New in #72

Ahoj! Jelikož jsem měla v květnu narozeniny a doma se mi sešly i nějaké kosmetické novinky a nové kousky oblečení, rozhodla jsem se udělat další new in článek. Není toho zas tolik, ale mám z těchto věcí velkou radost. Pojďte se tedy se mnou mrknout, co mi přibylo do kosmetického arzenálu a do šatníku :)
Nejčerstvějšími novinkami jsou dva produkty od Manufaktury - vlasové aktivační sérum s výtažky z piva, které slibuje prevenci vypadávání vlasů a také růst nových vlasů, a elixír na ruce s koenzymem Q10, který má být výživný, hydratační a omlazující. Tomu říkám extra péče o moje vlasy a ruce, jsem moc zvědavá, jak budou produkty fungovat, těšte se ke konci června na recenze. Produkty už si brzy budete moci koupit v prodejnách a na e-shopu Manufaktury, já tímto děkuji za zaslání věcí k testování!

V Douglasu jsem konečně využila dárkovou poukázku a v Olympii jsem si nakoupila NYX - mikro tužku na obočí v odstínu Ash Brown, kterou už jsem jednou měla a zamilovala jsem se do ní. Kdyby nestála 240 Kč, už ji dávno mám koupenou! Pak jsem se rozhodla vyzkoušet HD korektor pod oči, který mám v odstínu Porcelain a který stojí 180 Kč. A k nákupu jsem ještě přihodila Prismatic eyeshadow v nádherném odstínu Golden Peach za 150 Kč - ten brzy uvidíte ve článku s líčením, je božský!

A na konec mé nákupy z drogerie - doplnila jsem zásobu Make me brow od Essence, tohle už je moje 4. balení, miluju to, za 75 Kč je to velká pecka na dokreslení obočí. Konečně jsem zkusila i konopný balzám od Bione, který je hodně chválený, ten stál myslím okolo 45 Kč. Jen než se na něj dostane řada... Mám těch balzámů moc :D No a stíny v tužce od Trend it up! jsem získala v rámci DM skauta, mají super houbičku na roztírání, to se jen tak nevidí. Měly by stát stovku a zatím se mi jeví jako dobře použitelné.
Na e-shopu Wayfarer mají teď super novinky, hodně světlých triček a halenek, nějaké šaty, krásné plavky, atd. Já jsem si v rámci spolupráce vybrala lososově růžové basic tričko, nádherné vzdušné letní šaty, které jsou do pasu bílé a potom ke kolenům tmavě modré s proužky, a do třetice ještě světle modrou halenku, která má zajímavě řešená záda. Na všechny kousky se těšte ve třech různých outfitech (jistě, že ve třech, jak jinak bys to chtěla udělat, Ani?!), každopádně já mám ze sebe radost, že konečně doplňuju šatník o světlé kousky!
Z Reserved mi vždy k narozeninám posílají 15% slevu na můj nákup a já tomu nikdy neodolám. Vždycky si tam jdu udělat radost, tentokrát jsem ulovila pruhované modro-bílé šaty na ramínka, které jsou hodně na tělo, a ten nejdokonalejší baby blue top se špagetovými ramínky, který už jste viděli v posledním outfitu a taky se vám moc líbil. Každý kousek mě se slevou stál něco málo přes 300 Kč, takže podle mě super úlovky!

Jak se vám moje nákupy a novinky líbí tentokrát? Co vás zaujalo nejvíc z kosmetiky a co z oblečení? Dejte mi vědět, čím jste si naposledy udělali radost vy :) Budu se těšit na vaše komentáře, mějte se krásně.

3 komentářů

  1. Manufakturu budu taky testovat a jsem na produkty nesmírně zvědavá! :) Oblečky jsou nádherné, taky bych nějaké světlejší kousky potřebovala!
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem teď korektory celkově omezila, protože mi všechny zbytečně zatěžovaly pleť, ale tenhle od NYXu byl jeden z mála, který mi vyhovoval :)

    OdpovědětVymazat
  3. Som určite zvedavá na to vlasovéaktivačne sérum :) inak celkovo pekné veci ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)