L'Occitane vánoční balíček | Vánoce 2018

Když mi několik dní poté, co mi od L'Occitane přišel ten božský adventní kalendář, v mailu přistála zpráva, že mi kurýr veze další zásilku, byla jsem fakt překvapená. Další vánoční balíček? To si snad nezasloužím, v L'Occitane se zbláznili :) No a když pak přišel, viděla jsem, že obsahuje dva produkty z jejich vánoční kolekce s těmi nádhernými obaly navrženými módním domem Castelbajac a masku na spaní.
Jako poděkování za spolupráci jsem tedy dostala krém na ruce s bambuckým máslem a sprchový mandlový olej. Oba produkty jsou pro L'Occitane opravdu typické a patří k jejich bestsellerům. Oba dva už jsem zkoušela, sprchovým olejem své tělo momentálně hýčkám ve sprše a tohle druhé balení si počká ve skříni, než to první spotřebuju. To vám tak nádherně sladce voní, že stačí malinko a provoní nám to celou koupelnu. No a výživný krém na ruce se teď na zimu hodí víc než dost, moje spotřeba se šplhá každou zimu do závratných výšin.
Úplně nejvíc jsem se těšila na tu masku na spaní, je to věc, kterou jsem si vždycky chtěla pořídit a vyzkoušet, jak se s tím spí, ale nikdy k tomu nedošlo. Tahle je ručně šitá, šedá s bílými hvězdičkami. Už jsem v ní párkrát spala a nikdy mi nevydržela na místě až do rána, ale to jsem ani nečekala. Jsem člověk, který se několikrát přetáčí a mění spací polohu, než usne, a dost možná se točím i ve spánku. Navíc nejčastěji spím na břichu s hlavou zabořenou do polštáře, to se taková maska na spaní lehce sesune. Nicméně mi to pomáhá večer snadněji usnout, protože zaprvé i když je v místnosti tma, nikdy to není úplné, svítí různé diodky a notebooku, routeru atd. A zadruhé často usínám dřív než Tom, který ještě kouká do mobilu, což mě svým zářením také ruší. Takže i když mi během noci maska sjede, jsem ráda, že ji mám!

Sprchový olej Mandle se pojí se závazkem Moje Provence, tedy se spoluprací L'Occitane s místními pěstiteli a dlouholeté fair-trade partnerství. Spolu s pěstiteli se značka L'Occitane také snaží o zachování přírody a jedním z jejich úspěchů je třeba navrácení mandlovníků do údolí Valensole.
Sprchový olej je dostupný jak ve čtvrtlitrové, tak i půllitrové verzi - 250 ml za 530 Kč nebo 500 ml za 915 Kč.

Krém na ruce Bambucké máslo zase vychází ze závazku Moje vize, v jehož rámci L'Occitane bojuje za usnadnění přístupu k oční péči. Pokud si do konce roku 2018 zakoupíte tento krém ať už v limitované či klasické edici ve velikosti 75 nebo 150 ml, podpoříte programy UNICEF, které poskytují dětem v Bolívii, Myanmaru a Papui-Nové Guineji vitamín A. L'Occitane si takto klade za cíl do roku 2019 ochránit 1,7 milionu dětí před ztrátou zraku.
Krémy na ruce s bambuckým máslem jsou dostupné ve třech velikostech - 30 ml za 195 Kč, 75 ml za 465 Kč nebo 150 ml za 610 Kč.

Jak se vám produkty a jejich poselství společně se závazky značky L'Occitane líbí? Máte zkušenost s maskou na spaní, jste na tom jako já nebo s ní spíte v klidu až do rána? Budu se moc těšit na vaše komentáře, mějte se krásně <3

8 komentářů

  1. tie obaly sú naozaj nádherné, ale ešte som zatiaľ nič neskúšala od tejto značky, asi je na čase ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Přišel ti krásný balíček. S maskou na spaní zkušenost nemám, já zase používám špunty do uší, bez nich bych se nevyspala.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Obaly jsou vážně povedené. :) Ale zatím ještě této značce odolávám a nic jsem nezkoušela.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. No páni to je nádherný balíček :) Opět se moc povedl.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Tahle značka ty balíčky umí :-)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. tuhle značku fakt zbožňuju, je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  7. No já nevím ta maska na spaní, já si myslím že bych nemohla spát kdybych měla něco přes oči, myslím že by mě to budilo. Ale nemůžu úplně říct jelikož jsem ji nikdy neměla, my teď spíš sháníme nějakou velkou matraci pro klidnější spánek. Ale nevíme vůbec jakou je hrozně moc druhů matrací my jsme zatím koukaly tady ale spíš by se nám hodilo nějaké doporučení na míru.

    OdpovědětVymazat
  8. Zdravím Vás všechny,
    to můj muž si nadělil nástřel vlasů na tu jeho plešku, něco to stálo, ale mi jsme to vlastně zaplatili. Sice o tom moc nevím, ale prý to bude dělat někdo tady. Takže snad to všechno dobře dopadne, jsem to na náramně zvědavá... :D Nevím, co od toho očekávat. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)