L'Occitane Mon Amour x Rifle paper co.

Ahojte! Už ke konci ledna mi přišel nádherný balíček od L'Occitane s limitovanou kolekcí Mon Amour. Jedná se o pár produktů z řady bambucké máslo v romantické valentýnské / jarní edici. Z hlediska obalů se L'Occitane spojilo s papírenskou značkou Rifle paper co. Ta sice původně byla ryze papírenská, ale dnes zdobí vlastně cokoliv svými ručně malovanými ilustracemi. Obě značky spojuje láska k přírodě, všemu barevnému a krásnému. Pastelové barvy v kombinaci s ilustracemi květin tak zaujmou na první pohled a v tomto období odcházející zimy vám vykouzlí úsměv na tváři při vzpomínce na voňavé jaro :)
Samotná limitovaná kolekce obsahuje dva druhy krému na ruce s bambuckým máslem - buď klasický velký 150ml krém bez parfemace nebo menší 30ml krém s vůní růže. Oba obsahují 20 % bambuckého másla a jsou úžasně hutné a vyživující. Dále jemné mýdlo s bambuckým máslem v krásném přírodním obalu a tělový krém v kovové krabičce s dokonce 25 % obsahem másla. Mimo tuto limitovanou kolekci jsem v balíčku ještě měla klasický pleťový krém s 5 % obsahem másla. Ten existuje i ve výživnější variantě s 25 % másla, ale zas tak suchou pleť nemám :)
Bambucké máslo je pro L'Occitane opravdu typické. Krém na ruce s bambuckým máslem je jejich nejprodávanějším produktem, každé 4 vteřiny se někde po světě prodá tento krém. Při sklízení bambuckých ořechů L'Occitane spolupracuje se ženami z Burkina Faso, které značka podporuje v podnikatelském rozvoji a snaží se jim zajistit ekonomickou nezávislost. Výrobky z bambuckého másla jsou 100% fair-trade, organické a udržitelné. Při jejich používání vás tak může těšit nejen vědomí, že vaše pokožka a pleť je produkty hýčkaná, ale zároveň chrání zájmy více než 10 000 žen v Burkina Faso.
Z produktů jsem stihla vyzkoušet akorát krém na ruce a tělový krém, takže tento článek není koncipovaný jako recenze, spíše představení produktů a myšlenky této kolekce. Nicméně s mými zkušenostmi se spoustou výrobků od L'Occitane už ani ty novinky nemusím zkoušet a vím, že za ně můžu dát ruku do ohně. Několikrát jsem zmiňovala, že krémy na ruce mám nejradši od Manufaktury a právě od L'Occitanu. Momentálně doma používám právě ten s bambuckým máslem, ještě ze zimní edice, a miluju ho. Na to, jak je hutný, ruce vůbec nemastí, extra rychle se vstřebá a zanechává ruce voňavé a hydratované na dlouhou dobu. S pleťovými krémy mám také jenom dobrou zkušenost, to samé s tělovými mléky / másly / krémy.

Jak vás tato kolekce zaujala? Já jsem z těch obalů vždycky maximálně unešená! Tak pokud třeba má nějaká žena z vašeho okolí brzy narozeniny, tohle by byl super dárek. Mají i takový krásný plechový mini box s krémem na ruce s růží a menším tělovým krémem za 460 Kč :) Budu se těšit na vaše komentáře, mějte se hezky a užívejte snad už doznívající zimy a záblesků jara!

6 komentářů

  1. To je ale krásná limitovaná kolekce. Tuhle značku ještě nemám vyzkoušenou, ale líbil by se mi tělový krém v kovové krabičce. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi krásne produkty a hlavne krásne balené. ♥ Dúfam, že ti budú produkty vyhovovať. ;)

    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je ozaj nádherný balíček! :) A vyzerá to, že aj vo vnútri sa nachádzajú skvelé produkty, takže paráda :) Najviac ma zaujal krém na ruky :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  4. Tak toto vyzerá veľmi dobre :-) a zbožňujem produkty, v ktorých je bambucké maslo ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  5. Tahle značka je krásná :-) produkty mají moc hezky vymyšlené, ale na mě je příliš drahá :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)