdálo se to, ale bylo to i náročné. Hlavně na správné držení ramen, zad a hlavy.
Po protažení obličejových svalů nám byly představeny novinky značky Alcina za posledních pár měsíců. Hlavně malinové scruby na rty, nová řada rtěnek, vlasová péče A/C Plex, zabarvené olejíčky na rty, rozjasňovače, houbičky na makeup, pleťové tonikum apod.


Připravené pro nás bylo výborné občerstvení v podobě slaného cateringu ze Sklizena a sladkých makronek a tartaletek od Dorty a makronky Brno. Neodolala jsem a tartaletky jsem ochutnala obě dvě, jak malinovou, tak čokoládovou s kopou slaného karamelu uvnitř. Makronky jsme pak dostaly i v balíčku domů, jedna z nich taky byla se slaným karamelem a asi nemusím zdůrazňovat, jak výborné to bylo. Slaný karamel je prostě láska <3


Tak nějak to vypadá, když se blogerky vrhnou na kosmetiku a testují všechno možné. Z holek jsem popravdě znala jen Hevi z blogu World of makeup, která už byla pěkně zakulacená a brzy bude maminkou :) Ostatní jsem vůbec neznala a ráda některé z nich blíž poznala. Nás pár, co jsme odcházely jako poslední, mělo společnou cestu a holky byly dost rády, že mají mezi sebou místňáka, který jim poradil, jak a kam jet.

No a poslední část programu byla ukázka zbrusu nové stylingové řady produktů na vlasy Alcina # Style. Tato řada vznikla ve spolupráci s influencery, produkty se pyšní minimalistickým černobílým designem a je jich celkem 7. Nám byly představeny přímo v akci na vlasové modelce. Vlasy se nejprve sušily fénem, pak se kulmovaly a nakonec se do nich dal sea salt sprej pro plážové zvlnění. Na to, že modelka měla ve vlasech celkem 4 stylingové produkty, vlasy nebyly nijak slepené nebo zplihlé - mohly jsme si v průběhu chodit sáhnout a samy posoudit :)

Kromě slaného spreje mě zaujala i stylingová pasta, tu Alcina vyrábí ve slabší a silnější fixační variantě a je vhodná jak pro ženy, tak i pro muže. No a jak už jsem zmiňovala, domů jsme každá dostala taštičku s několika produkty.
Pod Alcinu (nebo přesněji společnost Medac) spadá i portfolio značek Linola či Plantur 21. Dostaly jsme tedy kofeinový šampon a elixír a opalovací krém s SPF 50. Tyto tři produkty rozhodně nevyužiju, tak se brzy těšte na nějakou soutěž :)
Z řady A/C Plex byl v taštičce šampon, který nádherně voní, na ten jsem zvědavá. Potom UV Control Serum na pleť a řasenka, ta se hodí vždycky do zásoby.
Nakonec dva vzorečky, olejový elixír na pleť a krém s hyaluronem. Ty se budou hodit třeba hned začátkem května na náš výlet do Švédska a Dánska :)

Tímto bych chtěla PR zastoupení značky Alcina moc poděkovat za pozvání na tuto akci a vůbec za uspořádání něčeho takového v Brně. Díky za možnost poznat nové šikovné kolegyně blogerky a za kosmetické dárečky. Vy mi dejte vědět, jak se vám líbí fotky a co říkáte na blogerskou akci. A znáte vůbec německou značku Alcina, která se řadí spíše k těm salónovým? Budu se moc těšit na vaše milé komentáře, jako vždy. Mějte se krásně a zase brzy na viděnou u dalšího článku!

6 komentářů

  1. Tuhle značku poznám jen z různých blogů a akce tohoto typu bývají moc fajn.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Achjo, vypadá to na skvělou akci v příjemné společnosti, o to víc mě mrzí, že jsem nemohla dojet :(

    OdpovědětVymazat
  3. ešte som sa s touto značkou nestretla...ale event si si určite užila :)

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
  4. Byl to skvělý event :) snad bude v Brně, takových více :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)