Mark scrub | kávový peeling Coffee Original

Ahoj! V dnešní recenzi vám představím kávový peeling nebo scrub Mark, který asi hodně z vás bude znát ze sociálních sítí a z jiných blogů. Já jsem ho měla v merku už delší dobu, ale napřed nebyl nikde moc dostupný a pak když se objevil i v drogeriích, tak jsem si ho stejně nekoupila kvůli jeho vyšší ceně. Nakonec jsem si o něj řekla mému muži a dostala jsem jej k Vánocům :) Od té doby už jsem ho párkrát použila, i když je pravda, že si ho šetřím. Pojďme se tedy podívat na to, v čem je Mark tak super a jestli za ty peníze stojí.
Oficiální popis: MARK scrub odstraňuje odumřelé kožní buňky, stimuluje prokrvení a čistí póry. Díky čistě přírodním ingrediencím, které obsahuje, má silné hydratační, zklidňující a regenerační účinky. Kofein, přírodní oleje a komplex vitamínů také pomáhají zmírnit nedokonalosti pokožky, jako je ekzém, akné, celulitida, psoriáza či strie. Zabraňují také jejímu předčasnému stárnutí. MARK scrub je výborný jako SOS produkt, pokud jsi pleť delší dobu zanedbávala, ale hlavně jako dlouhodobý pomocník v péči o krásnou a zdravou pleť.

Kávový peeling MARK Coffee Original je svým složením vhodný pro všechny typy pleti. Pokud preferuješ čistotu kávové vůně a základní produkt bez příchuti, anebo máš citlivou pleť, Coffee Original je pro tebe tou nejlepší volbou.
Mám verzi Coffee Original, tedy základní kávový peeling bez dalších přidaných vůní nebo ingrediencí. V jeho složení se vyskytuje pouze 7 přírodních ingrediencí. Moc se mi líbí ten potisk s návodem k použití, ten styl, jakým je to psané, je fakt originální :) Scrub se dá použít na obličej, ale i na zbytek těla, což jsem udělala jen při prvním použití. Jinak bych ho totiž vypotřebovala dost rychle, takže teď už ho používám jen na obličej. Je to jako nanášet si mletou kávu smíchanou s cukrem a oleji na pokožku / pleť, jen pozor na to, že scrub je dost suchý. Jakmile ho nanesete na vlhkou pokožku / pleť, tak ho vmasírujte, nechte 5 minut působit a pak opláchněte. Je z toho docela nepořádek, musíte počítat se zaneřáděnou vanou nebo umyvadlem, ale jde to opláchnout jen vodou a pak už je to dobré :)
Po jeho použití mám pleť krásně prokrvenou, odumřelé buňky jsou fuč a díky obsahu olejů je pleť vyživená a hydratovaná. Na první pohled má super jiskru. Musím říct, že chápu, proč je tento peeling tak oblíbený, účinky má fakt prokazatelné. Přesto mi bude stačit spotřebovat tohle balení a nemám potřebu si ho kupovat znovu, mně přijde dost nepraktické to balení... Kdybych měla peeling používat i ve sprše, tak si to nedokážu vůbec představit. Takhle na tu pleť to ještě docela jde, ale stejně hrozí, že vám dovnitř zateče trochu vody, když si nabíráte peeling mokrou rukou, a to skladování zkrátka není tak praktické jako u peelingů v tubě nebo kalíšku.

Pokud by vás Mark zaujal, můžete si ho koupit ve 30g, 100g i 200g balení. Já mám to 100g a to stojí 279 Kč, najdete ho TADY. A kdyby vás lákala nějaká jiná vůně, mají ještě kokosový, čokoládový, citrusový, mátový a melounový. Dokonce si můžete koupit i verzi pro muže After gym a v nabídce mají i jiné produkty než jen scruby.

Máte s Markem zkušenost? Jak tento produkt hodnotíte vy? Díky za přečtení recenze a těším se opět na vaše komentáře. Mějte se krásně :)

7 komentářů

  1. Taky jsem se na Mark v obchodě koukala. Teď jsem ráda, že jsem si jej nekoupila, protože suché peelingy já na svoji pleť mít nemůžu. Jestli sis oblíbila kávovou vůni a texturu (a nevadí ti ten následný bordel ve vaně :)), tak jsem ohromně spokojená s kávovým peelingem od Lushe - Cup O' Coffee. Peelingová maska, co pleť vyživí a rozzáří. I když se pořád nemůžu rozhodnout, jestli mi více voní nebo smrdí, kupuju si ji opakovaně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo díky za tip, Baru! To jsem vůbec netušila, že Lush má něco takového v nabídce. Tak až budu zas někdy v Praze, mrknu na to :)

      Vymazat
  2. Ja mám takýto kávový peeling inej značky a je božský. Myslím, že nejaký oborvský rozdiel medzi nimi nebude :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  3. S touhle značkou zkušenost nemám, ale kávový peeling by se mi líbil. Měla jsem jeden od Priody a ten byl taky v podobném sáčku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to zase neznám já, díky za tip na novou značku :)

      Vymazat
  4. určite by som ho rada skúsila, ale ako vravíš, ani mňa by asi nebavila tá nepraktická stránka produktu :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Zkušenosti nemám a nedávno jsem četla recenzi na ten samý, ale čokoládový a blogerka také nebyla moc spokojená :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)