POSH mlsárna | cukrová vata

Ahoj! Zdravím vás u pěkné sladkého článku, ve kterém vám ukážu, jak skvělé akce pořádají v showroomu POSHme. POSHme jako obchod / e-shop vám asi nemusím dlouze představovat, Brňačky moc dobře ví a snad každá už se byla v showroomu podívat na všechny ty krásné sukně a šaty. A vy, co nejste z Brna, jste už určitě jejich oblečky obdivovaly právě na e-shopu. POSH girls se rozhodly čas od času pořádat v showroomu akce a jednou z nich je i POSH Mlsárna.
Ta první Mlsárna byla věnovaná cukrové vatě, kterou se holky naučily dělat, a během jednoho lednového dne ji nabízely návštěvnicím. Společně s vatou jste si mohly smlsnout i na "jahůdkách" od JOJO, milkshakes a limonádě. Celý showroom byl nádherně sladce vyzdobený a my jsme si s kamarádkami připadaly jako v cukrárně pohádce.
Všechny jsme si vybraly šaty na vyzkoušení, převlekly se a zapózovaly na pár fotek. Mně padly do oka černé šaty v klasickém áčkovém střihu s potiskem hnědobílých lístečků a s mašlí v pase na zavázání. Najdete je TADY.
Kromě šat, sukní, botiček a různých topů mají v POSHme i spoustu doplňků. Mimo menších kabelek a psaníček tam najdete třeba i tuto roztomilost, ta mi hned padla do oka. Mrknout na ni můžete TU.
Verča zkoušela nádhernou tylovou sukni (tady), Zuzka romantické růžové šaty s potiskem růží (zde).
Fotka na styl Sexu ve městě :)

Abych to doplnila, přidám ještě šaty, co si oblekla Danielka, krásné petrolejově zelené s krajkou a pudrovou spodničkou (tady).

Zapózovaly jsme ještě s vatou i pro fotografa, co na akci byl přítomen, a po převlečení zpátky do svého oblečení jsme jen žasly, kolik času jsme v showroomu nakonec strávily. Bylo to moc příjemné odpoledne! Můžu vám jen doporučit, abyste příště šly, až budou POSH girls zase něco podobného pořádat. Vemte kámošky, vyzkoušejte krásné šaty a užijte si to :)

P.S.: Článek není nijak sponzorovaný, je psaný z mé iniciativy. POSHme mi občas poskytuje šaty na ples nebo jiné společenské akce, za což jim moc děkuju :)

6 komentářů

  1. Jeeeej, to muselo být super. Ani si nepamatuju, kdy naposled jsem jedla cukrovou vatu. Moc vám to na fotkách sluší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. jéj, všetko vyzerá veľmi sladko a rozkošne :) a vy tiež! ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne fotky, musela to byť perfektná akcia ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. wow, to musela být super akce! :) a nedivím se, že jste se cítily jako v pohádce :D od teď budu hlídat jejich stránky a snad se na podobnou akci taky podívám :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké fotky, musela to být opravdu velice příjemná akce :) jste všechny kočky a moc vám to sluší.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)