3v1 recenze | Diptyque, Astrid

Ahoj! Dnes tu mám pro vás po dlouhé době 3 recenze v jednom článku, formát, který využívám pro produkty, o kterých bych nesepsala samostatnou recenzi, a tak když se sejdou nějaké tři produkty, dám je dohromady do jednoho článku. Tentokrát se bude jednat o cestovní sadu francouzské kosmetiky Diptyque, což je značka pro hodně z vás zřejmě neznámá, a odličovací olej a krém na ruce od české značky Astrid, kterou naopak všichni dobře znáte :)

Diptyque L'Art du Soin travel kit

Diptyque je francouzská značka, kterou jsem znala jako luxusní značku, co vyrábí parfémy a parfemované svíčky. Jejich niche vůni jsem měla možnost ovonět na eventu s Elnino parfémy a vždycky to pro mě byl sen, někdy něco od Diptyque mít. To se mi splnilo úplnou náhodou loni na stáži ve Francii, kde jsem tento cestovní kit dostala jako dárek od svého mentora stáže na konci, když už jsem odjížděla. Moc dobře věděl, že jsem kosmetický maniak a teda trefil se mi do vkusu úplně perfektně. Sada obsahuje malý sprchový gel (gel lavant), krém na ruce (baume généreux), tělové mléko (lait frais) a tělový scrub (pommade exfoliante). Všechny produkty jsou zabaleny ve stylovém pytlíčku s motivem celé kolekce, starou mapou světa.
Na začátek musím vyzdvihnout tu neskutečnou vůni všech produktů, která prostupuje už skrze pytlíček a je naprosto omamná. Prim hrají pomerančové květy, různé oleje, másla a vůně jasmínu. Je to něco dokonalého a přeju vám všem tu vůni ucítit :) Sprchový gel se dá využít jak na tělo, tak na vlasy, takže ještě ušetříte další produkt a místo v tašce. Tělové mléko je tak akorát tekuté / husté a společně se sprchovým gelem se dávkují pomocí otočení uzávěru na spodku lahvičky.
Krém na ruce je konzistencí také perfektní. Tělový scrub na cesty teda nevozím, takže ten využívám doma ve sprše. Má v sobě bílá a černá zrníčka z jojoby a křemíku, která krásně odstraňují odumřelou kůži a zanechávají pokožku nebesky hebkou. Zkrátka, asi je vám jasné, že z těchto produktů umírám štěstím pokaždé, když je používám. Šetřím si je, proto ještě žádný z nich není za skoro rok, co je doma mám, spotřebovaný. Protože takovou luxusní kosmetiku se mi jen tak znovu nepoštěstí doma mít :) Pokud v zahraničí na Diptyque narazíte a není vám líto připlatit si za drahou kosmetiku, která vás ale bude hýčkat, rozhodně si od nich něco kupte!

Astrid Beauty elixir hedvábný čisticí pleťový olej


Hedvábný čisticí pleťový olej je multifunkční odličovací produkt, který odličuje i ten nejodolnější makeup z tváře, očí i rtů. Obsahuje celkem čtyři oleje - pistáciový, meruňkový, olivový a mandlový. Nevysušuje pleť a zanechává ji hedvábně jemnou, vláčnou a rozjasněnou s pocitem hydratace. Olej se používá "na mokro" tak, že si do suchých dlaní pumpnete 4-6 dávek oleje a na suchý obličej olej rozetřete. Potom pomocí vlažné vody olej vmasírováváte do pleti, dokud se nepromění v lehké mléko a neodlíčí vám z pleti veškerý makeup. Pleť si pak důkladně opláchnete a je to :) Moc příjemný produkt, který i dlouho vydrží. Má 145 ml, stojí okolo 100 Kč a najdete ho TADY.

Astrid Velvet touch vyživující krém na ruce


Tento krém na ruce v sobě obsahuje avokádové máslo, což jsem zatím ještě nikdy neviděla. Je krásně hutný, ale nemám problémy s jeho rozmazáním. Do rukou se vsákne hned, nezanechává mastný film. Používám ho občas i na nohy a ty taky hezky vyživí. Co se týče vůně, tak ta je hodně jemná, jsou tam cítit samotné složky krému, jinak není navíc parfemovaný. Moc příjemná záležitost, příjemně mě překvapil, navíc stojí okolo 40 Kč za 100 ml. Najdete ho TADY.

5 komentářů

  1. Tu první značku opravdu neznám, ale líbí se mi. Jak výrobky, tak i ten pytlíček. Od Astridu mám doma odličovací olej, ale ještě čeká v zásobách. A krém na ruce bych ráda vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Velmi mě zaujala ta francouzská kosmetika. Ráda bych si jí alespoň očichala, protože si nejsem úplně jistá, zda bych za ní byla ochotná dát více peněz, i když věřím, že to za to stojí :-) Na olej od Astrid jsem četla už opravdu hodně pozitivních recenzí a pokaždé si říkám, že ho taky musím vyzkoušet a ještě jsem se k tomu nedostala.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. První značku neznám, ale nevypadá špatně. Olej od Astrid mám už druhé balení a je naprosto TOP. Krém na ruce čeká na vyzkoušení, tak doufám, že budu také spokojená. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. za mňa určite olej od Astridu, mám asi druhé balenie a teším sa na tretie <3

    OdpovědětVymazat
  5. Astrid se mi moc líbí a to oba produkty. Mám tuto kosmetickou značku moc ráda, je příjemná a cenově dostupná.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)