Avon Beauty Box

Ahoj! Víte už o tom, že Avon docela nově umožňuje objednávku svých produktů přímo online na e-shopu www.avon.cz? Takže už nemusíte řešit objednávání vašich oblíbených produktů přes Avon Lady. Což je docela častý důvod, proč lidi z Avonu tolik neobjednávali, tak snad se to teď zlomí :) No a Avon přišel nově taky se svým vlastním beauty boxem. Různé krabičky krásy jsou populární a jsem ráda, že se svým boxem přišel i Avon. 
Box vám přijde ve velké krabici, která má magnetický uzávěr - to je pecka, zatím jsem to nikdy neviděla a fakt mě to nadchlo. Navíc ten nápis je taky hezky zvolený. V krabici je pak 7 produktů, které do boxu sestavil sám Pavel Bauer, vizážista Avonu a jeden z předních českých vizážistů vůbec. Hodnota boxu se pohybuje okolo 1300 Kč, ale box stojí pouze 499 Kč. Najdete v něm i hezky zpracovaný návod na tři podzimní trendy líčení. A co že tedy všechno obsahuje?
Parfémovanou vodu Far Away Rebel ve velikosti do kabelky
Řasenku Big & False Lash
Lak na nehty Avon True v odstínu Frosted Peach
Rozjasňující tyčinku Mark. Magix
Tekutou rtěnku Liquid Lip Lacquer Mark. v odstínu Kissy Face
Tužku na oči Glimmersticks v odstínu Brilliant Amethyst
Tužku na obočí Perfect Brow Sculpting Pencil v odstínu Deep Brown
Jelikož tento článek není recenzí jednotlivých produktů, řeknu vám jen pár slov k těm, které už jsem stihla párkrát vyzkoušet. Nejvíc mě zatím nadchly obě tužky - ta na obočí má super zkosený tvar, je tak akorát měkká, akorát pozor na dost silnou pigmentaci. Obočí je potřeba pročísnout kartáčkem, aby v něm nebyly vidět ostré tahy tužkou, potom vypadá dobře. Odstín mi sedne jako prdel na hrnec, mám ráda výrazné obočí, takže pecka.

Tužka na oči je v nádherném zastřeném růžovo-hnědém odstínu a hrozně mě překvapila svou výdrží. Sice je potřeba ji nanést v několika vrstvách, aby chytla tu výraznou barvu jako v tyčince, ale pak jakmile ji nanesete, tak se nikam nehne. Prstem vůbec nejde rozmazat, pod vodou to taky nejde rozhodně lehce.
Párkrát už jsem zkoušela i rozjasňující tyčinku, ta se dá krásně navrstvit podle toho, jak moc výrazný lesk chcete mít. Odstín toho rozjasňovače je nádherný, je to něco mezi zlatou, rose gold a bílou. Akorát je škoda, že během dne se z obličeje vytrácí, tím, že je to krémový produkt, tak ta výdrž trochu pokulhává.

Novinkou od Avonu je parfémovaná voda Far Away Rebel, kterou v boxu najdete v mini velikosti do kabelky. Vůně má rozprašovač a objem 10 ml rozhodně není k zahození, to nějakou dobu v kabelce vydrží. Jedná se o hodně intenzivní vůni, už podzimní, spíše zimní orientálně-květinovou. Cítím v tom hodně švestky a jasmín a někde v pozadí sladké tóny. Konkrétní složení jsem vám vypsala tady:

Horní složky: likér z černého rybízu, červené plody, švestka.
Srdce vůně: květ pomerančovníku, konvalinka, jasmín.
Spodní tóny: pačuli, slaný karamel a čokoláda, ambra.
Řasenka a rtěnka ještě čekají na svou premiéru. Na rtěnku jsem zatím nečetla moc dobré ohlasy, tak uvidím, jak mi bude vyhovovat. A řasenek mám teď otevřených hodně (viz minulý článek), tak si tahle nějakou dobu počká ve frontě. Nicméně věřím, že mi bude vyhovovat, řasenky od Avonu mě ze začátku hodně překvapily, jak jsou dobré, teď už jsem na to zvyklá a věřím, že mi sedne i tato. Lak na nehty v podobném odstínu od Avonu už mám, takže ten poputuje buď vám do giveaway nebo nějaké kamarádce :)

Jak se vám obsah tohoto beauty boxu líbí, využili byste všechny produkty? Jsem zvědavá, jaký další box si pro nás Avon připraví. Kdybyste měli zájem si jej koupit, ten aktuální už není dostupný, tak sledujte Avon na soc. sítích, aby vám neunikl ten další. Boxy jsou vždy dostupné v omezeném množství po omezenou dobu. Ale samozřejmě vám nic nebrání v tom si objednat jednotlivé produkty, pokud vás některý z nich zaujal samostatně. Napište mi do komentářů, jestli s některým z nich máte zkoušenost. Díky moc Avonu za zaslání boxu a vám za přečtení článku. Mějte se krásně a zase příště ahoj :)

5 komentářů

  1. taky jsem přemýšlela, že si ho pořídím

    OdpovědětVymazat
  2. Ani som nevedela, že Avon takéto niečo má :) Beauty boxy si objednávam veľmi rada a vždy je to skvelé prekvapenie, keď dopredu neviem, čo sa v nich nachádza. Dekoratívku od Avonu som myslím ešte ani neskúšala

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  3. Je fajn, že i Avon něco takového uvedl. Ale popravdě hodně věcí bych nevyužila.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. o e-shopu vůbec nevím, z Avonu objednávám tak třikrát do roka a většinou od kamarádky, která dělá avon lady a mám to od ni ani ne 5 minut pěšky :-D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, tak to máš hned přímo z dobrých rukou :) Já nikdy okolo sebe nikoho neměla, kdo by Avon dělal, takže jsem si objednala necor výjimečně. Eshop je super řešení.

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)