Bioderma Photoderm opalovací mlha SPF 30

Ahoj! Jak si užíváte letní dny? Jste někde u vody a nasáváte sluníčko? Tak to doufám, že svou pokožku chráníte opalovacím krémem. A pokud vždycky nadáváte, že musíte krém roztírat a zůstávají vám po něm bílé špatně rozetřené stopy na těle a zapatlané ruce, tak zbystřete. Mám tu pro vás recenzi opalovací mlhy od značky Bioderma, kterou jen nastříkáte na pokožku a nemusíte ji roztírat. Což je super jak pro chlapy (nepletou se jim do toho chlupy a vousy), tak i pro dámy na pokožku hlavy - protože kdo nezná spálenou pěšinku, jako by nebyl...
Opalovací mlha Bioderma Photoderm s ochranným faktorem SPF 30 se snadno aplikuje (stačí nastříkat na pokožku ze vzdálenosti 20 cm a nechat do pokožky vsáknout), nezanechává mastný pocit a ani nelepí. Sprej lze aplikovat i na mokrou pokožku, takže když vylezete z vody, nemusíte se celí usušit, abyste si mohli znovu dát opalovák. Sprej disponuje patentem buněčné bioochrany, který zajišťuje ochranu pokožky až do morku kostí údajně až na úroveň DNA. Sprej není potřeba před aplikací protřepávat a dokonce stříká, i když je dnem vzhůru - což je častý problém u všech sprejů, že dnem dolů to prostě nejde a nastříkat si holeně a lýtka je téměř nemožné. Mlha je bezbarvá, takže bílé fleky na těle nehrozí.
My jsme si mlhu vzali na dovolenou do Rakouska a první aplikace byla dost vtipná. Nedomysleli jsme to a nastříkali se tím už na ubytování, kde byly v pokoji parkety... Což rozhodně nedoporučuju, stříkejte to na sebe až venku, jinak si zamastíte podlahu nebo zničíte koberec :D A Tom si nepřečetl instrukce a na obličej si mlhu nastříkal rovnou, tudíž se mu něco dostalo do očí a ty ho pak půl dne pálily. Takže tohle taky dodržujte, napřed si stříkněte trochu do dlaní a teprve potom aplikujte na obličej - je to jediná oblast, kde budete muset přípravek rozetřít, ale vyplatí se vám to. Druhý den už jsme se nastříkali venku a všechno bylo v pohodě. Sprej nijak nemastí pokožku ani oblečení, když se někam trochu dostane. Když dodržíte tu vzdálenost 20 cm, tak je mlha hezky jemná a do pokožky se během pár minut vsákne. Jinak nás během dne krásně ochránila, neměli jsme připálená ramena, nos nebo zátylek.

Za mě je to super produkt na dovolenou, ale i do kabelky do města. Sprej má 150 ml a v lékárnách ho koupíte za cenu okolo 400 Kč. Já děkuji zastoupení Chytrá lékárna za poskytnutí produktu k recenzi a pokud vás mlha zaujala, neváhejte v Brně do Chytré lékárny zajít a poradit se, jestli by vám taky vyhovovala. Zkoušeli jste opalovací mlhu od Biodermy? Co na tento produkt říkáte? Budu se těšit na vaše milé komentáře, díky za přečtení článku a mějte se krásně!

3 komentářů

  1. tak to by sa mi hodilo, pretože nerada bývam biela od krému :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bioderma opalovaci radu jsem jeste nezkousela. Ja mam v lasce peci od Astrid.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)