Messy bunny sunny

Ahoj! Dnes tu mám pro vás další outfit, tentokrát takový kancelářský, protože přesně takto jsem byla oblečená jeden den na stáži. Společenské kalhoty v kombinaci se zajímavě řešeným topem mě baví! Poslední dobou jsem si taky hodně oblíbila účes, co vidíte na fotkách - když už vlasy nejsou v nejčerstvějším stavu, sčešu si je z čela, udělám si culíček a z něj malý drdůlek, který se někdy povede fakt skvěle, někdy je trochu messy, ale vůbec mi to nevadí.
Za fotky opět děkuji mému muži, který je ochotný jít se mnou fotit kdykoliv. I když mu svítí slunce přímo do očí, tak stejně fotí, abych si měla z čeho vybírat :) Já mám na fotkách taky dost přivřené oči, což v kombinaci s tím drdůlkem, mou světlou pletí a extra tmavou rtěnkou dělá takový asijský dojem, haha.

Co říkáte na ten top? Jeho barva je taková něco mezi modrou a zelenou ve světlém odstínu, je z příjemného vzdušného materiálu a má skvělé řešení na zádech - tři knoflíčky a rozevláté cípy naspodu. Jedinou jeho nevýhodou je to, že je docela průsvitný a jde pod ním lehce vidět i tělová podprsenka.
top - Wayfarer
kalhoty - Camaieu
kabelka - Wayfarer
balerínky - Deichmann
řetízek - House
rtěnka - Trend it up! (Ultra matte, odstín 490)
Jak se vám tento outfit líbí? Co říkáte na top a kalhoty? A líbí se vám na mně ta tmavá rtěnka a drdůlek? Moc se těším na vaše komentáře :)

8 komentářů

  1. Tyjo, ta rtěnka a jiný účes tě docela proměnily ;) Sluší ti to!
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je nádhera!!! :) Ta rtěnka ti mega moc sluší! :) A top se mi hrozně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Makeup, vlasy, náhrdelník, halenka všechno top! ♥ Ale tu rtěnku prostě nic nepřekoná! Boží!!
    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  4. Tmavou ne... nejvic mi to pripomina Jokera z Batmana. :( cervene a prirozene odstiny ti slusi mnohem vic. Outfit fajn :)

    OdpovědětVymazat
  5. Příjemná změna :-)! Ten top se mi také zamlouvá, takové "fikané" a důmyslné kousky oblečení mám ráda.

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se hodně líbí ty kalhoty, celkově je to pěkný outfit. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Outfit je pěkný, takové kalhoty také sháním :-) Než se mi zaostřily na mobilu fotky, tak jsem se nejdříve lekla, že máš nalepený černý knírek, než mi došlo, že je to rtěnka..:-D Takhle na fotku proč ne, ale neumím si ji moc představit na běžné nošení :-) Káťa

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)