L'Occitane Akademie smyslů

Ahoj! Možná jste nedávno na mých Instastories zaregistrovali, že jsem obnovila spolupráci se značkou L'Occitane, z čehož jsem ohromně nadšená :) Oslovili mě s novým programem pro blogery s názvem Akademie smyslů a zaslali mi nádherný uvítací balíček. Přišel mi ve žluté taštičce, uvnitř se pak nacházela žlutá krabice s mašlí a v ní tři produkty - sprchový mandlový olej, krém na ruce s bambuckým máslem a parfémovaná voda. Ještě než vám produkty představím, tak tu mám horkou novinku, a to, že L'Occitane nedávno přišel s českým Instagram profilem. Vždy, když jsem označovala fotky s jejich produkty, říkala jsem si, že by mohli mít i český IG, tak se to konečně splnilo. Určitě běžte sledovat jejich krásné fotky na @loccitane_cz a do budoucna do správy jejich IG budu také možná zapojená :)
V krabici na mě čekal i personalizovaný průvodní dopis a pak už samotné produkty. Z parfému jsem měla velkou radost, ty od L'Occitane mi naprosto všechny vždy voněly a seděly. Mandlový olej využiju ve sprše hlavně přes zimu, už jsem tento typ produktu zkoušela od Biodermy a na sušší pokožku je to balzám. Krém na ruce se nikdy neztratí, zejména u mě přes chladnější dny, kdy se mažu i několikrát denně. Opět s krémy L'Occitane mám jen pozitivní zkušenosti a tento klasický s obsahem bambuckého másla bude určitě také super.

Sprchový olej Mandle

Oficiální popis: Změní se na štědrou, zjemňující pěnu s originální a jedinečnou konzistencí, díky které bude vaše pokožka na celém těle sametově hebká. Bohatý na mandlový olej a vyživující lipidy. Jemně čistí a zanechává jemnou vůni. Mějte ho po ruce v koupelně nebo ve sprše jako výjimečně rozmazlující alternativu k Mýdlu s bambuckým máslem a voňavým mýdlům. Vhodné pro ženy i muže.

Do toho, jak sprchový olej voní, jsem se zamilovala na první přičichnutí. Není to čistá mandle, jsou tam cítit i jiné oleje a složky (třeba bergamot a rozmarýn), ale je to nádherná sladká vůně, která potěší vaše smysly. Olej samotný je hodně tekutý, při kontaktu s navlhčenou pokožkou se změní na takovou mléčnou tekutinu, která jemně umývá tělo, hydratuje ho a zanechává pokožku vyživenou, čistou, hebkou a provoněnou. Olej se lehce smývá, nijak po něm neklouže vana. Na jedno umytí je ho potřeba maličko, takže si myslím, že i dlouho vydrží. Luxusní produkt, který musíte vyzkoušet, i když 250 ml oleje stojí 530 Kč, stojí to za to. Na e-shopu ho koupíte na TOMTO odkaze.

Krém na ruce Bambucké máslo

Oficiální popis: Nejprodávanější úžasně zjemňující krém je balzámem snoubícím 20% bambucké máslo, med, výtažek z mandlí a kokosový olej. Tento na dotek příjemný balzám se lehce roztírá a vstřebává. Pomáhá uzdravit a chránit suchou nebo dehydrovanou pokožku. Antioxidační vitamín E pomáhá při vyživování.

Tento konkrétní krém jsem, přiznám se, nezkoušela, protože zaprvé si přes léto ruce skoro nemažu a zadruhé mám ještě spoustu jiných rozdělaných krémů, které nejprve musím dopotřebovat. Nicméně mám zkušenosti s X krémy od L'Occitane a za tento typ produktu mohu dát ruku do ohně. Pokud hledáte hodně výživný krém, který je sice hutný, ale krásně se roztírá a vstřebává, nezanechává mastný film na rukou, jeho balení vypadá designově a hodně dlouho vydrží, tak tohle bude něco pro vás. 75ml tubička krému stojí 465 Kč a na webu ji pořídíte TADY.

Toaletní voda EdT Terre de Lumière L'Eau

Oficiální popis: Provence zažívá jedinečné okamžiky, kdy se obloha rozzáří všemi odstíny zlaté barvy. Když se toto světlo stane vůní, odhalí jemné a svěží tóny. Dochází k perfektnímu splynutí třpytivého květinového srdce, křehkého jako okvětní lístky, a měkkého světla ranního rozbřesku.

Tipy pro použití:
Pulzní body: Aplikujte parfém na několik pulzních bodů pro postupné uvolňování vůně (na krk a dekolt, zápěstí, vlasy, za uši, pod kolena apod.). Po navonění netřete zápěstí o sebe, neboť tím můžete narušit molekuly parfému a vůně rychleji vyprchá.
Oblak vůně: K rovnoměrnému rozložení vůně po těle parfém před sebe nastříkejte a vůní projděte.
Na oblečení: Pro navonění oblečení parfém nastříkejte ze vzdálenosti 10 cm.

Oficiální popis je hodně éterický, tak si to pojďme shrnout do klasických třech úrovní parfémů - hlavu tvoří černý rybíz, růžový pepř a bergamot; srdce zdobí romantická pivoňka a základ parfému je postaven na bílém pižmu, esenci z hořkých mandlí a fazolí Tonka. Moc se mi líbí flakonek vůně i vůně samotná. Je to neobvyklá květinovka s tóny ovoce a pepře postavená na pižmovém základu, která mě oslovila na první přičichnutí. I když se vůně na kůži rozvine, pořád mi voní a ze začátku jsem ji na sobě cítila dlouho do odpoledne. Teď už jsem na ni zvyklá, tak ji ze sebe necítím, ale tahle toaletka hodně hezky voní i Tomovi a od okolí sem tam dostanu kompliment na hezkou vůni parfému. Je to toaletka, takže nevydrží úplně celý den, odpoledne je potřeba se přestříknout. Ale velice rychle se zařadila k mým oblíbeným vůním. Flakon s 50 ml vůně koupíte za 1590 Kč TU, mají i 90ml verzi za 2150 Kč TADY.

Jak se vám líbil obsah tohoto PR balíčku, potěšil by vás také tak jako mě? Zkoušeli jste některý ze zmíněných produktů? Dejte mi vědět do komentářů, budu se na ně moc těšit. Díky za přečtení článku a mějte se krásně.

P.S.: Díky zastoupení L'Occitane za poskytnutí produktů k testování. 

8 komentářů

  1. Celé to balenie a aj samotné produkty vyzerajú úžasne :) Od L´Occitane by som rada vyskúšala aj ja niečo, tie ich balenia sú proste nádherné

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  2. Lákají mě hlavně krémy na ruce :) Balení produktů je perfektní.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Rozhodně by mě takový balíček potěšil.:) Celkově bych ráda tuto kosmetiku vyzkoušela, líbí se mi obaly a recenze, které čtu na internetu.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. To zní (a vypadá) přímo luxusně, no závidím ti! :D :)) Krém jsem měla jako miniaturku a šetřila jsem si jej, byl skvělý! :)

    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  5. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela ale hodně jsem od ní slyšela a tyto produkty vypadají skvěle :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  6. Žádný produkt jsem od této značky nezkoušela, i když mě velmi láká, ale ceny za některé produkty jsou vyšší.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Jejich sprchový olej je vcelku legendární produktu, hodně mě láká! :)

    OdpovědětVymazat
  8. To sú krásne produkty, brala by som všetky. :) Hlavne ten sprchový olej musí byť bomba. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)